Снимки

Овен 21 март – 20 април

Започваме с новолуние в знака на Рибите към 15 ч. 13 мин. в събота. Това е най-неблагоприятният момент за планирано раждане, но пък този ден е най-благоприятният в годината за отказване от вредни навици и привички. Концентрирайте се, намерете спокойно място, помолете се, обещайте си, че ще се откажете от всичко вредно и разболяващо. В неделя Луната навлиза във вашия знак, а вие се събуждате с особено чувство за това, кое е наистина полезно за вас, с кого да бъдете, към какво да се насочите и на каква храна да наблегнете. Вътрешният ви глас ви подтиква да намерите заместител на това, от което искате да се откажете. Доверете се на сетивата и тръгнете към това, което наистина ще ви привлече и ще ви се хареса в този ден. 19-и ще ви ориентира към настандартни идеи и старт на нов проект. Във вторник печелят индивидуалистите и тези, които не споделят своите тайни и намерения. Слънцето навлиза в Овен. На 21-и подпишете нов договор, привлечете нови партньори. Това е единственият ден в месеца, в който не се пълнее. Хапнете наволя. На 22-и може да очаквате обаждане от чужбина и пари от там. В петък дайте отговор на запитвания по най-бързия начин. Към обед навлизаме в провокационен период. Не бъдете многословни, не споделяйте и внимавайте къде какво оставяте. Очертава се компроматна атака.

 

Телец 21 април – 20 май

В събота Марс навлиза в знака на хармоничния ви Козирог. Родените в първата декада ще се изпълнят с решимост за водене на битки. Слънцето се кани на 20-и да навлезе в Овен, а вие ще навлезете в сатурнова дупка. На 20-и е и точният съвпад на Меркурий с вашата управляваща планета Венера, което ще ни даде нужното дар слово за водене на словесни битки. Използвайте тези дни максимално активно и планирайте старта на новите си инициативи до 21-и. На 17-и си върнете дълговете. Посетете тези, които са ви помагали и обгрижвали и направете едно добро дело. Денят е слабо енергиен. С действията си може да енергизирате някого и да дадете стимул за действие в живота на друг. И вас ще заредят хора, които ви обичат и ценят. В неделя се вслушвайте в желанията на тялото. Не се насилвайте да правите нещо против себе си. Не яжте каквото не ви с яде, дори и с риск да обидите домакините.19-и е благоприятен за отваряне на ново заведение и офис. Добре е хората на изкуството да отворят своя изложба или да направят концерт. Ще се раждат артистични деца с нестандартна ориентация. На 20-и Луната навлиза в Телец и носи тенденция за печалби, особено ако се изявявате като водач на група хора. Подопечните ви ще работят за вас. На 21-и подпишете нов договор. 22-и е ден за сделки с чужбина. Молбите от вечерта на 23-и ще се сбъднат до дни.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Предстои тежко новолуние в съботния ден особено за родените в третата декада. Бъдете внимателни, не планирайте секцио за ранния следобед. Не е ден за ски и големи физически натоварвания. Енергията ви е на кота нула. До вечерта ще се чувствате уморени и отпаднали. Не стойте близо до хора, които винаги ви натоварват и предизвикват. Лесно ще ви взимат силите и безсмислените спорове. Неделният ден е дълбоко интуитивен. Доверете се на инстинктите, в този ден те ни свързват с универсалната енергия на полето около нас. Това е ден на синхронизация с полето на съзнанието. Несъзнателно ще посегнете към нещо, което ще е особено полезно и важно за вас, за здравето, амбиците и чувствата ви. В този уикенд опитайте да се откажете от вредните си навици. На 19-и стартирайте нова бизнес иницатива, отворете новото си заведение и направете предложение. Вечерта ще ви хрумнат щури идеи. На 20-и Слънцето навлиза в Овен, а Луната го напуска. Това е момент на рокади в личен и социален план. Да не се работи в екип. Може да попаднете на фатално влияние. 21-и ви носи пари, публична изява и успех. На 22-23-и Луната е в Близнаци. Очертават се пътувания, възможност за съвместна инициатива с хора и фирми от чужбина. Излизате от трудна ситуация и в петък поне една ваша молба и мечта ще се сбъдне. Пазете си документацията.

