Снимки

Овен 21 март – 20 април

Задвиженото до обед ще работи за чужди интереси и ще ви създава проблеми, а това което оставите за следобед ще донесе късмет, пари, по-добри позиции в бизнеса и на работното място. Родените в третата декада да не бързат, да изчакват удобния момент, да не притесняват околните с настоявания и молби. Не бива да се действа първосигнално. Постарайте се да запазите самообладание в момент, когато ви отправят предизвикателства. Пазете си документацията и не се ровете в чуждата. Ден на компромати и изтичане на информация.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Станете рано. По най-бързия начин задвижете важните си дела. Бъдете първи на изпит и на разговор с шефа. До обед ще постигнете максималното и ще подпишете изгодни договори. Родените в третата декада ще спечелят от странични дейности и посреднически услуги. Предприето ще носи късмет, ще затвърдява положението ви на работното място и в бизнеса. До вечерта златната река от възможности ще изтече, ще дойде черната, която може да ви окъпе с компромати, с неприятно и утрезвяващо напомняне.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес тръбачът-съдба свири сбор. Събираме се под знамената на личната си и професионална активност и преговаряме по важните за бъдещето инициативи. Свикайте колегиалния и семеен съвет, подпишете нови партньорски договори, търсете начин за внедряване в нова среда. Пълнолунието пълни и потребителската ни кошница. Може да намерите нещо изгодно, да купите и продадате на сметка. Не слагайте силни парфюми и грим, сетивата са изострени до краен предел и вместо да привлечете ще отблъснете любимите.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Раците са подвластни на фазите на Луната в действие и поведение. Днес се събуждате недоспали и превъзбудени от предстоящото пълнолуние. Проблемите ще са повече за родените в третата декада, които ще попаднат на засада до обед. Вероятно е да се провалите в ситуации, които изискват внимание, добра подготовка и здрави нерви. На работното място ще ви спретнат номер или няма да оцените по достойнство промените в ситуацията. Следобед намирате правилния път. Днес и утре и раци лесно ще се ловят.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Такъв силен ден дълго ще чакате. По най-бързия начин уредете делата, от които зависи бъдещето и кариерата ви. До обед сключете нови договори и направете ход в нова посока. Ще изпреварите конкуренцията и ще заемете престижна позиция. Следобед проблемите ще са повече за родените в първата декада. До два дни бъдете внимателни и не провокирайте общественото мнение. Луната, която е символ на тълпата ви гледа в опозиция от знака на федеративноста Водолея. Група хора може да обединят интересите си срещу вашите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август - 22 септември

И ако вчера сте направили първата крачка, днес трябва да направите втората, което ще ви осигури прохождане в нов бизнес, на ново работно място и в нови партньорски отношения. Не се колебайте да вземете страна, да привлечете някого и сами да застанете под знамената на нови или настоящи партньори. Ден за избор на мисия, посока и лична цел. Губят неориентираните и тези, които не знаят какво искат и на кого да се опрат. Сключените договори ще ви осигуряват защити в бъдеще, добро заплащане и интересна работа.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Родените в третата декада може да направят прибързан и незащитен ход и да станат обект на конкурентни атаки. До обед трудно се ориентирате в променящата се обстановка, но до края на работното време ще застанете на твърди позиции и ще определите приоритетите си. Навлизате в силен и печеливш период. Сключете нов договор. Търсете подкрепа, финансиране или работа в чужбина и се възползвайте от услугите на чуждестранни фирми. Съдбата работи във ваш интерес, стига утре да не прекалите в исканията си.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До обед късметът е кацнал на рамото ви, помага да спечелите лични и професионални битки, да се наложите при разговори, обсъждения и поръчки. Влезте в битка за защита на позиции и интереси. Работете и действайте екипно, свикайте семейния съвет и следобед не решавайте нищо без да сте го съгласували с партньорите си в бизнеса и в живота. Навлизате в рисков и прекалено амбициозен период. В утрешния ден може да направите рисков ход, с който да уплашите голямата риба. Ще останете на сухо и в любовта.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят е благоприятен за всякакви нови начинания и творчески инициативи. Работете в екип, а ако нямате такъв включете се някой или сами създайте своя група по интереси. Спазвайте диета, ограничете контактите с хора, които не усещате близки или по някакъв начин ви дистанцират и провокират. Този ден помага да се ориентираме правилно и да изберем тези, с които сме от една кръвна група, от една партия или един отбор. Дано намерите еша си и в любовта. Не си позволявайте да останете сами, ако ви е нелегнала меланхолия.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените около 10-15 януари са на прага на рисков ход. Бъдете особено внимателни, не провокирайте съдбата и добрите намеренията на околните. Отношенията ви излизат от рамките на добия тон. Може да кажете и направите нещо, което ще сложи край на една връзка и начало на нова, за която не сте подготвени. Вероятни са проблеми на работното място. Конкурентите ви свикват събрание, обединяват се и в политически план. Ще ви налегне меланхолия и тъга, а в такъв момент е важно да имаш до себе си приятелско рамо.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари - 19 феврури

Предстои пълнолуние във вашия знак, което ще ви пренастрои, ще ви амбицира и насочи към активни действия, които ще напълнят сърцето и потребителската ви кошница. Днес тръбачът-събда свири за сбор, събира единомишленици под знамената на служебната и политическа инициатива. Време е да се ориентирате, да намерите мястото си в редиците или да застанете начело. Сключените договори ще носят късмет, пари и стабилизиране на положението ви. Не се колебайте, не изчаквайте, цялото ви бъдеще е сега.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не претоварвайте очите, не се занимавайте с магически дейности и ритуали. Пълнолунието засилва маниакалните депресии. Денят носи превъзбуда на всички нива, обхваща ни и меланхолия, особено ако се чувстваме сами, изоставени, неоценени и забравени. В такъв момент може да бъдете привлечени към неподходящите хора и да направите лош избор. Но ако знаете какво точно искате и към какво се стремите днес може да го постигнете и извоювате. Търсете връзка със съмишленици и близки на сърцето ви хора.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е шестица. Очаквайте придобивки, възможности за нова работа и създаване на нов дом. Семейството се разраства, амбициите също. В следващата година ще се внедрявате и изявявате в нова среда и по някакъв начин ще сложите край на старите приятелски и партньорски връзки.

Родените днес идват на пълнолуние и в живота им винаги ще бъде пълно. Ще привличат благодатните случайности, ще срещат подкрепа и ще имат последователи и благодетели, на които винаги ще може да разчитат.

Заченатите днес ще имат подкрепата на предците си. Ще запазят връзката си със света на душите и ще получават видима и невидима подкрепа. Често ще ги обхваща някаква необяснима тъга.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.