Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден на опасни зарибявания. Не позволявайте на околните да свирят по тънката ви струна. Не обръщайте внимание на предложения и покани, особено от непознати и от хора, които и друг път са ви вкарвали в капани. Не теглете кредит. В този ден за вас има много забрани. Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома. На работното място не взимайте окончателни решения по важни въпроси и не следвайте съветите на лаици. Родените във втората декада са в по-рискова здравословна позиция. Движите се по ръба.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

Телец 21 април – 20 май

Днес ще уловите доста наивници в мрежата на личните си амбиции и стремежи. Ще накарате колеги и приятели да работят за вас, а и близките ще са на линия за всяко ваше желание и каприз. Ден на паяка. Лесно е да се оплетеш в мрежите на порока. Бъдете внимателни в изкушенията. На едно място сте ловецът, но на друго може да се окажете жертвата. Все пак на фона на всички останали вашите проблеми ще са по-малко и лесно ще се решат благодарение на чуждата услужливост и доверчивост. Правете нещата по съвест.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес около вас има минно поле от амбиции. Всеки срещнат ще се опитва да ви вкарва в капан и направи част от своята игра. Не сключвайте нови договори и проверявайте по няколко канала всичко, което ви съобщават и предлагат. Бъдете сигурни, че новите идеи, които ви шепнат на ушенце ще работят за чужда кауза и интерес и не е изключено след време точно вие да плащате за всичко. Най-неблагоприятният ден за сключване на брак в този месец. Полезно е да поседите край огън, да запалите свещ и да обиколите стаите на дома.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Родените във втората декада ще минат през доста перипети и проблеми в днешния ден. С пълна сила върви тенденция за зарибяване, за неравностойно обвързване и манипулация. Ще си имате неприятности за всичко, за което се уговорите и спазарите. Пазете си документацията и личните данни. Всичко, което споделите или предприемете в комбина с някого ще донесе проблеми и неприятности, от които скоро няма да се отървете. Спазвайте закона, движете се по линията на най-малкото съпротивление. Здравето е нестабилно.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес лъжата е навсякъде. Трудно е да избягаш и от порока. Не предприемайте важни инициативи, особено ако ще разчитате на екипна работа. Конкуренцията е пуснала пипалата си, заложила е мрежите и подслушвателните устройства и само чака да ви улови в крачка. Днес всички сме в мрежата и колкото повече мърдаме, искаме или претендираме за нещо, толково повече примката се затяга. Дистанцирайте се от всичко и всички. Насрочете важните дела за следващите дни, когато вие ще определяте правилата и дърпате конците.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Когато двама се карат ще спечели Девата. Ще успеете да извлечете ползи за себе си от компроматната игра, която се води. Не бързайте да се обвързвате с никого за нищо. Постарайте се да имате очи и уши навсякъде, където имате личен интерес. Всичко, което свършите сами и без чужда намеса ще ви донесе късмет и пари. Не приемайте чужди идеи, вашите ви стигат и са си точно на мястото. Не е ден и за нови запознанства. Работете на свой терен и със свои средства. Ако ви е трудно извикайте неволята, а не някой друг на помощ.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Един рисков и опасен ден за родените във втората декада. Не се препоръчва делова активност, както и подписване на нови договори. Във всичко, в което се замесите по един или друг начин ще възникнат проблеми, ще се наложат обяснения и може да се загубят пари. Ограничете до минимум контактите с непознати. Лесно се попада в мрежите на порока, на ласкателите и на вечните заподозрени. Каквото е важно отлагайте за утре в края на работното време или за вечерта. Този ден ще ви донесе главоболия и в любовта. Не позволявайте да ви изнудват.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Имате шанс да измъкнете от водените играи нещо определено за друг. Денят се свързва с отровите, с провокиращите идеи, с желанието да се използва потенциала на отсрещната страна, с която влизаш в преговори или имаш работа за вършене. Не пийте, ако имате отговорни срещи. Стимулантите разконцентрират и водят до раздвоение на съзнанието. Трябва да сте с пределно ясна мисъл и хладен ум, ако искате да спечелите. От утре Меркурий ще ви гледа в опозиция от Телеца. Спечеленото ще трябва да се дели с друг.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на измами и повокации. Битката за кокала навлиза в активна фаза, в която правилата не важат. Всички сме хванати и фиксирани в мрежата на ограничените права и свободи. У дома и на работното място ще се чувствате жертва на обстоятелствата и на нечии болезнени амбиции. Нищо важно да не се подписва. Не правете предложение и не сключвайте брак. Всяко обвързване ще затяга около вас примката на  неравностойните връзки. Енергията и парите сякаш изтичат през пръстите ви. 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес е по-добре да си вземете отпуск и по никакъв начин да не предприемате важни дела. Преговори, които носят перспектива за бъдещето да се отложат за следващите два дни. В момента може да сте подложени на манипулиращо въздействие. Дори и да не подозирате ще работите за чужди каузи и интереси. Не се съгласявайте с подхвърлените идеи и не подписвайте партньорски договори. Ден на паяка. Лесно се попада в мрежи, особено ако се поддадете на порока и лъжливите чувства. Концентрирайте се максимално и не рискувайте.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Както и да постъпите днес може да сбъркате и да оплетете конците. Не лъжете, не се съгласявайте с желанията на околните, особено ако отнемат от личното ви пространство, от свободното време и енергията ви. Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието. Трябва да сте много внимателни с алкохола, лекарствата и стимулантите. В момент на неадекватност може да направите грешен ход. Ден за работа и творчество на свой терен и сред свои. Отлагайте за следващите дни срещите, на които ще се решават важни за бъдещето ви въпроси.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Опасен ден за рибите-прилепала, за тези които вечно разчитат на някого за проблемите си и за нещата от живота. Може да бъдете вкарани в нежелани зависимости и капани. Не позволявайте да ви движат страсти и желания, не посягайте към чашката, а ако го направите нека е само веднъж. Може да се окажете оплетени в нежелани и губещи връзки, от които трудно ще се отървете. Има вероятност и да извлечете ползи от играта на други двама. Денят се свързва и с нравствената чистота. Мислено се откажете от лъжите и илюзиите.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка. Предприетото до ноември ще носи ползи и допълнителна добре платена работа. Търсете ново място и нова среда, в която да развиете таланти и възможности. Нито един шанс да не се пропуска. През 2018г. натоварването ви ще е двойно и отговорностите ще се увеличат. Очертават се и проблеми със закона. Вероятно ще водите имотни дела.

Родените днес ще владеят до съвършенство законите на манипулацията. Още от малки ще получават каквото искат. Ще използват братята и сестрите си независимо разликата във възраста. Умеят да предугаждат желанията на другите и да ги използват в свой интерес.

Неблагоприятен ден за зачеване. Заченатите днес ще имат невероятно и магнетично излъчване, с което ще привличат всякакви хора, сили и възможности, но и ще спекулират опасно с талантите си за лично облагодетелстване.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.