Снимки

Овен 21 март- 20 април

Навлизаме в един от най-тежките периоди за годината. Новолунието на 9-и ще бъде придружено от слънчево затъмнение някъде в света. Там, където премине сянката на затъмнението, може да се случат и наблюдават неблагоприятни и рискови събития до десетина дни. Такова положение ще имаме и на 1 септември. След тези два дни много неща в живота ни може да се променят. Новолунието в знака на Рибите всяка година е най-благоприятният момент за отказване от вредни навици. До сряда се настройте на вълна отказване от цигарите или от друго нещо, което усещате, че ви вреди и разболява. 5-и е критичен ден за родените в третата декада. Навсякъде ще е голяма говорилня. Не очаквайте да ви слушат и разбират. На 6-и поне в една посока на живота ви нещо ще потръгне, ще се създадат перспективни връзки и в понеделник може да направите крачка към по-добра работа и начин на живот. 7-и ще е силен ден за брокерски инициативи. Купете си жилище. Вечерта е благоприятна за любов и зачеване. На 8-и ограничете контактите, не позволявайте да ви въздействат, стойте далече от всичко зарибяващо и обсебващо. Обърнете внимание на мислите, с които ще се събудите на 9-и. В тях има насоки за оцеляване, сочи се кое е полезно и кое е вредно за вас. На 10-и вечерта влизате в тежки битки. Не планирайте рискови пътувания за петък сутринта. И на работното място ви чакат неприятни изненади.

Телец 21 април - 20 май

5-и е ден на разправии и конфликти, от които вие ще извлечете ползи. Докато двама се карат и разправят, тихомълком ще постигнете своето и ще получите каквото ви е нужно. Привечер късметът ви се обръща и в следващите два дни трябва доста да се постараете, за да извлечете ползи и да получите придобивки. На 6-и е добре да сте близо до вода. Направете си водни процедури, посетете СПА центрове. В понеделник е добре да се правят огледи на имоти. Може да зарадвате децата и партньорите си с разширение на нов терен, да откриете нова база за развитие. Но за всички екстри ще плащате вие. Вечерта носи неприятни изненади в любовта. Може да бъдете изненадани, да търсите и да давате обяснения. 8-и е ден на всевъзможни изкушения. Всичко ще ви се услажда в момент, когато трябва да спазвате диета, да ограничите контактите и да не тръгвате неподготвени в нова посока. Предстои новолуние с частично слънчево затъмнение. В местата, в които премине сянката на затъмнението, може да има катаклизми или конфликти до десетина дни. Така беше и през 1999-а, когато десетина дни след слънчевото затъмнение стана земетресението в Турция. Но да бъдем оптимисти, никой не може да предвиди подобни събития. На 10-и пасивността е нежелателна. Действайте активно, гонете си интереса. В петък ограничете контактите с непознати.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота запазете неутралитет независимо от това кой и с какво ви провокира. Желателно е да имате срещи с хора, способни да ви просветлят по важни за вас въпроси. Търсете компетентно мнение, преди да предприемете решителната крачка в следващите дни. В неделя поне в една посока на живота ви нещата се отпушват, намирате спасителен вариант, мисия и цел. Чудесен ден за брак и годежи. Всичко ще тръгне по вода. 7-и е ден за съвместни действия и инициативи, за нови начинания и старт на амбициозни проекти. Всичко, което се посади в земята, ще се хване, ще избуи силно и здраво и ще даде богата реколта. Този ден дава възможност на всеки да направи нужното, за да оцелее в условията, в които живее. 8-9-и ще бъдат едни от най-трудните ви и изкушаващи дни за периода, а може би и за годината. В хороскопа ви се задвижва кръст на планетни сили. Бъдете особено внимателни. Не правете нов избор, ограничете контактите, пазете се от въздействие и опитайте да се отървете от вреден навик. Това е най-подходящото време в годината да кажете стига, да се отделите и отлепите от всичко, което ви вреди и разболява. Направете и прочистваща диета. 10-и дава предимство на търсещите натури. Край на пасивното изчакване някой и нещо да ви свърши работата. На 11-и сте обект на опасен чар и привличане. Чака ви емоционален уикенд.