 

Рак 22 юни - 21 юли

Новолунието в знака на хармоничните ви Риби ще ви включи към полето на съзнанието ще ви помогне да напипате интуитивно правилния път и посока и да направите силните си ходове в настоящия период. Проблемът е, че малко се доверявате вече на предчувствията и на гласа на интуицията. В неделя с лека ръка пренебрегвате сигналите на тялото и може да попаднете в рискова ситуация. В понеделник ще работите за чужда кауза и може да си навредите здравословно, ако увеличите напрежението и стреса. В този ден пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. За родените в третата декада се очертава и здравословен риск. На 18-19-и не вадете зъб и не се подлагайте на лицева хирургия. Повторете направените диагнози. 20-и носи печалба само на тези, които водят самостоятелна политика и не влизат в коалиции или съвместни инициативи. Бъдете сигурни, че ще плащате за общата баница, от която ще ви отчупят много малко парченце. На 21-и подпишете нов договор, стисните си ръцете за съвместни действия и общ съюз срещу общия враг. Не е време за диети, яжте каквото ви се яде, няма да напълнеете. На 22-и ще откриете истинския смисъл на връзката си с някого. Ден на телепатичните контакти. Ще ви се обаждат тези, за които мислите. В петък важното свършете бързо. Към обед влизате в компроматна игра.

 

Лъв 22 юли - 22 август

На 17-и не позволявайте друг да прави важен избор вместо вас. Не планирайте и раждане със секцио особено в ранния следобед. Ориентирайте се към приключване и инвентаризация. Добре е да се разчистват камъните в пряк и в преносен смисъл. На 18-и ще се събудите с ясното чувство за полезното и вредното. Внимавайте какво влиза и излиза от устата ви. Не се месете в чуждия живот и избор и не яжте храна, която ви е неприятна, дори и с риск да обидите домакините. На 19-и стартирайте нов бизнес проект, отворете ново заведение, магазин или офис. Чудесно е да се организират изложби и панаири. До вечерта ще получите изгодно предложение, а може да ви хрумне и гениална идея. Препоръчват се активни публични мероприятия. Имате шанс да блеснете на сцената на живота. От 20-и Слънцето ще ви облъчва в брилянтен аспект от знака на Овена. Родените във втората декада ще вдъхновят група хора да действат в името на личния им интерес. За родените в първата декада разходите ще са повече. На 21-и участвайте в благотворителни инициативи. Ще се изръсите, но това ще е силен за бъдещето ви ход. В този ден диетите са противопоказни. На 22-и осъществете връзка с партньори и близки в чужбина. Ден на телепатичните контакти. До 23-и сключете нов договор, след това Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към недовършеното.

 

Дева 23 август – 22 септември

Мъчителен съботен ден. Липсва енергия, трудно е да се родиш и да се внедриш в нова среда. Намалете темпото и изискванията към себе си и другите. В неделя ще се събудите с една идея по-активни и действени. Марс вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Козирога. Ще усетите прилив на сили и лесно ще направите избор между полезното и вредното. Обещайте си, че ще се откажете от вреден навик и ще се отървете от вредно присъствие. 19-и ще даде възможност да започнете нова работа на нов терен. Чудесно е да се стартира нова търговска инициатива. Ден за реклама, за откриване на изложби и участия в артистични мероприятия с благотворителна цел. На 20-и може да убедите всеки да ви съдейства. В този ден ще намерите точните думи и в любовта, може да уточните всичко, което до момента ви е тормозело и тревожило. Родените в пъравата декада ще имат неочаквани приходи, а очакваните може да са без лихва. На 21-и организирайте делови срещи и подпишете нови договори. Ще намерите верни съюзници и съдружници. В този ден не се препоръчват диети. Ако на 22-и заминете за чужбина дълго може да останете там. Ден на невъзвръщенците. На 23-и пазете тайните си. Внимавайте къде оставяте важни документи, не унищожавайте квитанции и бележки. Ден на вербалната магия, не споделяйте излишни неща.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Чака ви провокативен уикенд. От днес Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Козирога. Родените в първите дни на зодията ще изживеят рискови моменти до вторник. На 17-и всеки сам трябва да избира цели и посоки. Не планирайте раждания, трудно е да се внедриш в нова среда. На 18-и ще се събудите с усещане за избора, който трябва да направите, но няма да се съобразите и от това ще произлезат доста проблемни моменти. Доверете се на сетивата, избирайте храната си по каприз. Не яжте където падне и каквото и да е. Тръгнете и към хората, които ви привличат. Внимавайте при пътувания. На 19-и конкуренцията е убийствена, родените в третата декада ще бъдат поставени в тежка ситуация. Не позволявайте да ви провокират към споделяне на намерения и тайни. От 20-и Слънцето ще ви гледа в опозиция. Ще срещате колектвен отпор на личните си амбиции и интереси. Да не се работи в екип и да не се взимат колективни решения. На 21-и ще получите подкрепа, може да уредите договор и да намерите доверен защитник на личните ви интереси, имиджа и кариерата ви. 22-и дава възможност да излезете на светло, да уредите работа към чуждестранна фирма или да получите покана за учене и работа в чужбина. В петък до обед ще отхвърлите неприятен ангажимент, а следобед поне едно ваше желание ще се изпълни. Внимавйте какво си пожелавате.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

