Снимки

Овен 21 март – 20 април

Благоприятен ден за всякакви начинания. Не протакайте срещи и разговори, търсете възможност да прокарате идеите си, да се срещнете с правилните хора и да обсъдите неща от взаимен интерес. В следващите дни обстановката ще се нагнети от неочаквани събития, в които може да сте потърпевшата или губещата страна. Положете максимални усилия за омиротворяване на ситуации, които искате да запазите. Намерете пътя на компромиса към хората, които искате да привлечете и задържите в своята орбита.

 

Работа 5

Пари 4

Любов 6

Късмет 5

Здраве 4

 

Телец 21 април – 20 май

Не пропускайте този ден. Срещи и начинания ще тръгнат в правилната посока. Ще се разберете по спорни въпроси и с лекота ще намерите компромисните варианти. Препоръчва се диета с по-малко течности, така шлаката ще се отстрани без разводняване. Увеличете физическото натоварване и разпределете точно задълженията в семейството. Обадете се на близък с емоционални и здравословни проблеми и го подкрепете. Лесно може да провокирате околните със силен парфюм, грим или думи, които не могат да се преглътнат.

 

Работа 5

Пари 5

Любов 4

Късмет 5

Здраве 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Тежък ден за родените в третата декада. Меланхолията на приближаващото пълнолуние ви прави лесно раними и докачливи. Не се поддавайте на негативните емоции, в които ще ви вкарат свои и чужди амбиции и претенции. Работете в тесен кръг, играйте в своя отбор и не поглеждайте встрани. Ще ви се отрази много добре малко повече физическо натоварване. Не отлагайте важните разговори за следващите дни. Този ден носи в себе си примирието и компромиса. В следващите дни ситуацията коренно ще се промени.

 

Работа 5

Пари 5

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на затишие пред буря. Радвайте се на спокойните и щастливи мигове. Почивайте, разтоварете умората като смените един вид труд с друг. Не си утежнявайте живота с неприятни срещи и разговори, които могат да доведат до конфликти. Избягвайте бурните прояви на емоция. За вечерта не планирайте среща с хора, които не познавате добре. Отраничете се в тих семеен кръг. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Утрешният ден ще ви донесе неприятно изтрезняване, което ще се отрази негативно на работата ви.

 

Работа 4

Пари 4

Любов 5

Късмет 4

Здраве 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Всичко предприето днес ще донесе ползи в бъдеще, ще се развие в планираната посока, ще привлече качествени съюзници и съдружници и ще осигури нова база на интимните ви връзки. Ден на тръбача, който свири за сбор. Свикайте под знамената на личната си активност хората, с които смятате да живеете и работите заедно в бъдеще. Лесно ще се разберете и вземете важни семейни и професионални решения. В утрешния ден това няма да се получи. Всеки ще тегли чергата към себе си и няма да е склонен на компромиси.

 

Работа 5

Пари 5

Любов 6

Късмет 5

Здраве 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Тежък ден за родените в третата декада. Обхваща ви необяснимва мелонхолия, нуждаете се от приятелска подкрепа и защита. Тази вечер не замръквайте в непозната компания. Денят е благоприятен за нови начинания, за уточняващи разговори и уреждане на имотни дела. Ще се наложи да направите компромис, за да се разберете, но в бъдеще и двете страни ще се чувстват удовлетоврени. Не се претоварвайте. Не е ден за магични ритуали. Не стойте дълго пред огледалато и не се парфюмирайте обилно.

 

Работа – 4

Пари 4

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Везни 23 септемри – 22 октомври

Направете всичко възможно в днешния ден да стопите дистанциите. Не предизвиквайте допълнителни конфликти и проблеми у дома и в отношенията с партньори. В следващите дни ще навлезете в особоно рисков период, в който ще се нуждаете от подкрепи и защити. До вечерта желанията и амбициите ви се засилват, може да направите необмислен ход, за който да съжалявате. Съберете се с роднини и близки, разберете се по спорни въпроси и не отваряйте повече темата, която може да предизвика конфликти.

 

Работа 4

Пари 5

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Всяка инициатива в днешния ден ще отваря нови пътища за бъдещето, които ще ви вадят от лични и професионални кризи. В живота ви ще се появят каещите се грешници и хората, които в миналото са ви пренебрегнали. Намерете точния подход и подберете внимателно нужните ви хора. Ролите вече са разменени. В момента вие имате право на избор. Другите ще трябва да отправят молби и да се съгласяват с вариантите, които този път вие ще предложите и наложите. Родените в последната декада ще извлекат максимални ползи.

 

Работа 5

Пари 5

Любов 4

Късмет 5

Здраве 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ако вчера сте получили удар от неочаквана посока днес е добре да обсъдите нещата с близките и с хората, на които се доверявате. Стегнете редиците, подгответе се за атака и защита. Конкуренцията ви готви нови ходове, които може да парирате с добро проучване и реклама. Ще се справите на ниво, ако има на кого да се опрете. В следващите дни животът на много хора ще се обърка. В такъв момент е важно да знаеш на кого и какво може да разчиташ. Ден за инвентаризация и диета на всички нива. Вечерта смирете надигащата се агресия.

 

Работа 4

Пари 5

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден, в който може да постигнете повече от друг път, да намерите правилните хора и да насочите делата си към печеливши проекти. Побързайте, не отлагайте и не протакайте разговорите, от които може да получите подкрепи и защити. Тази вечер в живота ви се издигат прегради, недоволството расте, извършват се трансформации, които трудно ще овладеете. До дни ще търпите непредвидими загуби и болки. Бъдете сигурни, че ако сеете вятър ще пожънете бури. Смирете недоволството, търсете копромисните варианти.

 

Работа 4

Пари 4

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Най-важното в момента е да стопите дистанициите, да привлечете близки и приятели към една обща и печеливша кауза. Предстоят дни на разединение и конфликти, които ще нарушат хода на личните ви проекти, ще ви насочат към хора и събития, за които не сте и мислили дори. Денят дава право на избор, събира ни под знаменета на сили и идеи, които приемаме и одобряваме и ще опитаме да защитим на всяка цена. В следващите дни болезнените ни амбициите ще развихрят свещенни семейни и професионални войни.

 

Работа 5

Пари 5

Любов 4

Късмет 4

Здраве 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не нарушавайте закона, спазвайте разписанията, търсете пътя на най-малкото съпротивление в деловите и лични връзки. Може да се освободите от едно задължение, но да се съгласите с друго, което повече може да ви затрудни и притесни. Бъдете избирателни във връзките. Време е да съберете семейния и фирмен съвет и да обсъдите бъдещите инициативи. Ден на тръбача, който свири сбор. Ще бъде трудно на тези, които останат сами, които не проявят толерантност и не осъществят защитни съюзи. Простете забежките на близките.

 

Работа 5

Пари 4

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е осмица. Всяка инициатива и всеки подписан нов договор ще се отплащат във времето напред, ще работят във ваш интерес и ще привличат качествени хора и съюзници в личната ви орбита. Подсигурете се двойно. В следващата година поне един от ангажиментите ви ще отпадне, ще тръгнете към лична и професионална инвентаризация.

Родените днес имат дарбата да обединяват позиции и интереси, да събират последователи и приятели под знамената на личната си активност. Ще ни радват с артистичност и блясък на сцената на живота. Ще играят ролята на омиротворител и буфер на обществено и политическо ниво.

Заченатите днес няма да загубят връзката си с миналото, с предците и с духовния мир, от който идват. Гласът на съвестта ще е водещ в живота им. Понякога ще изпадат в необяснима тъга. Ще бъдат пазени и съхранявани при критични обстоятелства.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.