Рак 22 юни - 21 юли

5-и носи конфликти и проблеми в общуването. Привечер обстановката се успокоява, а от неделя при вас нещата тръгват като по вода. Меркурий навлиза в хармоничния ви знак на Рибите, отприщва и търговската инициатива, така че проведените разговори ще носят перспектива за бъдещето. Проблемът е, че на 8-и може да попаднете и на нелоялни връзки, целящи да ви притеснят и ограбят. Съдбата ще ви помогне да подхлъзнете тези, които се опитват да ви подхлъзнат. Предстои новолуние със слънчево затъмнение. С лекота може да се откажете от вреден навик, да прекратите вредни и разболяващи връзки. На 9-и ще се събудите с ясно чувство за полезното и вредното. Правете това, към което нещо ви влече, и се откажете от неща, към които усещате неприязън. С преговорите в този ден може да привлечете спонсор, да получите изгодни поръчки, да си осигурите финансова, морална или материална подкрепа. На 10-и пасивността не е препоръчителна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. Обстановката ще се изнерви, ще има опити да ви въздействат и ограничават, ще качите кръвното и ще се наложи да сваляте цените, които сте си определили при сделки и продажби. Вечерта на 10-и е особено рискова за родените във втората декада. В петък не тръгвайте рано на път, отлагайте важното за събота

Лъв 22 юли – 22 август

Важното в събота да се свърши до обед. Следобед Луната навлиза в знака на опозицията ви Водолея, а това положение ще обтегне приятелските отношения и ще донесе разногласия в партньорските връзки. На 6-и може да се наложат пътувания, които ще ви стресират и стимулират едновременно. Ще трябва да се доказвате, да се концентрирате максимално, за да избегнете подмолните действия и интриги, в които някой се опитва да ви въвлече. На 7-и е добре да се преговаря по имотни и наследствени въпроси и да се правят огледи на имоти. Това е най-благоприятният ден в този месец за покупка на жилище, къща, вила или офис. Подсигурете се максимално, отървете се от нещо, което не ви върши работа, и намерете нещо, което ще ви стимулира и улесни. Вечерта е любовна, но и скланяща към изневери. На 8-и ще се събудите в прегръдките на някой, който ще иска повече, отколкото ще ви даде. В този ден властват тъмни сили, всичко, което се започне ще тръгне накриво. На 9-и е добре нещата да се уточняват, а не да се тръгва директно без нужната план-програма. На 10-и може да направите силен ход и да постигнете максималното в бизнеса. В хороскопа ви действат стимулиращи и поддържащи аспекти. Вечерта поне едно ограничение ще отпадне, а в петък ще поставите под своя опека и контрол група хора.

Дева 23 август – 22 септември

В събота работете на свой терен, не се разсейвайте в празни приказки и разправии. Родените в третата декада са в доминираща позиция. Може да получите допълнителни екстри, докато някой се колебае как да постъпи. От 6-и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Действайте изпреварващо и на 6-7-и задвижете това, което е от особена важност и значение за бъдещето ви. На 6-и всичко предприето ще тръгне без забележки, независимо от недоволството, което се усеща отстрани. На 7-и може да вложите пари и наследство в изгодна сделка с имот. Пазете очите, започнете тридневна диета. В тези дни може да се откажете с лекота от вреден навик. И събитията, които се случват, ще ви откажат от това, което ви вреди и разболява. Родените около 8-9 септември ще са в особено рискова позиция на 8-9-и. Очертават се конфликти и рискови случайности. Вероятни са обсебвания и измами. Всичко, което предприемете, ще ви вреди и ограбва, независимо от екстрите, които ще ви се дават или обещават. Бъдете внимателни в съдружията. Не е добре да се сключват нови договори и да се стартира нов предмет на дейност. Родените в третата декада ще имат повече проблеми на 9-и. Затъмнението в знака на опозицията ви Рибите ще ви отнеме шансове. Отложеното за 10-и ще потръгне с лекота. В петък се пазете от случайни контакти.

