Снимки

Овен 21 март – 20 април

Една изключителна събота за хората, които успеят да привлекат последователи и качествени партньори. Тази вечер се опитайте да влезете в престижна среда. В неделя до обед изживявате приятни моменти, но след това до понеделник на обед правите рискови ходове, с които си навличате неприятности и проблеми. Каквото направите не по правилата в този момент ще ви донесе повече главоболия отколкото предполагате. Новата работна седмица ще започне с неприятности, които ще отровят и най-добрия професионален климат. Конкуренцията прави подмолен ход. На 14-и заложете здрави основи на всичко предприето. Не пестете, особено ако правите ремонт, за да не се наложи да повтаряте ремонта. Договорите ви ще се преподписват или подлагат на корекция. Ще се изнервите, ще прибегнете до нежелани хватки и натиск. На 15-и късметът ви ще се върне в края на работното време. Навлизаме в период на благотворителност. Нещо, за което сте склонни да платите много ще ви се даде даром или поне с големи отстъпки. На 16-и преди да поискате каквото и да било дайте всичко от себе си и помогнете на някого да се изправи и продължи. Следобед колелото на съдбата ще се завърти и сами ще излезете от неприятна и рискова ситуация. На 17-и преговаряйте, поставете условията си, търсете начин да обедините усилията си с можещи хора.

 

 

Телец 21 април - 20 май

Силен уикенд за вас. Не си губете времето в празни приказки с празни хора. За събота планирайте срещи, от които може да се получат протекции, пари и облаги. В неделя планетата на бизнеса Меркурий напуска вашия знак и поне в едно направление кранчето ви се спира. В понеделник ще започнете с неприятност и някакво зацикляне, но до вечерта ще се справите и излезете победители в една силова игра. 14-и намества отношения, привлича хора, които ще ви помогнат в ремонти, строителни и довършителни дейности. Заложете здрави основи на всичко, с което ще се занимавате в бъдеще. Започнете да работите върху поставените задачи. В сряда до обед ще постигнете важна цел и ще уредите документи даващи предимства и осигуряващи по-голям достъп и права. Вечерта се настройте на благотворителност. Навлизате в труден период. Помогнете на някого и друг ще ви помогне. Не планирайте аборти и гинекологични интервенции за 16-17-и. 16-и изисква работа на чуждо или в посока на нечии интереси. Не се карайте с никого за нищо, после много трудно ще се сдобрите и помирите. Неблагоприятно за делене на имоти и имущество. В петък ще получите нова информация, която ще промени отношения и ще даде нова насока на амбициите ви. Започвате да се държите разпоредително с тези, които до момента са се разпореждали с вас.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота всичко върви трудно, разпилявате се в грижа за чужди интереси. Работодателите ви притесняват с обаждания по всяко време. Неделният ден ви зарежда енергийто. Меркурий навлиза в знака на трона си Близнаците. От този момент съсредоточавате сила и власт в ръцете си. Имате възможност да спечелите пари и да ви одобрят по спонсорски проекти. Ще уредите до два дни документи и разрешителни и поне в една посока ще се почувствате силни, можещи и успели. Ще намерите и лекарство за тежка болест и по някакъв начин ще се излекувате от една слабост към някого, който ви виси на врата с претенции и изисквания. От неделя на обед до понеделник на обед скандалите ще завършват с раздели. Внимателно преценете кого искате да отблъснете и кого смятате да задържите в личната си орбита. Понеделнишки започвате с натиск и ответен удар спрямо тези, които са ви притеснили и притискали. Навлизате в един от най-силните си тридневни периоди за месеца. До четвъртък ще изкачите висок връх в кариерата и дейността си. Може да подпишете изгодни договори и да привлечете спонсори. Което си е ваше идва при вас. Пригответе се да посрещнете каещите се грешници. На 17-и Венера ще напусне вашия знак, а това ще донесе изтрезняване от любовни и емоционални връзки, които отдавна са загубили перспектива.

