Хороскоп за 13 юли – четвъртък

Хороскоп за 13 юли – четвъртък

Овен 21 март – 20 април

Денят е благоприятен за старт на нова програма, за избор на нова посока, мисия и цел в работата и в живота. Ако не сте сигурни в себе си и в избора, който трябва да направите тази вечер си поръчайте сън, в който да поискате съвет и насоки. Дава ви се много енергия, не я изразходвайте напразно. Добре е да подредите приоритетите и да отхвърляте нещата по степен на важност. Може да ви хрумнат чудесни идеи, да навържете нещата, които правите напоследък с изискванията и нуждите на момента. Ден на прозрения за актуалност.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Концентрирайте се над най-важната си цел и до вечерта ще я постигнете. Навлизате в силен тридневен период, в който един по един проблемите ще се разрешават. Ще се намират нужните ви пари и услуги. С лекота ще прескачате прегради и ще уреждате неща, които в предните дни са изглеждали невъзможни и непостижими. Отделете време на всичко и на всеки. Няма непостижими неща или невъзможни такива. Ще вдигнете нивото. Само не се възгордявайте от постигнатото, за да не тръгнете бързо надолу.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май - 21 юни

Труден ден за родените в първата декада. Ще изпуснете момента, ще позволите на странични хора да се вмъкнат в личното ви пространство и да управляват ситуацията, която до момента е зависела само от вас. Не споделяйте идеи и намерения, не канете партньори и съавтори. До вечерта ще отхвърлите едно съмнение. Животът ще ви даде нужните информации и факти и вече може да сте сигурни кой е с вас и кой работи против личната ви програма и интерес. Ден за духовно прозрение. Не яжте месо. Пазете очите.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на пробив, на придобивки и късмет. Концентрирайте се и вършете нещата по степен на важност. Поне една отговорна работа ще свършите. Ще отхвърлите задачи, които отдавна са висели като меч над главата ви. До вечерта може да генерирате блестящи идеи и да постигнете успех при преговори. Днес преградите са лесно преодолими или са само в ума ни. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на проблемите, с който не се справяте. Ще изкачите едно стъпало нагоре в служебната йерархия.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Излизате от задържащ и неефективен период. Ще направите силен ход, ще наложите на другите своите мисли, амбиции и идеи. Ще спечелите конкурс, изгодна поръчка и позиция при преговори. Може да получите нужните доставки и оборудване в кратък срок. За утре планирайте пътувания и срещи на четири очи. Не се съмнявайте в успеха си и другите ще повярват, че можете. Днес увереността в собствените сили и възможности е половината от свършената работа. Отхвърлете колебанията и вземете отговорно решение.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ще сбъркате, ако се разпилявате в подробности и детайли, ако не се концентрирате над най-важния проблем и не се опитате да го решите. Всичко подхванато от тук или от там и недовършено докрай ще ви спъва и утре. Тенденцията е да преливате „от пусто в празно” и да изразходвате енергията си за безполезни неща. Може лесно да се изтощите, особено ако се занимавате и с духовни и окултни практики и лечения. Пред вас ще възникнат бариери. Не се колебайте, вложете сили и енергия и една по една ще ги преодолеете.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес и утре може да постигнете максималното в ситуация и връзка, която до момента не е работила достатъчно добре или във ваша полза и интерес. Ден на орела. Гонете високи цели, не се задоволявайте с малкото. Искайте повече и ще получите достатъчно. На всички нива пазарлъкът върви, стартират успешни договори и се започват печеливши проекти. Внедрете се в нова среда, не оставайте само с една дейност или занимание. Тенденцията е при вас да започне да капе от няколко места. Чакайте пари и придобивки.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Навлизате в най-силният си период за месеца. Днес и утре шансовете за постигане на важни цели е огромен. Действайте решително, не с отказвайте от намерения и начинания. Дори да ви откажат на едно място на друго ще ви приемат с овации. Тенденцията е да се преодоляват от раз прегради в отношения и лични връзки. С лекота ще вземете изпит и ще се класирате за финала в състезания и конкурси. Всичко предприето ще успее и донесе ползи в бъдеще. Само не се възгордявайте и не откъсвайте поглед от целта.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За родените в първата декада нещата ще стават по трудния начин с доста притеснения и проблеми. Ще се появяват стопиращи инициативите ви фактори. Ще ви връщат за документи и разрешителни, ще ви притесняват с изискванията си шефове и колеги. Много повече усилия ще хвърлите в подготовката за дадена работата, а не в самата работа. Ще се срещнете очи в очи с конкуренцията. Вероятни са публични участия, на които ще ви задават притеснителни и неудобни въпроси. Подгответе се добре, независимо къде и за какво отивате.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Действайте в перспектива. Започнете проекти, които ще разширите в бъдеще, ще станат база за внедряване в нова пазарна ниша и на ново работно място. Не се отказвайте от реализирането на една мечта. Преследвайте неотклонно целите си, независимо кой и как ви разубеждава. Този ден ще ви даде сила за духовно израстване, за комплексно решение на наболелите проблеми. Някой ще купи еднопосочен билет, друг ще намери допълнителна, добре платена работа и дейност. Позволете на личното ви хоби да работи за вас.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на високите енергии и цели. Сега е момента да действате амбициозно и глобално, да опитате от раз да решите поставените задачи и възникващите проблеми. Отделете достатъчно време на най-важната си цел и ще я постигнете. Ден на орела-лешояд. Концентрирайте се максимално и ще видите малката подробност, която до момента ви е пречила в пътя напред. Действайте мълниеносно, не се съобразявайте с тези, които не се съобразяват с вас. Ден за гладуване и духовно прозрение. Не стойте дълго пред компютъра.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Съвпадът на Луна и Нептун във вашия знак позволява да се получат вдъхновяващи и излизащи от сърцето идеи. Нептун е горна октава на Венера, свързва се с Божието вдъхновение, с някаква особена сила, която ще ви помогне да решите стар проблем, да напишете песен и стихотворение, да нарисувате картина и прозрете нещо в работата си, което ще ви издигне до върха. Днес и утре не се отказвайте от публични изяви, от всякакъв вид рекламни участия и от директни контакти с хора, които може да ви подкрепят в пътя напред.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е тройка. Ще намерите мястото и позицията, които ще ви устроят професионално. Пътувайте, търсете нова среда, в която да се внедрите. От средата на октомври юридическата ви позиция става много по-силна. Правото и законът ще работят във ваш интерес.

Родените днес с лекота ще преодоляват и помитат преградите по пътя си. Никога няма да се отчаят, винаги може да се опрете и да разчитате на тях. Да внимават с алкохола и стимулантите. Големите им амбиции ще изискват големи жертви и ще ги тласкат към забраненото.

Заченатите днес не бива да лъжат. Ще се опитват да постигнат непостижимото и на няколко пъти ще изживеят крах на илюзии и мечти. Но точно това ще ги кали в битките и третия път ще успеят.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.