17-и ви дава възможност да се почувствате свободни в намерения и личен избор. Доброто и злото сключват примирие и ни оставят да се оправяме на собствен ход. Сега е момента да направите това, което все отлагате или не намирате сили за него. Чудесен ден за отказване от вреден навик. Хвърлете през борда на живота си всичко ненужно, вредно и разболяващо. Ще ви олекне и в неделя ще се събудите с ясното чувство накъде да вървите, какво да предприемете, какво да ядете, към кого и какво да се насочите. Не си позволявайте пасивност в понеделник. Стремежът е да се завладеят нови територии. Сега е момента да се започне нова търговска дейност. Рекламирайте се. На 20-21 Луната ще ви гледа в опозиция. 20-и е ден на фатално привличане, на срещи, които ще ви ограбят, ако не финансово, то душевно. Вероятно е фатално привличане, което ще подслади живота на двама и ще вгорчи живота на един. Случващото се на 21-и ще покаже на кого може да разчитате и кой е готов да ви предаде с минимална полза за себе си. Диетите са противопоказни. На 22-и ще си дадете сметка за истинския смисъл на отношенията си с някого. Сънищата ви показват какво трябва да приключите. 23-и дава шанс да изживеете приключение или нещо необикновено. Не лъжете. Каквото си пожелаете ще се сбъдне. Денят е благоприятен за операция на тазобедрената става.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежък и рисков съботен ден. Новолунието в Риби изсмуква енергията ни. Намалете натоварването и не предприемайте рискови стъпки. В неделя тялото и душата ви дават верни сигнали. С някакво шесто чувство ще доловите какво е полезно за вас и от какво трябва да се отървете. Съобразете се, откажете се от всичко вредно и разболяващо и насочете стремежите си към това, което ви привлича. За понеделник планирайте старт на важен делови проект. Чудесен ден за нови търговски инициативи, за старт на нов бизнес, за отваряне на нов офис, заведение или търговски обект. Водете преговори. С всеки може да се разберете и помирите. На 20-и ще имат печалби хората, които сами си вършат работата и не се включват в общата инициатива. Противопоказно е да се работи в екип, отговоростите се размиват, печалбите отиват в чужд джоб. 21-и ви носи награди за положените усилия. Ще ви се обаждат с делови предложения, ще срещнете покровител, ще сключите успешен договор след участия в светски изяви. Отстоявайте принципна политика. На 22-23-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. Внимавайте с двойнствените игри. Ще ви търсят от чужбина, ще се обаждат тези, за които мислите. В петък внимателно подбирайте хората, с които преговоряте и влизате в кантакт. Вероятна е компроматна атака. Не коментирайте излишно.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Марс навлиза във вашия знак, а това ще ви направи войнствени и непримирими в момент, когато трябва да се смирите, да действате дипломатично и да правите компромисии. Новолунито изпива силите ни. Вероятно е да стоварите ангажимент, отговорност или лична вина на някой друг. 17-и ни дава право на личен избор. Водете играта си, но позволете и на другите да играят своята. На 18-и рискуват повече родените в първата декада. Не се товарете с несвойствени задачи. Не са изключени травми. Денят ще ви даде предупредителни знаци, с които е добре да се съобразите. Ще се събудите с усещането за полезното и вредното. Доверете се повече на сетивата, отколкото на ума. На 19-и работите за чужд интерес. Както и да постъпите друг ще има полза от усилията ви. Лесно се отива към конфликти. Неудовлетворението ви нараства, а така лесно възникват скандали и разправии. На 20-21-и идва вашето време. Това са дни, в които подчинявате околните на личните си желания и постигате максималното в работата. На 20-и може да накарате група хора и близките ви да работят изключително за личния ви интерес. На 21-и успехът е сигурен, ако се съобразявате със закона и действате съобразно предписанията. Може да сключите изгоден договор. На 22-и чакайте вести от далече. В петък молбите се сбъдват. Внимавайте какво си пожелавате. Чака ви труден уикенд.