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Не е все едно с кого ще си пиете питието и обсъждате битието в съботния ден. В живота ви може да се появи благодетел и покровител. Търсете срещи с хора способни да ви помогнат и подкрепят. Този ден може да изчисти една неприятност от живота на родените около 10 юли, които напоследък са в зациклена позиция. В неделя лагерите се оформят. До обед всичко минава гладко, но след това може да се получат информации, които ще променят тотално програмата ви за следващите дни. На 13-и започвате с неприятни знаци и агресия на колегите към вас. Настройте се на активна самозащита от чернотата наоколо. Не проявявайте чувства и емоции. Продължете с това, което сте започнали, а новите начинания оставете за последните два дни на деловата седмица. Каквото се разавали в понеделник трудно ще се оправи. Във вторник ще работите за чужди интереси, а своите ще оставите на някой, който няма се справи. Очертават се и здравословни проблеми. Не вдигайте тежко, щадете бъбреците и кръста. От 13-и до 15-и на обед не е благоприятно за оперативни намеси в областа на отделителната система. По някакъв начин трудно ще се отделяте и от вредните си връзки. На 16-и в живота ви ще влезе светлинка и възможнист, която не бива да пропускате. В петък Венера навлиза във вашия знак. Чакат ви любовни изненади.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

В събота може да срещнете или да си уредите срещи с лъвове като вас, с хора с възможности, таланти и амбиции способни да помогнат за реализирането и на вашите намерения. Поканете на обед или на вечеря тези, с които смятате да вървите напред. Неделеният ден ви дава повече свобода на изявата, но в следобедните часове една неприятност ще засенчи хоризонта. В понеделник ще тръгнете на работа с натежала глава и олекнали джобове. Разходите ви се увеличават. Очертават се конфликти с шефове и колеги. Работата ви трудно потръгва, но на 14-15-и ще извлечете максимални ползи от всяка своя дейност и работен ангажимент. Това са дни на юридическа сила, на възможност да се подпишат точни договори, да се влезе в нови групи по интереси и да се вземат изпити. Осигурявате стабилна база за бъдещето с разговорите и срещите, които провеждате. На 15-и вечерта е добре да помогнете на някой в нужда. На 16-и ще се събудите с някакъв проблем или нужда да ви се помогне. Разменят се жестове на внимание, но ако не си дал няма да получиш. 16-17-и ще изискват повече от вас, ще се налага да работите за чужди интереси, ще се притеснявате за близките и децата и ще отстъпвате от позициите си. Неблагоприятно за аборти и гинекологични интервенции. Но в петък вечер любовта ще ви даде рамо и гръб, без да ви обраща гръб.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Силен и творчески уикенд за вас. Търсете срещи с покровители и спонсори. Ще ви се обадят хора, способни да променят живота ви в една благодатна и благоприятна посока. Може да намерите допълнителна работа и ангажимент носещ стабилност. Не се отказвайте от нито една покана и предложение. След тези дни планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий ще ви гледа в нехармоничен аспект от знака на Близнаците. Това ще носи повече разпиляване и работа на чуждо, което ще доведе до зацикляне в личната сфера на дейности и отговорности. На 13-и не се месете в чуждите разправии, може да извлечете полза от проблемите на колегите или да се окажете свързващото и сплотяващо звено, на което всички ще се опират. Вероятно е повишение. 14-и изисква да се заложат здрави основи на всичко, което се предприема. Нищо не оставайте на случайноста. Търсете начин да излезете на светло и извън сивата икономика с договорите, които подписвате. Може да поставите условия на тези, които се опитват да ви притискат с изисквания. Ценете си труда и дарбите. На 15-и е вероятно да ви върнат дълг и сами ще успеете да си върнете дълговете. 16-и е ден за благотворителност. Дайте и ще получите подкрепа. На 17-и правите пробив в нова посока. Денят е магичен, всичко може да се постигне и уреди. Проведете лечебни процедури.

