Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Ще спечелите пари от консултантска и преподавателска дейност. Дайте възможност на дарбите ви да работят във ваш интерес. С лекота ще защитите позиции и каузи. Може да се изявите като водач и на колективните амбиции. Не сключвайте прибързано необезпечени договори. До 13 май се постарайте да приключите с обещаното, планираното и започнатото. Не променяйте регламентите на работа и отговорност. Сега е момента да се разчисти терена за бъдещите действия и инициативи.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Меркурий върви вече ретроградно във вашия знак. Тази позиция изисква връщане назад към обещаната и недовършена работа. Постарайте се да сложите в ред ангажиментите си на работното място и в партньорските отношения. До 13-и май не се препоръчва стартиране на важни проекти, на които ще разчитате в бъдеще. Подходете задълбочено към всеки проблем, проучете от различни страни как стоят нещата, търсете допълнителна информация и консултация, за да сте дащитени и да действате в рамките на закона.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Този ден слага начало на период на преосмисляне и реорганизация в личен и професионален план. До 13 май не се препоръчва да стартирате амбицозни бизнес инициативи. До тогава се опитайте да финализирате започнатата преди работа и поръчка, да се издължите и да си вземете парите за добре свършената работа. Денят е благоприятен за провеждане на всякакъв тип проучвателна и консултантска дейност. Търсете допълнителна информация за всичко, което ви създава проблеми. Решението е скрито някъде в детайлите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Започвате с неприятни моменти и изнервящи разговори. Към обед ще ви просветне, ще намерите пътя и ще получите информациите, които ще помогнат да се ориентирате в ситуацията. Може би и в сънищата ви има подсказка как да се постъпи, за да се намери изход от затрудненията. Посетете хора, на които вярвате и чието мнение цените. Ще ви е от полза всеки проведен разговор, всичко научено и проверено днес. Навлизате в период на приключване и издължаване както от ваша страна, така и от страна на длъжниците ви.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Навлизате в период на реорганизации, на преосмисляне на ценностите, посоките и целите. Нищо ново не започвайте до 13 май, когато планетата на бизнеса Меркурий отново ще тръгне в директна посока. Започнатите днес дела ще зациклят. Подложете на проверка всичко и всеки, на когото ще разчитате. Ден и за системна проучвателна дейност в тила на конкуренцията. Обърнете повече внимание на работата, която сте обещали да приключите в срок. Не се разпилявайте. Ограничете контактите за уикенда.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Опитайте в този ден да стигнете до основата на всичко, с което се занимавате или ви сблъсква живота. Не оставайте нищо неизяснено и неизкоментирано. Сами ще бъдете оценявани. Търсете нови информации в нужната ви област. Ден за среща с капацитет. Ще ви платят и за консултациите, които давате. Експертното ви мненение ще ви сближи с качествени хора. Приключените в срок дейности и поръчки ще бъдат основа за нови допълнителни ангажименти. Добре е да се преподпишат старите договори.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят дава възможност да изпъкнете в областа, в която сте натрупали знания и личен потенциал. Очаквайте повишение и добри оценки за представените работни проекти. Приключете с работата, от която чакате пари или вече са ви платили. Не започвайте нищо ново преди да се изчистите и освободите от старите задължения. Не бива да се прави нищо половинчато. Ще се радвате на успехи в местата, където сте добре подготвени и обръщате внимание на всеки детайл. Време е да се приключи с изпити и защити.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не влизайте в нови преговори и не поемайте нови задължения, особено ако още не сте се справили със старите. Нализате в труден период изискващ преосмисляне, предоговаряне на условия и коригиране на планираната програма съобразно изискванията на момента. Ден за изучаване на тайни знания, за ползване на информации и консултации, които не се дават всеки ден и на всеки. Ще спечели този, който се постарае повече и попълни празнините в знанията си. Запишете се за нов информационен курс, време е за учене.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Днес лесно се усвояват нови умения и знания, стига да се постараеш и да знаеш къде да ги потърсиш. Търсете консултантски услуги и сами давайте такива. Нищо да не се започва без щателна подготовка и проучване изискванията на пазара. Търсете учители за себе си и децата. Включете се в програма за лично осъвършенстване. Всеки получен съвет ще ви е от полза. Не бързайте да започвате нови инициативи без да сте сондирали мнение с капацитети в областа и с възможностите на близките да покрият изискванията ви.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за разузнавателна дейност в тила на конкуренцията. Осведомете се по няколко канала за предимствата и недостатъците на работата, с която смятате да се занимавате. Натрупаните познания в годините ще ви помогнат да се внедрите на добре платена позиция. Пазете свои и чужди тайни. Прояви на лоялност и адекватност се котират високо в тези дни. До средата на май е добре да приключите с поетите ангажименти и задължения, за да си освободите място за новото, което ще се предложи. Ден за преосмисляне на ценностите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за опипване на почвата, за пътувания, огледи и делови контакти, които ще помогнат да приключите със старите отговорности и задачи. Очертават се срещи и посещения на места от минал или бъдещ интерес. Търсете експертно мнение и сами може да се изявите като оценители и познавачи в своята област. Ще си проличат тези, които са в час с промените и реагират адекватно на изискванията. Луната навлиза във вашия знак. Едно посещение и пътуване размества пластовете и вади на преден план неща, които сте загърбили.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 мат

Сънищата от тази сутрин показват истинските ви проблеми и начините да ги разрешите. Нищо не е случайно. Разговорите и посещенията от днешния ден ще ви помогнат да приключите с един неустановен и необезпечен период в живота си. Всичко проучено ще ви влезе в работа, ще помогне да намерите верния път в морето от варианти. Ден за среща на учителя с ученика. И двамата ще имат ползи. Лесно се усвояват не само знания, но и кармични уроци. Връщате се към недовършеното и неуреденото в миналото.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е шестица. Очертават се печалби и придобивки за семейството и рода. Лесно ще се уредят наследствени дела и всеки ще си получи дела. До септември приключете с водените дела. Започнатата работа и дейност ще ви отведе в нова среда, в която ще се доказвате и действате през 2017г.

Родените днес ще знаят много и ще работят в секретни области. Ще се в първите редици на прогеса или промените, които предстоят. Проблемите им ще са в многобройните любовни връзки.

Заченатите днес ще бъдат борци за правото и закона. Предопределени са да защитават устоите на обществото и държавата.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.