Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

 

Заредени сте с ентусиазъм. Свършете всичко важно до обед. Енергетиката е възраждаща и прочистваща. Разчистете терена на връзките, обадете се първи на тези, които все очаквате да ви се обадят. Ден за прошка и покаяние. Изчистете негативизма от душата си. Следобед навлизаме в период на нагативни влияния и въздействия. Каквото оставите за края на работното време ще се развие благоприятно за чуждия интерс. Ще се окажете в ролята на донор на нечия амбиция, проект или намерение.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Труден ден за родените около 1-5 май. Все пак до обед има отворен прозорец на сила, на възможност да възродите връзки, към които сте се отнесли немарливо и в известен смисъл безотговорно. В този ден греховете лесно се прощават, стига да намерите начин да се извините и подновите отношенията. С напредването на деня получавате неприятни знаци, а някой може да бъде наказан за прекалената горделивост и самовлюбеност. Вървите към нереалистични връзки. Запознанствата от този ден няма да траят дълго.

 

 

Работа -4

Пари -4

Любов-5

Късмет-4

Здраве -4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Денят има своята светла и тъмна половина. Каквото уредите до обед ще носи ползи и ще възражда отношения провалени във времето. Ще намерите разбиране и съдействие, ще ви протегнат ръка за защита на взаимни интереси и позиции. Пътувайте, уточнете нещата на място. Следобед не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Не позволявайте на емоциите да контролират поведението ви. Може да направите прибързан ход. Съветът е да отложите за утре следобед това, което не сте успели да свършите днес до обед.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов-4

Късмет-4

Здраве -5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Всичко предприето в първите часове на работното време ще носи ползи и ще ви среща с хората, които наистина може да ви услужат и разберат. Ще намерите нужното лекарство или ще си направите такова. Една приятелска среща ще бъде балсам за душата ви. Подновете връзката, която прибързано сте прекратили в миналото. Днес се иска прошка. Следобед енергетиката влияе негативно не само на поведнието, но и на личния ни избор. До утре на обед не започвайте нови инициативи, ако не искате да се окажете донор на чужди интереси.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

 

Днес и утре в хороскопа ви действат негативни аспекти. Опитайте да привлечете приятеските връзки, с които времето или амбициите са ви разделили. До обед имате повече свобода на избора, но и повече грешки ще направите. От обед до утре на обед навлизате в тъмен период, в който много неща ще бъдат завоалирани и може да не се разбере кой какви ги върши. Не предпиемайте нищо съществено и ограничете до минимум контактите. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Може да се окаже, че бъркате.

 

 

Работа-4

Пари -4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Ден на признания и прошки. Обадете се на тези, които искате да върнете в живота си. Препоръчва се диета, но и отказ от големите амбиции, които напоследък ви гонят. Ден за обмисляне и преосмисляне на миналото. Направете опит да обедините приятелския кръг в името на общите интереси. Към края на работното време може да ви окажат натиск. Не бързайте да взимате решение. Денят изисква размисъл, преоценка и претегляне на ползите и вредите. Възраждат се приятелски връзки. Вънете се и към добрите стари идеи.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет -5

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

До обед властват светли сили. Стремежът е към подобрение, разбирателство и привличане на полезни връзки. Всичко, което уредите ще ви носи ползи и ще привлича покровителство. Следобед в живота ви се прокрадва нещо неприятно, някакво усещане за загуба или измама. Нищо важно да не се предприема. Обърнете се към усвоение на по-духовна храна. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо, от всякакъв тип влияния и въздействия. Не влизайте в спорове, работете на свой терен и със свои средства.

 

 

Работа-5

Пари -5

Любов-5

Късмет-4

Здраве -4

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

 

Рисков ден особено за родените около 1-5 ноември. До обед имате повече свобода на действие. Ще се разберете дори и с хора, с които сте имали разногласия в миналото. Опитайте да привлечете на своя страна доказалите лоялност. Ден за прошка и преосмисляне на връзките. От обед до утре на обед са възможни всякакъв тип атаки към намеренията и амбициите ви. Лагерите се оформят. Стават ясни някои пропуски и задкулисни действия. Не се опитвайте да доказвате правотата си и да обвинявате някого. Няма да разберете кой кой е.

