Овен 21 март – 20 април

Нека ви ръководи стремежът към творчество. Бъдете активни в желанието да постигнете определени цели. Много добре е да се сключи нов договор, да се преговаря по важни за бъдещето ви въпроси. Водете диалог на всички нива, които изискват цялото ви внимание и ангажираност. И след добре свършената работа организирайте купон с хубаво похапване. Днес не се пълнее, храната изцяло се превръща в енергия и тъкани. Обърнете внимание на сънищата си, те намекват за това, което трябва да се приключи.

Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-5


Телец 21 април – 20 май


Не си губете времето в празни приказки. Ден с висока енергия. Ако я овледеете и действате амбициозно ще постигнете максималното, ще бъдете предпочетени за работа, ще влезете в нова среда и ще осъществите перспективни връзки. По някакъв начин намирате мястото си на сила. За вечерта организирайте среща с хора, които може да ви окажат различен тип съдействие и да ви направят желаната услуга. Тече обмен на информации, които не се дават всеки ден и на всеки. Хапнете си наволя, не се отказвайте от нищо.


Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5


Близнаци 21 май – 21 юни

Ако проявите творческа активност и си гоните целите днес ще постигнете напредък. Нищо няма да ви се дава без бой. Родените в първата декада ще имат юридически притеснения, ще срещат равностойни противници и може да се наложи да водят дела. Спазвайте закона и предписанията, дори и вие да сте ги писали. Не се отнасяйте несериозно към важните семейни и професионални въпроси. Днес не може да си позволиш да изклинчиш от работа и отговорност. Веднага ще се опитат да ви заместят и изместят от яслата.

Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4


Рак 22 юни – 21 юли

Ще свършете много добра работа. Дори и неща, от които сте се отказали преди може да потръгнат. Позициите ви се стабилизират. Правете това, към което нещо ви влече и привлича. С голяма вероятност днес може да привлечете спонсори и благодетели, да намерите юридичиска подкрепа и да уредите нужните документи. Отстоявайте принципна политика. Ако някъде сте сгафили, признайте си и рейтингът ви ще се вдигне. Днес се водят битки по всички правила. Добре е за публични изявлетния, реклама и среща с почитатели.


Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5


Лъв 22 юли – 22 август

От една страна ще получавате права и закрила, а от друга ще предоставяте такива на хората, с които живеете и работите съвместно. В момента енергийно сме като скачени съдове. Енергията тече от високото към ниското. Нуждаещите се от подкрепа намират своя Лъв-защитник, но и за вашите интереси ще има кой да се погрижи. Ще уредите важен въпрос или професионален спор. Не забравяйте, че това е и единственият ден в месеца, в който не се пълнее. Хапнете наволя, организирайте купон и ще срещнете покровители.


Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5


Дева 23 август – 22 септември

Луната навлиза във вашия знак и вечерта среща Юпитер. Аспектът дава защита на големи групи хора, ангажира вниманието ни с общите интереси, вади на преден план желаниета на тълпата и позволява срещи на хора на различно ниво. С пълна сила текат преговори, от които може да се възползвате и да получите юидически облаги. Родените във втората декада са в най-силната си позиция. Водете принципна политика, ще ви забележат и оценят. Чака ви повишение и ново назначение. Диетите и отказите са противопоказни.


Работа-6
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ако защитите нечии интереси и позиции и вашите някой ще защити. Този ден очертава лагерите, преразпределя средствата и показва към какво и кого е добре да се насочите. Не е без значение с кого ще седнете на една маса, особено вечерта. В живота ви ще се появи видимо и невидимо покровителство. Срещите ви не са случайни. Може да се появи човекът, когото търсите отдавна. По някакъв начин ще станете желани или даже незаменими партньори и съюзници. Влизате в голямата игра. Хапнете си сладко, не се пълнее.


Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В днешния ден йогите правят това, към което имат влечение. Не се съобразявайте с условностите. Идете там, където отдавна ви е отвело сърцето, ума или голямата амбиция. Бъдете сигурни, че поне в една посока нещата при вас ще потръгнат. Ще се появи защита и подкрепа от неочаквано място. Не се страхувайте да влезе в битки за защита на интересите си. Време е да притиснете с изисквания тези, които ви притискат с претенции. Може да се наложи да защитите и чужди интереси. В бъдеще тези хора ще ви се отблагодарят адекватно.


Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-6
Здраве-6


Стрелец 23 ноември – 21 декември

Труден ден за родените в първата декада, особено ако пренебрегват правото и закона и са оставили на някой друг да им върши работата и наглежда дома. Ще се окажете притиснати на болното място. Ще се наложи да водите дела или да отстоявате права и привилегии. Няма да получите нищо без бой и ултимативно поведение. Бъдете сигурни, че и ответната страна е готова да защитава интересите си със зъби и нокти. Някой ще си позволи сълзи и дано те разтопят каменни сърца. Ако плачете на сън или яве протича процес на пречистване.


Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4


Козирог 22 декември – 20 януари

Днес и утре може да получите максималното дори и в най-обърканата и критична ситуация. Ще се появят защитници и покровители. Ще се обадят приятели или роднини от чужбина. Ще получите юридическа сила и може да спечелите отдавна водени дела. Време е да поставите ултиматуми, да се държите на положение, да си гоните интереса и правата. С успех може да влезете в нова пазарна ниша или във владение на имот. Добре е за наследствени делби. На ваша страна ще бъде Темида. Пътувайте, уредете срещи на място.


Работа-6
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5


Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес сте в стихията си. Изявявате се като организатор и вдъхновител на общите битки и интереси. Добре е за публични изяви, за контакти на високо ниво, за получаване на дотации и юридическа защта. Препоръчват се повече странични контакти, а за вечета хубаво похапване. Днес храната изцяло се превръща в енергия. Не се лишавайте от нищо, което ви се услажда и носи радост. Отстоявайте убежденията и принципите си. дори и да спорите с началството, ще ви харесат, одобрят и преназначат на престижна позиция.  


Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-6
Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес пракрасно се усвояват всякакъв тип знания и умения. Преди да се почувствате готови, не повишавайте глас и не искайте много. Може да влезете в битка точно с хората, които ви дават хляба. Ако не сте показали ниво, не бъдете толкова изискващи. Ако правдата е на ваша страна ще победите, но ако в нещо се чувствате слаби или виновни нищо няма да се получи. Претенциите ви ще потънат в общия кюп на мрънкащите и вечно недоволните. Обърнете повече внимание на храната, поне това удоволствие си доставете. 


Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Честит Рожден Ден!

Личната ви година е шестица. С голяма вероятност може да ударите шестица от тотото на живота. До октомври юридическата ви позиция е силна. Действайте изпреварващо, уредете спорните въпроси. В последните месеци на годината може да плучите предложение за нова работа. През 2017 г ви престои преход в нова среда. Старите връзки и приятелста остават зад гърба. 
Родените днес могат всичко, искат всичко и ако може веднага. Ще се движат в живота с голям хъс и жизненост. Ще бъдат щастливи във връзките и любовта, ако намерят своята половинка родена около 15-30 август. На всеки 12 год. животът им ще се променя към по-добро, ще приминават на нова навивка на съзнание и възможности.
Заченатите днес ще получават винаги възмездие за делата си. Ще бъдат преследвани от силни врагове. Няколко пъти животът им ще се преобръща и ще започва отначало на ново място и с нови хора. Не правете бебето ако сте болни или употребили алкохол.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Владимир Зомбори – актьорът с корени в Австроунгарската империя

Той държи във всяка нова роля да е различен, така че зрителят да запомни по-скоро какъв е героят му, а не как изглежда актьорът зад образа. Но още преди да сте го видели в някое от неговите многобройни превъплъщения, навярно ще бъдете заинтригувани от името му и откъде тръгва чуждоземната нишка в семейната му история, довела го до сцената на Малък градски театър „Зад канала“.

10 години брак, 3 деца и множество изневери бележат връзката на звездната двойка

Бионсе и Джей Зи: любов по ноти или не съвсем

10 години брак, 3 деца и множество изневери бележат връзката на звездната двойка

„Всичко е любов“ - това име носи съвместният албум на Бионсе и Джей Зи, който излезе на пазара преди дни. Крилатата фраза обобщава връзката на най-бляскавата двойка в музикалната индустрия, но не съвсем. Кралица Би, както я наричат феновете, и нейният крал срещат не една и две спънки по пътя си. Честите слухове за раздяла обаче те тушират с баналното: „Това, което не те убива, те прави по-силен“.

„Игра на тронове“ със зелена светлина за спин-оф, „Туин Пийкс“ се завърна с разочарование след четвърт век

Сериали с код: СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

„Игра на тронове“ със зелена светлина за спин-оф, „Туин Пийкс“ се завърна с разочарование след четвърт век

Краят на един сериал оставя празна дупка в сърцето на един себеуважаващ се телеманиак. Успешните поредици ни пращат в нови светове, чувстваме главните герои като първи приятели, а неудачите им могат да ни разплачат. Новината за продължение на вече приключил сериал първоначално предизвиква фурор, но често още премиерният епизод оставя горчив послевкус в гладната за коментари уста на зрителя.