Снимки

Овен 21 март- 20 април

Денят отпушва творческата инициатива. Проведете важни делови разговори и срещи на четири очи. Въздържайте се от колективни инициативи. Всеки надига глас с претенции и трудно се съборазява с чуждите искания. Лесно може да влезете в преразход не само на сили и чувства, но и на средства, които в последствие трудно ще си върнете. Ще чувате обещания от различни страни, но след тях почти нищо няма да се случи и получи. Отложеното за следващите два дни ще носи повече ползи и преимущества.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

Телец 21 април – 20 май

Чуждата инициатива и натиск ще работят във ваш интерес. Дистанцирайте се от общата говорилня. Не е ден за събрания. Всеки дърпа чергата към себе си, бори се за престижни позиции и пари и не е склонен на компромиси. Тръгващият в директна посока Меркурий отпушва бизнеса. Опитваме се да захапем кокала и да не го пускаме на друг. Още утре ще се оформят групите и сферите на влияние, а това ще даде възможност да се включите в най-успешните инициативи. Ще спечели този, който знае и може да чака своя шанс.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

Близнаци 21 май – 21 юни

Предстоят тежки сблъсъци на интереси и позиции. Не очаквайте да ви дадат предимство, да ви направят отстъпки и да ви потупат по рамото. Дори и близките ще ви натоварват и ядосват, ще ви предават и загърбват. За родените в първата декада проблемите ще се повече. Ще се наложи да отстъпвате от думи, дела и позиции, да се събразявате с тези, които утре няма да се съобразят с вас. Не провеждайте съвместни консултации и събрания. Ако не може да ги отложите осигурете си път за отстъпление.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

Рак 22 юни – 21 юли

Имате шанс да влезете в голямата игра или да излезете от нея като победители. Намирате защитници и поддържници на личинте си стремежи и намерения. Не включвайте в предстоящите делови срещи прекалено много хора. Разговорите ще се разводнят, ще има повече разногласия отколкото очаквате и ще се правят повече компромиси. Тази вечер в живота ви ще се появи благодетел. Това ще помогне в утрешния ден да направите своя печеливш ход и да постигнете нужното ви съгласие.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

Лъв 22 юли – 22 август

Чувствате се някак олекнали и с по-малко тежест във връзките, след като Луна и Венера вече не са във вашия знак. Дистанциите се увеличават. В днешните разговори ще се наложи да правите компромиси. Бъдете отворени към благотворителноста. Преди да поискате каквото и да било дайте и обгрижете някого. Започнете инвентаризация на работното място и в бизнеса, който управлявате. Проведете конкурси и участвайте в такива. Преговорите да стават на четири очи. Третият в ситуацията може да се окаже предател.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-6

Дева 23 август – 22 септември

От днес разширявате дейността си, прокарвате идеи и намерения дори и в места, където в миналото сте получавали откази. Явете се на конкурси. Участвайте и организирайте благотворителни инициативи. Препоръчват се срещи с личните ви учители, съветници и консултанти. Бъдете избирателни във връзките и не споделяйте пред всички намеренията си. Очертават се особено успешни и ползотворни три дни за вас. Каквото не постигнете днес утре ще тръгне по вода и ще се нареди по вашите правила.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на разнобой. Меркурий от вашия знак тръгва в директна посока, задвижва и провокира амбициите ни в бизнеса. Всеки тръгва на нож в защита на личните си позиции и интереси. Това неминуемо ще затрудни преговорите, ще предизвика разправии и излишно противопоставяне, което на първо време ще обърка плановете ви. Добре е докато другите спорят вие да се заемете с проучване и подреждане на приоритетите. Отложете за утре главния си ход и действията, от които очаквате печалби. Ще се обадят потенциални съюзници.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-5

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Стегнете редиците, свикайте семейния съвет и координирайте действията си в посока на взаимните интереси. Не започвайте нищо важно без да сте го обсъдили с близките, от които очаквате подрепа, съвет и финансова инжекция. Един от критичните дни, в които хората се суетят и лесно влизат в преразход на енергия. Съдбата ви дава шанс да използвате подобни ситуации и да спечелите максимално. Дайте си сметка кого може да използвате в бъдещите си инциативи и какво вече ви е в тежест.

Р-6

П-5

Л-5

К-5

З-6

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Един от опасните и критични дни, в който може да се изпокарате с близки и приятели, да влезете в конфликти на работното място и да дистанцирате потенциални спонсори. Не провеждайте събрания и не участвайте в колективни мероприятия, в които не се знае кой пие и кой после ще плаща. Вероятно е група хора да се обединят срещу личните ви интереси. Някой създава конкурнтна на бизнеса ви пазарна ниша. Ще има опити да бъдете изтикани от позициите, които сте заели. Бъдете внимателни и в любовта. Вървите към изневери.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизате в тридневен силен и творчески период. Проведете нужните консултации и преговори без посредници и излишни свидетели. Старайте се да извлечете ползи и облаги от конфликтите, от претенциите на другите, от нежеланието им да се примирят и помирят с реалноста. Днес маските падат, усеща се накъде ще задуха вятъра на промяната. Подгответе бъдещите си инициативи. Може да привлечете спонсори за важните делови проекти и да си осигурите стабилна юридическа защита.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не споделяйте намеренията си. Днес ще получите предложения от няколко места и покани, които ще помогнат да изплувате от кризата. Не бързайте да взимате решения. В утрешния ден позицията ви ще бъде много по-добра, а и поканите ще получат финансова и юридическа подплата. Ще спечелите и от консултантска дейност. Не влизайте в излишни спорове. Животът сам ще докаже правотата ви, ще ви направи актуални и търсени. Очертават се ползотворни пътувания и покани, които не бива да се пренебрегват.

Р-6

П-6

Л-5

К-6

З-6

Риби 20 февруари – 20 март

Един от критичните дни за родените в първата декада. Четири планети ви гледат в опозиция от знака на Девата. Като се добави и тежкият аспект със Сатурн от Стрелец, може да се очакват кризи в отношенията, приключвания и неприятни случайности, които ще ви вкарат в преразход на сили, чувства и средства. Не участвайте в преговори, не позволявайте да ви стоварят чужда отговорност и чужди дългове, които трябва да платите. Вероятен е стомашен проблем. Спазвайте диета, ограничете контактите.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка. Време е за приключване и раздели както в любовта, така и в партньорските и професионални връзки. Предстои разчистване на сметките, което ще освободи поле за личната ви инициатива и изява в следващата силна за вас година, в която ще застанете на стартова позиция.

Родените днес ще привлекат силни благодетели в живота си, ще се радват на протекци и защити, които не се дават на всеки. Имат важна мисия, която ще се активизира на 12 год. цикъл. Постарайте се в живота им да има повече хора родени около 20-30 август, които са предопределените им от съдбата благодетели, партньори и любими.

Заченатите днес ще бъдат богати, ще дочакат почести и слава, но ще бъдат спъвани от голямото си честолюбие. Каквото посеят, това ще пожънат.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.