Везни 23 септември – 22 октомври

Съботният ден е рисков и критичен за родените в третата декада. Старайте се да избегнете скандала, за да не си създадете допълнителни главоболия. В неделя всичко при вас ще тръгне по правилата, ще се появят благоприятните хора и случайности, които ще ви помогната да излезете от клупа на проблемите в миналите дни. Пътувайте, разширете връзките, направете огледи на места и терени и в понеделник може да направите изгодна имотна сделка. 6-7-и ще ви донесат екстри на различно ниво, ще ви срещнат с хора, които може да ви осигурят работа, местоживеене и препитание в една съвсем нова сфера на живота. В понеделник вечер и любовта е до вас. На 8-и не започвайте нищо важно, не давайте обещания и не вярвайте на такива. Предстои новолуние със слънчево затъмнение. Не планирайте раждане със секцио по възможност на 8-9-и. Това се дни на зарибяващи отношения и измами. Липсва енергия. Може и да не почувствате в момента нищо съществено, но на 10-и ще усетите, че съдбата ви е отнела една възможност и шанс. На 10-и пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. Ден на леопарда. Властват силните на деня и променят съдбата на малкия човек. Вечерта е особено неблагоприятна за родените около 5 октомври. В петък не работете в екип, отлагайте за събота важни срещи и инициативи.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота провокирате скандали, които ще помогнат да се измъкнете от една отговорност и да избегнете неприятните задължения. Но в следващите два дни ще се наложи да работите както на свое, така и на чуждо. Очертават се пътувания и командировки. Може да се наложи да отсъствате от дома в момент, когато се притеснявате за близък или открито ревнувате. Напрежението нараства. Дано успеете да се концентрирате върху преките си задължения и отговорности, защото има и вероятност да спечелите допълнителни пари, да си осигурите нова база за развитие или да намерите новия си дом и офис. В тези дни съдбата ви отнема едно, за да ви зарадва с друго. 8-9-и са тежки и неблагоприятни дни за повечето хора. Новолунието със затъмнение в хармоничния ви знак на Рибите може да елиминира конкуренти и врагове, да разчисти пътя пред личната ви инициатива. Не е нужно да предприемате каквито и да било действия. Тези, които се опитват да ви навредят, ще навреждат сами на себе си. Проблемът е, че на 8-и може да срещнете любовта или да получите някакво особено привличане, от което ще е трудно да избягате. Срещите и решенията ви до 10-и може да променят семейния ви живот, да ви насочат към нова пазарна ниша, но с цената на големи жертви. На 11-и успявате да направите желани от друг собствените си амбиции.