 

 

Работа -4

Пари-5

Любов-4

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

До обед се вижда и за вас светлина в тунела на отношенията. Побързайте, свършете неотложната работа, проведете разговорите, от които очаквате пари, уреждане на договори и сделки. Ще намерите нужното ви лекарство или съвет. Следобед навлизаме в сенчест период, в който трудно ще се разбират мотивациите на околните. Може да се направят грешки, да се доверите на неточните хора, а важните за вас отношения да пренебрегнете. Опасно е да се влиза в дебати. Трети лица ще се възползват от конфликта ви с някого.

 

 

Работа-5

Пари -5

Любов-5

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Ден на разкаялите се грешници. Приемете потегнатата ръка и сами протегнете ръка на тези, които прибързано сте дистанцирали от живота си. За грешка има и прошка, но нещата трябва да се кажат с точните им имена и да се изчисти всичко скрито-покрито. Следоблед вратата на интимността се затваря. Навлизаме в период с негативна енергетика, която влияе опасно и на здравето. Не се дръжте ултимативно и не смятайте, че за всичко сте прави. До утре на обед не взимате отговорни решения. Верният избор е скрит зад неистини.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Днес сте между чука и наковалнята. Не се противопоставяйте на авторитетите в живота си. Луната от вашия знак е в пречупващ аспект със Слънцето и Меркурий от знака на Скорпиона. Не е време за уреждане на наследствени и имотни дела, за семейни и родови разправии. Не допускайте нови хора в обкръжението си. По добре е да работите със старата конкуренция, отколкото да си създавате нова. До обед имате повече степени на свобода, но след това не предприемайте нищо важно. Новите преговори насрочете за утре следобед.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Днес изискването е да се контролират чувствата. Не позволявайте да ви въвличат в интриги и разправии. Може да намерите лек за всеки проблеми и болка, но и да си създадете нови с излишни разправии и обяснения. До обед свършете неотложното за деня. След това до утре на обед не позволявайте вмешателства, не приемайте дори и изгодните на пръв поглед предложения. Следете знаците на съдбата. Вероятни са опити да бъдете манипулирани и насочени към грешен избор. Денят е благоприятен за преместване на ново място.

 

 

Работа -5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е деветка. Препоръчва се инвентаризация, преосмисляне и отсяване на връзките. Не започвайте нищо ново. В следващата година ще направите крачка в нова посока, ще намерите нова работа, ще се преместите на ново място и вероятно ще започнете нова любовна връзка. Чакат ви благоприятни промени на всички нива.

Родените днес имат тенденция да бъркат приятелството с любовта. Ще имат многобройни връзки и познанства, ще се радват на протекция и покровителство от група хора, които ще спечелят на своя страна. Способни са да създават и ръководят групи по интереси. От малки ще издават заповеди дори и с поглед.

Зачнатите днес няма да имат мирен живот. Ще се движат в крайностите на радост и упоение от живота и моменти на отказ от него. Ще им е трудно да живеят нормално, да искат каквото може да получат и да се радват на простите неща. Техният живот ще е като на кино. Ще ги движи огромна амбиция.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.

Тайните на Северняшката сватба

Да кажеш заветното „да“ в народна носия, да посрещнеш над 1000 гости със същия дрескод и да изпълниш старите български обичаи в най-важния ден от живота си – това, което е отживелица за едни, е перла в съкровищницата от родни традиции за други. За трета поредна година Врачанският балкан ще даде терен на най-големият фолклорен събор в Северозапада - „Леденика“, организиран от Общината на града, начело с кмета Калин Каменов. А неговата черешка на върха на тортата е именно  автентична българска сватба.

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.