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

На 11-и може да намерите място на сила и подкрепа и хора способни да поменят в положителна посока живота и професионалните ви интереси. Търсете контакти с покровители и спонсори, но и без да ги търсите те вероятно ще ви намерят. В неделя важното свършете до обед. След това не участвайте в неприятни и непривични за вас отношения и разговори. Навлизате в провокационен период. В понеделник до обед се притаете и гледайте да не привличате погледите на работното място. Не се намесвяйте в чуждите игри, а своята водете без коментар. Меркурй вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Близнаците. Може да ви предложат странична дейност, която след време ще стане основна и ще носи стабилни доходи. 14-и е ден на сила и неочаквани постижения. Проблемът е, че някой друг ще се възпозва от талантите ви. Взимате изпит, прокарвате свои и чужди проекти. Пасивността е нежелателна. Близо сте до важен източник на ресурси. Човек в притеснено положение ще ви притеснява на 15-и. Това е и най-мощният ден за месеца. Чакат ви тежки битки но и сладки победи. 16-и е денят на сърцето. Добре да се работи по спонсорски и благотворителни проекти. На 17-и всичко лесно се усвоява. Ще усвоите и допълнително спечелените пари. Вечерта не влизайте в разправии със съседи и приятели.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Пътувайте в съботния ден. Може да намерите лечебно за вас или близък място и нужното ви лекарство. Сънищата ви показват истинското ви предназначение. До неделя на обед е вероятно да срещнете бъдещите си партньори и покровители. Направените връзки ще стабилизират материалното ви положение и ще помогнат да влезете в нова пазарна нища. Бизнесът ви потръгва. Меркурий вече не ви гледа в опозиция. В понеделник конкурентите ви ще бъдат засегнати неприятно от настъпващите промени и шефски изисквания. Вашата кандидатура може да бъде одобрена, а и сметката, която сте натрупали ще бъде опростена или платена от друг. Неприятностите бързо отминават. На 14-и може да намерите нов източник на сила и ресурси. Кандидатствайте за нова работа или за участие в комисии и представителни проекти. На 15-и може да изкачите висок връх и да спечилите в две посоки. Не бива да избирате. Натоварете се максимално, вземете и двете неща и дейности, които ви се предлагат. Петъчната вечер ще покаже, кое от нещата вече е ненужно и вредно за вас. На 16-и 17-и Луната е във вашия знак. Прочистете мислите, направете някому подарък в четвъртък и в петък бъдете сигурни, че ще поучите екстри и предимства. И в любовта ви потръгва. От 17-и Венера вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рака.