Стрелец 23 ноември - 21 декември

5-6-и ще бъдат трудни дни за родените в началото на зодията. Марс навлиза във вашия знак и сключва пречупващи аспекти с четири планети от знака на Рибите. Вероятно е да се решите на крачка, която вече не търпи отлагане. 6-и ще бъде проблемен ден за връзките ви. Може да се влезе в конфликти и битки, които ще разчистват пътя и ще помагат да се измъкнете от тежък проблем. Въоръжете се с търпение. Новата седмица никак няма да е лека за вас. Важното свършете на 6-7-и, когато имате повече свобода на действие и изява, по-малко ви се пречи и повече ви се помага. И като се събудите на 8-и, знайте, че ви чакат два особено рискови и тежки дни. Не предприемайте нищо важно, пазете си територията, обърнете внимание на здравето си и не отсъствайте от важните за вас места. В този ден тъмните сили се активизират, получавате неприятни обаждания и ултиматуми. Каквото се развали в този момент, трудно ще се оправи. Не стартирайте нов бизнес, не давайте никому излишни пълномощия, особено по отношение на имоти и пари. Родените в третата декада да следват интуицията си на 9-и, когато трудно ще се ориентират в обстановката. На 10-и излезте от храстите на изчакването и бъдете себе си. Поставете своите изисквания и си осигурете нужните защити. В петък може да сформирате свой екип, който да използвате и направлявате в посока на личния си интерес.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 5-и сутринта лесно се влиза в конфликти. Излезте сред природата, не оставайте там, където има напрежение и е вероятно да ви спретнат скандал. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Каквото отложите за неделя, ще тръгне по правилата, ще разведри обстановката, ще привлече приятелски защити и спонсорски услуги. Пътувайте, идете на спа, направете някои релаксиращи процедури. В понеделник всичко предприето ще носи късмет и ползи. Добре е да се подпишат нови договори, да се назначи персонал, да се купи имот, да се финализира сделка, да се участва във всякакъв тип брокерски инициативи. На предстоящото новолуние в Риби е най-лесно да се откажете от вреден навик, да прекратите вредна връзка и да приключите неприятен ангажимент. На 8-и не си позволявайте да се обвързвате, да разчитате на помощ и съдействие от непознати. И познатите ще се опитват да ви използват. Неблагоприятен ден за ортопедични процедури. Една поне двудневна диета ще ви се отрази много добре. На 9-и планирайте, направете проучвания в интересуващата ви посока, но не бързайте да сключвате нови договори. На 10-и в трудна позиция ще се окажат родените в първата декада. На 11-и не тръгвайте рано на път. Ако отложите купона, приятелските и делови срещи за събота, ще извлечете максимални ползи и печалби.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Съботният ден ви забърква в дребнави сметки и скандали. Вечерта ще се отърсите от всичко неприятно е ще прекарате добре. 6-7- ще бъдат най-силните ви, печеливши и благоприятни дни за настоящия период. Неделният ден носи късмет, свобода на изявата, възможност да се направи пробив в престижна среда, да се почива и релаксира на приятно място. Съберете приятелите, търсете нови връзки и контакти. Преодолявате криза в отношенията и елиминирате стреса. Умът ви работи продуктивно и в понеделник може да направите силен и печеливш ход. 7-и е най-благоприятният ден в месеца за брокерски инициативи, за сделка с недвижим имот и придобиване на собственост. Помагате и на приятел в тази посока. Вечерта не замръквайте на непознати места. 8-и е рисков и обсебващ ден. Предприетото ще тръгне в губеща посока, ще се налагат корекции, които ще ви струват скъпо. Добре е да направите прочистваща диета до четвъртък и да разчистите терена за нови инициативи. От 9-и е лесно да се откажете от вреден навик. На 10-и прегледайте машинния парк, с която ще работите. Ден за отстраняване на повреди и по колата. Вечерта сте на прага на опасни връзки. В петък е противопоказно да се работи в екип и да се поема колективна отговорност. Работете самостоятелно, на свой терен и със свои средства.

Риби 20 февруари - 20 март

Навлизате в един от най-трудните си периоди за годината. На 9-и е новолуние с частично слънчево затъмнение в определени части на света. Там до няколко дни може да възникнат конфликти или да има стресиращи положения. Лично за вас 8-9-и ще са дни на прелом в отношенията, в поведението и начина ви на живот. На 5-и планетата на бизнеса Меркурий навлиза във вашия знак, а от 6-и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Тези положения ще дават изкушаващи възможности за печалби, които ще се окажат мираж, ще се спукат като балон, ще ви оставят дългове, неприятности и самота. Съветът е на 8-9-и да не предприемате нищо съществено, да направите инвентаризация и да се опитате да се откажете от всички вредни пороци и навици. Имате два дни на сила и късмет на 6-7-и, когато обстановката още не се е нажежила. Лесно се преодоляват преградите по пътя, а на 7-и може да намерите и личното си убежище в кризата. Добре е да се закупи жилище, но ако сделката не стане до вторник, е добре да се отложи. На 7-и вечерта и любовта ще е поредното ви изкушение. Задвижва се кармичен кръст в хороскопа ви и за всичко, което предприемете, ще си плащате с лихвите. 8-и е най-изкушаващият ви ден за годината. Гоните химери, преследват ви ласкатели. На 10-и включете допълнителната защита, а на 11-и работете самостоятелно.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.