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

На 17-и добрите и злите сили сключват примирие до ранния следобед. Може да направите своя ход, да се отървете от вредното според уещанията си и да се ориентирате към полезните за вас неща, хора и храни. Този ден ви дава възможност да смените приоритетите, да направите точен подбор и да ограничите вредните влияния. Пазете се от обсебване. Някой може да се опита да ви постави под контрол в този уикенд. Неделният ден ще ви даде правилната насока. Инитуитивно направеният избор ще е правилен, точен и навременен. 19-и изисква да сте в час с нуждите на момента и да мислите повече за материалната си обезпеченост. Стартирайте нова търговска инициатива, направете крачка към самостоятелен бизнес. На 20-и е противопоказно да се работи в екип, да се сключват колективни трудови договори и брак. Тенденцията е да попадате под фатални влияния, да бъдете обсебени и използвани. На 21-и бъдете лицето на светския купон. Ще свършите добра работа, но някой зад кадър ще се „облажи” и изкара повече пари от вашите усилия. На 22-и чакайте предложение от чужбина. Отваря се възможност за работа и учене. Очаквайте одобрение по спонсорски програми. На 23-и получавате полезна информация от някой приказливец. Вечерта поне едно ваше желание ще се сбъдне. Не приказвайте много. Слушайте другите и ще научите нещо важно.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не си поставайте тежки задачи и изисквания в съботния ден. Предстои новолуние в Риби към 15ч 13 мин. Това е и най-неблагоприятният момент за планирано раждане. Другото е въпрос на лична карма. Но това е и най-добрият момент в годината за отказ от вредни навици и от всичко, което енергийно ни ограбва. Неделната сутрин ви дарява с възможност да направите правилен избор. Правете това, към което нещо ви привлича, яжте само храната, която ви се услажда. И нека до вас са хората, които са радост за душата и празник за сетивата. На 19-и с всеки може да се разберете, да сключите изгоден договор и да стартирате нов бизнес. На 20-и печелят тези, които сами си вършат работата и не опират за пари, съвет или нещо друго до колектива. Не влизайте в нова среда, не се включвайте в екипни инициативи, ако не искате да бъдете заробени и да работите за чужда кауза. На 21-и успехът ще е с вас, ще сключите перспективни договори и ще намерите верни съюзници. Няма да напълнеете, незавсимо колко ще изядете. Бъдете активни във всички посоки на личния си интерес. Ще намерите кой да финансира проектите ви. На 22-и защитете идеите си, регистрирайте патенти. Не давайте в чужди ръце важна за вас документация. В петък може да бъдете обект на компроматна атака. Не споделяйте тайните си. Ден на вербалната магия, каквото си пожелаеш ще се сбъдне.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Съдят Ким Кардашиян

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Ганайският виртуоз Аюуне Суле с извънреден втори концерт у нас

След като вчерашният концерт на удивителния ганайски музикант Аюуне Суле беше тотално разпродаден, музикантът реши да направи жест към всички свои български почитатели, за които не останаха билети.