Един от недостатъците на съществуващия Apple Watch е това, че за провеждане на телефонни разговори, трябва да бъде сдвоен с намиращ се наблизо iPhone. Това вече не е така при новата серия Apple Watch 3. Умния часовник има вградена клетъчна свързаност, което го прави наистина самостоятелно устройство. Заедно с телефонните разговори потребителите ще имат достъп до интернет, което означава, че ще може да избират от над 40 милиона песни директно на часовника от Apple Music.

С нов двуядрен процесор, който е с 70% по-бърз, Apple Watch 3 позволява по-бързи отговори от Siri, който сега може да говори чрез часовника. Той допълнително използва нов чип, който позволява на Wi-Fi да е с 85 процента по-бърз и с 50 процента по-икономичен, като живота на батерията е 18 часа.
Всичко е натъпкано в корпус, който е почти същият като този на Apple Watch 2. Чсовника работи с електронна SIM вместо традиционна SIM карта, като дисплеят му е и антената.
Apple ще започне да приема поръчки за Watch 3 от 15 септември и стартира продажбите на 22 септември. Apple Watch 3 е с цена от $ 399 с клетъчна свързаност или  $ 329 без. Ще има и ново ценообразуване за Серия 1, която ще струва $ 249

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

LiveTag използва Wi-Fi сигнали

Лепенки правят предметите умни

LiveTag използва Wi-Fi сигнали

Интелигентните, свързани към интернет устройства, наистина биха улеснили ежедневието, но те обикновено трябва да бъдат оборудвани с електроника, захранвана от батерии. Това може скоро да се промени, ако Wi-Fi системата LiveTag, достигне производство.

Lockheed Martin ще работи по ракетите

САЩ разработва свръхзвукови ракети

Lockheed Martin ще работи по ракетите

Американските военновъздушни сили (US Air Force), изглежда приемат сериозно заплахата от свръхзвукови ракети, след като днес възложиха на Lockheed Martin втори договор в размер на $ 480 млн., за да разработят прототип на ракета, способна да лети със скорост надвишаваща пет пъти скоростта на звука. Оръжието Air-Launched Rapid Response Weapon (ARRW) е част от усилията да се „опознае изкуството на възможното” с цел да бъде осигурена свръхзвукова ракета за ВВС на САЩ до 2021 г.

Fundamental Surgery обучава студенти по хирургия

Виртуална реалност прави хирурзите по-прецизни

Fundamental Surgery обучава студенти по хирургия

Системите за обучение по хирургия, използващи виртуална реалност (VR), за да поставят студентите в интерактивна виртуална операционна зала не са новост, но нов симулатор стига още по-далеч. Системата включва хаптична обратна връзка, която позволява на студентите да усещат натиска, упражняван върху виртуалната тъкан.