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

На 11-и сте близо до източник на сила, който пренебегвате или загърбвате тотално провокиани от трето мнение, целящо да ви обсеби и дистанцира от самостоятелните ви иницативи. Съветът е да живеете своя живот, а не чуждия. Съобразявайте се минимално с хора извън своя кръг. От неделя Меркурий ще ви гледа в опозиция, а това ще доведе до обтягане на отношенията и на работното място. Понеделнишки няма да тръгне както го мислите, така че не планирайте събрания и важни делови срещи поне до обед. Следобед обстановката се успокоява, намирате изход и вариант устройващ ако не всички, то поне тези, които могат да ви осигурят спокойна работа и печеливша дейност. На 15-и енергията Кундалини се събужда. Ще почувствате прилив на сили и някакво особено вдъхновение, което ще ви помогне да решите труден въпрос и спор. Погрижете са за близките, направете някому подарък тази вечер. На 16-и може да получите предложение от чужбина или служебно повишение. Някой ще дочака и финансиране по европейски проекти. На 17-и колелото на съдбата ще се завърти и вечерта родените до 1 декември ще имат проблем и ще влезат в рискови отношения. За събота не планирайте срещи с хора, които винаги ви провокират или напрягат. Внимавайте с очите, спазвайте техниката на безпасност.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Прекрасен и осигуряващ стабилност уикенд за вас. Бъдете максимално делови, мислете кой и с какво може да ви помогне и го поканете на обед или разговори. В живота ви има вероятност да се появи важен покровител. Публичините ви изяви през уикенда ще привличат спонсори и бъдещи партньори. Действайте изпреварващо. В неделения ден Мекурий навлиза в знака на Близнаците. Ще се наложи нещо да делите и работите в комбина. В понеделник ви очакват разправии на работното място. До сряда на обед играете нестинарско хоро по жаравата на компромати, агресия и служебен натиск. Бъдете особено внимателни, спазвайте закона, не искайте много и не си позволявайте да влизате в интриги или зависимости от хора на сенчестия бизнес. Здравето е нестабилно, не товарете кръста и бъбреците. Към обед на 15-и ще се измъкнете от неприятностите и ще поставите условията си на тези, които до момента са ви притискали. Един високо енергиен ден, който отприщва всички стопирано и зациклено. На 16-и преди да поискаш, дай. В деня на сърцето е добре да се правят дарения и това, за което някой те помоли. В петък ще получите информация, която ще помогне да се ориентирате в една мътна за околните ситуация. Действайте изпреварващо. В събота ще се наложи да посетите тъщи и свекърви. Ще се съобразявате с доста условности.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Оганизирайте срещи и посещения на спонсорски за вас места и хора. Този уикенд може да отвори нова страница в живота ви стига да знаете на чия врата да почукате, какво да поискате и предложите. От неделя на обед до понеделник на обед не предпиемайте нищо сериозно. Не позволявайте на емоциите да управляват личния ви избор. Някой играе по фината струна на личната ви отговорност, без самият да се чувства отговорен пред вас. Към края на работното време на 13-и ще получите приятелско или шефско потупване по рамото. За някой ще е придружено с повишение и включване в стимулиращи инициативи. На 14-15-и може да получите много повече отколкото се надявате. Това са спонсорски и успешни за вас дни. Всичко предприето ще ви вади от застоя, ще определя една нова посока и възможност да се окопаете и печелите добре в нова пазарна ниша. Сключете нови договори и не отклонявайте предложения. И като се събудите на 16-и знайте, че ще се наложи да давате, да финансирате нечии проекти и да работите за чужди интереси. Дано усилията ви поощряват близките и децата. Родените в третата декада да внимават на 17-и вечерта и да не прекаляват с претенциите. 16-17-и са неблагоприятни за аборти и планирани гинекологични интервенции. Не е добре и да делите наследства и имоти. Ще се изпокарате с родата.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Този уикенд ви поставя в нестабилна юридическа позиция. Спазвайте правилата, за да не ви санкционират. Не се препоръчват публични изяви. Опонентите ви ще печелят овации, а за някои от вас ще прехвърчат яйца и домати. От неделя планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект. Ще имате проблими на работното място още в понеделник сутринта. Не е изключено някой да се възползва от отсъствието или от неадекватната ви реакция. До вечерта овладявате ситуацията, но още ближете рани. Във вторник може да намерите важен източник на сила и ресурс. Съветът е да го запазите в тайна, дори и от близките. Заемете се с благоустройството на дома и офиса. Енергийният ви потенциал нараства. Препоръчва се медитация над кармата на рода. Чудесно е да се започне строителство на нов дом или в следващите дни да уредите сделка с наследство и имот. Вложете пари в недвижимост, обезпечете бъдещето на децата. 16-и е ден за спонсорски действия. Каквото ви трябва ще си дойде при вас. Чакайте подаръци от съдбата. Това е ден, в който молитвите се чуват и сбъдват. Направете желан подарък някому и ще получите нещо, от което се нуждаете. Дава се милостиня. На 17-и ще се събудите с нова идея. Променете живота си. Започнете на първо време от визията и прическата. Не планирайте рискови пътувания.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Андрей Арнаудов стана татко на момче

Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов гушна първата си рожба. Това съобщи самият той в социалните мрежи. „Добре дошъл, Васил А. Арнаудов! Бебето и Емануела са добре! Благодаря на Acibadem City Clinic Tokuda и особено на д-р Ани Богданова!“, написа гордият татко.

Хю Грант вдига сватба

Популярният като „вечният ерген“ актьор Хю Грант ще каже заветното „да“ на приятелката си от 6 години – шведката Ана Ебърстийн. Двамата са подали заявление за сключване на граждански брак в кметството на Кенсингтън и Челси в западен Лондон, където притежават къща.

В лентата участват известни актьори и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг (ОБНОВЕНА)

В лентата участват известни актьори и популярни лица от малкия екран

Със заснемането на нов сериал са се заели продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Телевизионното дуо вече опъна снимачната техника на северния плаж в Слънчев бряг.