Снимки

Овен 21 март - 20 април

Един вдъхновен и любовен ден, особено за родените в първата декада. Венера и Слънце са в точен съвпад с вашете рожденно Слънце. В такъв момент лесно ще привлечете не само симпатизанти, но и бъдещи партньори и любими. Ще намерите изход и от най-безисходната ситуация. Ще обърнете в преимущества това, което в предните дни е носело провали. Направете своя ход и в любовните отношения. С някакъв особен магнетизъм привличате и изглеждате симпатични, дори и когато грешите. Сънищата ви ще се сбъднат.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Телец 21 април – 20 май

Не ставайте рано, ако не искате да си имате проблеми. Към обед пътя пред вас се разчиства. Случват се събития и идват покани, които променят ситуацията в желаната от вас посока. Ще изживеете вдъхновени моменти на срещи и очаквания, ще получите нова насока и възможност да постигнете неща, към които отдавна се стремите. Днес се връщат дълговете, правят се посещения на добра воля, обгрижват се приятели и роднини изпаднали в нужда. Пътувайте, вижте света и отношенията си от друга гледна точка.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Стартирате деня оптимистично, но към обед започват да се случват събития, които ще ви спъват, ограничават и провокират. Ще се наложи да криволичите между желания и възможности, да се съобразявате с околните, докато те няма да се съобразяват с вас. Чакат ви три проблемни дни. Родените в първата декада са в по-неизгодна позиция, но в следващите два дни и другите може да изпаднат от играта, да станат обект на провокации и интриги. Доверете се на предчувствията си и ще избегнете неприятностите.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Денят се свързва с вашата родна стихия водата. Бъдете сигурни, че независмо ситуацията, в която се намирате до обед нещата ще се променят и всичко при вас може да тръгне като по вода. Мислете за прекрасни неща и те ще започнат да ви се случват. Денят носи неочаквано прозрение даващо възможност да се намери изход и от най-неприятната и объркана ситуация. Намерете нужните думи в любовта, извинете се, ако сте допуснали грешка. Днес Венера и Слънце ви гледат в пречупващ аспект от знака на Овена.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на напредък и постижения. Пътувайте, търсете начин да се преустроите към нова работа, нова връзка и нов социален ангажимент. И в политиката ви чакат успешни дни, а в любовта точно днес може да направите неустоимо впечатление и предложение. Родените около 1 август ще доминират в партньорските връзки. В момента Венера и Слънце ви гледат в брилянтен аспект от знака на Овена. Не чакайте по-добри времена, цялото ви бъдеще е сега. Помислете за уреждане на семейните и партньорски отношения.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септемвмри

Навлизате в труден тридневен период. Ако станете рано ще имате повече възможност да организирате и ръководите ситуацията, да хванете здраво юздите на семейните ангажименти и да направлявате избора на децата. С напредването на деня на пътя ви се изпречват непреодолими прегради. Околните не са склонни да ви правят компромиси. Ще срещате открита и прикрита съпротива. Желателно е в този ден да се върнат дълговете, но не само тези в парична форма. Обадете се на близките, които в определена степен разчитат на вас.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Станете рано и свършете това, което сте обещали. Днес всичко предприето има тенденция да се развива успешно за вас, да носи ползи и придобивки. Родените около 1 октомври да внимават с отсъствията и изневерите. Слънце и Венера ви гледат в опозиция. Водени от лични амбиции обръщате малко внимание на партньора, а така някой друг ще му обърне повече внимание и може да ви го отнеме. Сега е момента да покажете личното си отношение, чувства и любов. Не се опитвайте да носите две дини под една мишница.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Рано сутринта проблемите ще са повече за родените в третата декада. Затова поспете и ще избегнете конфликтите. Към обед навлизате в двудневен силен и творчески период. Ще се окажете търсени и ухажвани, но не само в полето на чувствата, а и за всякакъв вид услуги, за които добре ще ви се плати. Очакват ви и успехи на предстоящите избори. Личните ви идеи и проекти набират скорост и стават знаме на нечии интереси и амбиции. И любовта днес няма да ви подмине. Вървите към предложения и запознанства.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декемри

Важното свършете по най-бързия начин. Към обед на пътя ви застават непреодолими прегради. Чакат ви тежки моменти до вторник. Луна и Нептун ще ви гледат в пречупващ аспект, но пък Слънце и Венера ще ви поднесат порция любовно вдъхновение. Старайте се да не излизате от рамките, в които сте се вкарали с обещания и брачни обети. И ако в една посока получите откази, в друга ще ви се отвори парашута. Изискването е да не правите неща, за които ще съжалявате или близките ви няма да одобрят. Скритите ви действия се наблюдават.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят дава различни варианти и алтернативи за промяна на работа, дейности и връзки. Пътувайте, преговаряйте на място с бъдещи и настоящи партньори. Днес и посредниците помагат. Проблемите ще са повече в любовта и то за родените около 1 януари. Венера и Слънце ви гледат в пречупващ аспект. И ако вие не изневерите, партньорът може да го направи, особено ако не сте заедно и сте предпочели работата пред удоволствията. Днес всичко, което посадим ще се хване, вероятни са и зачевания.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на опознаване на света от различна позиция и гледна точка. Препоръчват се пътувания. Излезте от дома, от връзките и от системата, която ви въздейства и пречи да вземете правилното решение. Преградите по пътя са лесно преодолими. Може да направите силен ход и да излезете от ситуация, която отдавна не ви дава мира. Всичко предприето ще носи ползи и ще издига личната ви кандидатура на престижни позиции. Идеите ви се възприемат от обществото. А каквото се посади в градината ще се хване и даде богати плодове.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят се свързва с жезъла на Нептун, с възможноста да наложите личните си стремежи и амбиции над околните. Ще доминирате у дома и в партньорските връзки. Може да се окажете свързващото звено в живота и в бизнеса на други двама. От няколко страни ще получавате покани, предложения и придобивки. Днес преградите са само в ума ни. Не се стопирайте сами, може да постигнете повече от обикновеното. Ден на лични открития и интуитивни прозрения за пътя напред. Сънищата ви са пророчески и ще се сбъднат.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е двойка. Ще постигнете успех, ако обедините усилията си с доверени партньори. До август сте в слаба юридическа позиция. Нужно ви е доверено рамо и човек, на когото да се опрете. През 2018 г. ще намерите нова пазарна ниша и ще направите силен и самостоятелен ход напред и нагоре.

Родените днес имат дарбата да излизат от всякакви проблемни и рискови ситуации. Съвпадът на Венера и Слънце в хороскопа им ги дарява с любовно и артистично вдъхновение, но и с голяма порция самовлюбеност. Това са нарцистични деца, поставящи себе си и личните си стремежи над тези на другите.

Заченатите днес ще приличат на вас, ще вземат и голяма част от качествата и дарбите ви, но и от наследстевените ви заболявания. Ще страдат от алергии. Ще пътуат много, но винаги ще се връщат тук. Родовите им корените ще са дълбоки.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.