Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден на фатални привличания. Ще изживеете нещо приятно, но и опасно може да се обвържете. В този ден се препоръчва да стоим на светло, да поседим край запаления огън и мислено да изгорим в него всичко негативно, което ни измъчва. Работете на спокойствие, сами и на свой терен. Не взимайте заеми и не давайте такива. Не се събирайте в компания с хора, които и друг път са ви подвеждали и поставяли в трудна ситуация на избор. Каквото отложите за утре ще донесе ползи. Родените в третата декада са в по-благоприятна позиция.

 

 

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Тежък и рисков ден, особено за родените в третата декада. Не се обвързвайте с никого и за нищо. Най-лошият ден за брак, годежи и запознанства. Връзките са неравностойни, енергията, чувствата и парите текат еднопосочно. Може да останете излъгани, ако се предоверите. Отнасяйте се много внимателно към новите идеи, особено ако някой настоява да тръгнете по неговия път. Ден на фатални срещи, на зарибяване по всички възможни канали. Би било добре да си останете у дома. Движете се в позната комания.

 

 

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Денят е зареден с желание да се влиза в чужда територия, да се въздейства по всички линии на живота, да се получават облаги чрез лъжи и завоалирани действия. Ден на мрежата, на зарибяващите програми, реклами и инфомации, на желанието да вземеш и употребиш, вместо да вървиш редом, да си от полза и да помогнеш на ближния. Тази вечер ще се почувствате по някакъв начин изиграни и в играта на чувствата. В следващите два дни ще се решите на агресивни и ултимативни действия.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Денят е зареден с повече рискове от обикновеното. Символ е паяка. Лесно може да попаднете в мрежи за наивници или сами да се възползвате нечия слабост. Лесно се предоверяваме и позволяваме намеса в личния ни избор. Неблагоприятен ден за сключване на брак и всякакъв тип запознанства. Всичко ново, което напира да се появи в живота ви може да се окаже нечий Троянски кон. Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома. Не предприемайте рискови ходове, особено без знанието на най-близките.

 

 

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Родените в третата декада може да попаднат на измамни схеми, особено в областа на чувствата. Най-лошият ден за започнанства и обвръзване за месеца. В живота ви може да се появи фаталната жена или мъжът, който ще провали живота ви. Съветът е да не правите никакъв избор, да се движите в позната компания и да не позволявате да ви въздействат. Не е изключно и сами да въздействате на някого с користна цел. От такъв тип действия и инициативи никой няма да има полза. Ще страдат и трети лица, може би децата ви.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Родените в първата декада ще бъдат провокирани емоционално. Ще имате желание да си върнете на някого чрез връзка, действия и общуване с трети лица. Постарайте се да контролирате емоциналната си реакция. Ще съжалявате за всичко, което напрвите с цел навреждане. По някакъв начин наказвайки някого наказвате сами себе си. Лош ден за изневери. Вървите към неравностойни връзки, като с това смятате, че ще добиете някаква сигурност. Днес има само две роли, тази на паяка или на мухата в паяжината.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Не се предоверявайте, не оставайте деца и родители без надзор и подкрепа. Вероятно е странични хора да се опитат да направляват живота, дейноста и личния ви избор. Не вярвайте на обещания, не предоставяйте оригинални документи на трети лица. Каквото загубите трудно ще възстановите. Ако в момент на творческо вдъхновение ви хрумне някаква идея не бързайте да я споделяте. Може да попаднете в отработена схема за източване на ресурси и идеи. В получените предложения има користна цел.

 

 

Р-4

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Родените в третата декада може да разберат нещо неприятно, да усетят манипулацията и да се опитат да се изтръгнат от нея. Уточнете отношенията си. В утрешния ден всеки може да тръгне по пътя си и в живота ви да остане нещо недоизказано. Днес дозата прави отровата и дори добрите ни намерения може да се окажат вредни за някого. Затова не давайте непоискани свети и стойте далече от битките на други двама. Зад всяко действие прозира нещо, което не се споделя, а точно то определя изхода на играта.

 

 

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

 

 

Днес имате право на последна дума, на финална реакция преди утрешния ден, в който ще приключите и ще излезете от играта, която не се играе по правилата. Всичко, което предпримате нека е лично ваше желание, действие и намерение, а не плод на нечие внушение. Тръсете начини да се измъкнете от неприятни отношения, от връзка която ви обсебва и вреди. Това, което не уредите в днешния ден утре ще ви попречи да направите самостоятелна крача напред. Печелят творците-индивидуалисти, но и тези стоящи зад кадър.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Контролирайте се максимално и ще успеете. Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието, от срещи с хора, които може да ви насочат в грешна или изгодна на техните амбиции посока. Не позволявайте да бъдете употребени, да послужите като щит и меч на нечии интереси. Ще ви бъде представено в чудесни краски едно действие, от което друг ще има полза. В утрешния ден ще започне разместване в живота ви, ще предприемете действия, които ще ви донесат полза. Днес може да сбъркате и направите грешен избор.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Ден на труден избор, особено за родените в третата декада. Съветът е изобщо да не избирате, да не търсите съвети и съветници, а да се опитате да се справите сами. Ден на паяка, но и на човека-паяк, който ще опита да помогне доколкото може. Ще ви е трудно, ще попадате в ситуации без изход, ще се блъскате в паяжината на недоверието и незачитането, ще се оплитате в неравностойни и губещи връзки. Не взимайте окончателни решения. Утрешният ден ще покаже с какво трябва да се разделите и кого да изберете.

 

 

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Днес може да пренебрегнете задълженията си, да затънете в дългове и зависимости, от които трудно ще се изтръгнете. На пръв поглед всичко ще изглежда добре, ще получавате някакъв тип закрила и подкрепа, но още утре ще трябва да платите висока цена за предоверяването. Пороците взимат връх над разума. Не посягайте към забранения плод, който сами сте поставили под запрещение. Ден на опасни страсти и зарибявания, на срещи, които може да ви откъснат от средата ви и от истински важните за вас хора.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Честит Рожден Ден!

 

Излизате от лична година тройка, която ви е дала възможност за разширение или внедряване в нова пазарна ниша. През 2017 ще бъдете разпъвани на кръста на четворката, която ще изисква от вас повече натоварване и поемане на нови задължения. Ще ви е трудно, но ако се справите с всичко, през 2018 г. ще пътувате, ще промените средата и отношенията и ще се радвате на възход.

Родените днес трудно ще намерят себе си. Те са ни рак, ни риба. Странични фактори ще се опитват да ги насочват в една или в друга посока. Научете ги да бъдат независими в избора, който правят. Трудно ще се оправят в играта на чувствата и любовта. Ще влизат в неравностойни връзки. Хубавото е, че ще са извор на идеи и открития, но трябва да се научат да ги отстояват и пазят.

Неблагоприятен ден за зачатие. Тези деца ще бъдат надарени с магически способности, които ще използват както за добро, така и за лошо.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.