5 фирми с мерак да кърпят улиците в община Дупница

5 фирми с мерак да кърпят улиците в община Дупница

Поръчката е за 2, 5 млн.лв.

Офертите на фирмите, кандидатствали в обществената поръчка за текущ ремонт на уличната мрежа в община Дупница, бяха отворени в открито заседание от комисия с председател зам.-кметът Крум Милев.

Общата стойност на поръчката е 2 500 000 лева и е за периода 2020-2022 година, разделена на три обособени позиции. Първата  е за текущ ремонт на вътрешната улична мрежа в града с прогнозната стойност 1 750 000 лева. Фирмите, които кандидатстват по тази позиция са 4 – "Инфракорект строй" ЕООД, "Щрабаг" ЕАД, "Мегаинвест-холд" ЕООД и "Благоуйстройствени строежи". Същите 4 фирми кандидатстват и по втората обособена позиция - за текущ ремонт на вътрешната улична мрежа в селата от общината, с прогнозна стойност 600 000 лева. Фирма "Меридиан" ЕООД пък е единствената, която кандидатства по последната обособена позиция - за текущ ремонт на четвъртокласната пътна мрежа, на стойност 150 000 лева без ДДС за целия 3-годишен период. Предвижда се предимно изкърпване на дупки, на места асфалтиране и цялостно преасфалтиране. Комисията ще разгледа техническите предложения и ще излезе в срок с дата и час за отваряне на ценови оферти.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.