0

З дравейте, скъпи блондинкофили! Днес русите ни глави ще раздават акъл относно един неприятен период, през който всеки преминава рано или късно – раздялата. Но няма да си говорим за това колко пакета носни кърпички на ден ще ви трябват, нито пък ще ви препоръчваме сълзливи романтични филми. В такъв момент трябва да се вземете в ръце и да си изготвите бойна стратегия срещу бившия. Ако сърцето ви още прескача, щом чуете името му, сме подготвили няколко съвета как да го накарате да ревнува и да се върне в обятията ви. А в случай, че нямате намерение да простите на копелето, със сигурност картинката как той да ви се моли на колене да го приемете обратно ще стопли душата ви.

Здравейте, скъпи блондинкофили! Днес русите ни глави ще раздават акъл относно един неприятен период, през който всеки преминава рано или късно – раздялата. Но няма да си говорим за това колко пакета носни кърпички на ден ще ви трябват, нито пък ще ви препоръчваме сълзливи романтични филми. В такъв момент трябва да се вземете в ръце и да си изготвите бойна стратегия срещу бившия. Ако сърцето ви още прескача, щом чуете името му, сме подготвили няколко съвета как да го накарате да ревнува и да се върне в обятията ви. А в случай, че нямате намерение да простите на копелето, със сигурност картинката как той да ви се моли на колене да го приемете обратно ще стопли душата ви.

Послепис: Ако сте представители на мъжката ни аудитория, можете да видите какви стратегии използват бившите ви музи, за да ви оплетат отново в мрежите си.

Красотата ще спаси света

Е, може би няма да може да разреши фундаментални проблеми като глобалното затопляне, гладът на сомалийските деца и т.н., но красотата все пак ще спаси вътрешния ви свят. Като видни любители на шоколада и сладките изделия, разбираме, че лъжицата и огромната купа сладолед са си нещо като традиция за нас, дамите, след раздяла. Не прекалявайте обаче! Вместо това отидете във фитнеса, разнообразете се и влезте отново във форма. Първо, защото е по-здравословният начин да преодолеете бившия. Второ – защото ще изглеждате по-добре, ще изразходите негативната енергия, а в края на деня като сложите малко грим и се щракнете за социалните мрежи, маминото синче, с което сте делили житейския си път до скоро ще види от първо лице какво е изпуснал.

Заобиколете се с момчета

Вече сте минали през импровизирана „Пълна промяна“ и пръскате сексапил? Страхотно! Време е бившият ви да види, че тази визия привлича останалата част от мъжкото съсловие. Дори и да не сте готови за срещи, нова връзка или дори безобиден флирт, няма нужда ТОЙ да знае това. Благодарение на социалните мрежи до него могат да достигнат редица снимки, на които позирате с различни мъже. Пиете кафе с колегата в офиса? Случайно срещате стар съученик? Запознавате се с готини хора по време на концерт? Все чудесни поводи да си щракнете селфи с някой сладур и да го споделите в профила си. Гарантираме, че вечният хит It`s Raining Men ще се залепи в ума на бившия ви като дъвка под ученически чин и той ще полудее от ревност.

НЕ на пиянските обаждания

Няма нужда да ви обясняваме. Всяка от нас в един или друг момент е прибягвала до това да се обади на бившия, когато е вкарала повече от необходимия брой чаши менти в организма си. Независимо, дали е продиктувано от алкохол или не, да потърсите контакт с този мъж, когато се почувствате самотни може само да ви навреди. Подобен ход би дал знак на доскорошното ви гадже, че вие все още не можете да го превъзмогнете. Така егото му ще нарасне до тавана на лятното кино и дори и да се съберете отново, вашият любим буквално ще ви се качи на главата. По-добре е вместо това да ангажирате ума си с други занимания и да игнорирате напълно съществуването на този човек. Като бонус и ТОЙ ще си задава въпроса дали наистина сте успели да го прежалите толкова бързо. И ако честта му позволява – най-вероятно ще потърси пръв контакт с вас, за да намери своя отговор.

Усмивката е най-доброто оръжие

Всеки проблем става с една идея по-лесен, когато го посрещнете с усмивка. В случая – когато бившият най-сетне стопли, че вече не е в дневния ви ред и ви потърси, посрещнете го и него с блага дума и приятелско отношение. Дори когато изпитвате неистово желание просто да го ритнете в кокалчето. Причината – ако прибегнете до втория сценарий, ТОЙ все пак ще знае, че още е важен за вас. Когато го посрещнете с усмивка, изпращате сигнал, че вече сте преодолели неволите от връзката ви и сте продължили напред. А това ще изкара бившето ви Мило от кожата му.

Кой беше ти?!

Някои дами имат лошия навик да се натрапват на обекта на желанията си. Ако този обект е бившият ви партньор, за него това ще е равностойно на обсесия. В случай, че ТОЙ ви е зарязал, няма нищо по-жалко от това да го търсите и да харесвате всяка негова снимка в социалните мрежи. Но тук идва едно голямо НО – обратната стратегия ще го подлуди. Момъкът решава да публикува някоя песен, селфи от фитнеса или постижение от типа на повишение? Въпросът е на кого му пука и отговорът трябва да е – не и на вас. Или поне така трябва да си мисли той. На всеки му е познато чувството да качиш селфи и да следиш кой го е харесал, докато не видиш името на изгората си. Е, бившият без съмнение ще следи дали вие го следите и негативният резултат ще го поизпоти.