Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ще почувствате особено остро кое е полезното и кое вредното за вас като храна, връзки и намерения. Не правете копромис, ако не искате да страдате, да се връщате от целта, която не ви удовлетворява, да загубите пари и време. Не влизайте в конфликти, контролирайте емоциите независимо кой и с какво ви провокира. Не провеждайте агресивна политика, за да не насочите чуждата агесия към себе си. Ден за проучване на мнения и чужд опит. Утре ще сте готови с решения и личен избор. Заставате на старта.

Р-4

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Телец 21 април - 20 май

Родените във втората декада може да изживеят притеснителен и ограбващ силите ден. Не предприемайте нищо важно и съществено за бъдещето. Доверете се на вътрешното си усещане. Не правете това, към което изпитвате някаква неприязън, дистанцираност и неудобство. Днес и храната се избира по каприз. Не чакайте да ви сервират нещо, което не ви се яде. Изберете това, към което погледът ви се насочва с желание. И по отношение на партньорските връзки не правете компромис и не сключвайте подозрителни договори.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес всичко се избира по чувство, по усет и ветрешно убеждение за полезното и вредното. Няма значение кой и какво ви съветва. Направете това, което ви мотивира, което ви носи удовлетворение и наслаждение. Хапнете без да се съобразявате с диетите. Ден на любимита храна, на срещи с любими и приятни на сърцето ви хора. Всеки компромис в една или в друга посока ще носи неудовлетворение и ще ви забива в рискова позиция. Контролирайте злобата и агресията. Не започвайте нищо важно.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Интуицията ви достига високи нива. Подсъзнателно се насочвате към правилния избор и човек. Не се стопирайте, не се включвайте в общия хор на неориентирани и недоволни от себе си и от живота си хора. Ден на устата, на желанието да удовлетвориш личните си претенции и нужди. Доставете си радост за сетивата. Бъдете там, където се чувставте добре. Яжте това, което ви носи наслада. От значение е да не си нарушавате вътрешното равновесие и комфорт. Добре е за освещаване на нов търговски обект.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Рисков ден за родените във втората декада, особено ако напират в желанието да завладеят високи позиции. Не очаквайте подкрепа. Всеки се е свил в черупката си и е зает със собствените си дела. Не прехвърляйте имот и не предприемайте нови инициативи, особено в посоката, която ви изглежда рискова и ненадеждна. Рядко се даверявате на предчувствията си, но днес е добре да го направите, за да избегнете нещо неприятно. Ден на отсяване на своите от чуждите, на преосмисляне и преоценка на ценностите.

Р-4

П-4

Л-6

К-5

З-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на верните предчувствия, на възможноста да се насочите към действително правилния избор и човек. Не яжте каквото и където падне. С вродения си диетологичен усет ще доловите кое е полезно и кое вредно за вас. Направете разбор и на отношенията. Излезте от губещи връзки и в утрешния ден тръгнете с проверени хора, към също така проверени и проучени дела. Тази вечер е добре да се направи промоция и от утре да стартирате нов тъговски обект. Дайте възможност и на личното си хоби да носи доходи.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Днес не може да действате балансирано. Ще се наложи да изберете, да предпочетете някого и нещо. Доверете се на подсъзнателното си усещане за нещата, а не на съветите, които ви дават засегнати в ситуацията хора. И най-добият приятел може да ви подведе, ако разглежда случващото се с вас от своя ъгъл и гледна точка. Правете това, към което нещо неустоимо ви влече и привлича. Не влизайте в противопоставяния и конфликти. Днес печелят дипломатите, тези които знаят какво и от кого да поискат.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Интуицията ви работи на пълен капацитет. Правите нужните връзки и до вечерта нареждате пъзела от отношения. Планирайте за следобед и за утре старта на нови бизнес начинания. Време е да отворите нов търговски обект или офис. Растартирайте и временно спряна дейност. Денят възражда чувства и усещания, сочи правилната посока, мисия и цел. Остава да се доверите на предчувствията си и да насочите сили и енергия в избраната посока. Не се доверявайте на сънищата, а на вътрешния усет още със ставането сутринта.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днешният ден прекарайте в планиране, в подготовка за новите си инициативи в утрешния ден. Имате много варианти, но избора трябва да напарвите по чувство и по сърце. Откажете се от това, което ви разбалансира или ви носи някакво неприятно усещане. Днес и храната се избира по чувство, а не по това кой и какво ви сервира и ви е сготвил. Диетите нямат значение. Тялото знае какво му трябва, остава да му се доверите. Внимавайте с предоверяването. Внимателно подбирайте приятелските връзки и не бъдете многословни.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на верните усещания и преценки, които получаваме подсъзнателно. Ще откриете правилния избор и в утрешния ден ще може да направите крачката към него. В момента е от особено значение да се стартират или рестартират нови или спрени в миналото производства. Направете нужните корекции в бизнеса си, за да имате печалба. С лекота намирате и свързващото звено между привидно несвързани положения и хора. Това ще помогне да получите подкрепа, а може би и така нужното ви финансиране.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Тежък и рисков ден за родените във втората декада. Ако направите крачка в нова посока, утре може да се наложи да се връщате. Ще си създадете само неудобства с връзките, които правите, особено ако са насила или под чужд натиск и диктат. Прекарайте този ден в премисляне и преоценка. Проведете разговорите и поставете условията, които усещате за правилни. Подсъзнантго ви дава нужните отговори, но все пак трябва да го чуете. Ден на устата. Лакомията на всички нива е голяма, а претенциите трудно се удовлетворяват.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ще се събудите с чувство за вярната посока на избор. Свръхсетивно ще усетите къде са своите и къде чуждите, какво трябва да привлечете и какво да избягвате в отношения и намерения. Сгответе си любимото блюдо. Не яжте това, което не ви се яде. Избирайте и срещите си по сърце. Днес разумът не ни дава правилните отговори. Дълбоко закодираното в нас излиза на повърхноста и сочи вярната посока. Не влизайте в излишни конфликти, не се опитвайте да налагате избора си на другите. Днес всеки сам трябва да намери своя път.

Р-4

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е петица. Напрвете всичко възможно да смените посоката, да започнете нова работа или връзка и да пътувате към дестинациите, които ви привличат. Ако още не сте го направили планирайте пътуване по Коледа и Нова година. 2017 г. ще ви донесе усядане на ново място, възможност за уреждане на семейни и брачни отношения и може би така чаканото бебе.

Родените днес притежават верен диетологичен и психологичен усет за полезното и вредното. Добре е да имат професия, която да лекува, да наставлява, да сочи правилния път, избор и вариант. Те знаят на кого какво му е нужно. Заченатите днес ще бъдат преимуществено момичета. Ще продължат рода ви, ще се радват на изибилие и комфорт в живота си.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.