Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден на подем, на предложения и покани, които ще донесат промени в начина ви на живот и работа след време. Нещо неочаквано напира да се случи. Не се ограничавайте, осъществете нови контакти, търсете съмишленици и работете в екип. Ден за пътуване, за опознаване на хора и места от различна позиция и гледна точка. Пазете очите, не се претоварвайте. Търсете преки пътища и се движете по линията на най-малкото съпротивление. Предприетото ще тръгне успешно, ще привлече съюзници и нови партньори.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден за старт на нови проекти, за рекламиране на нова дейност и привличане на последователи. Близо до вода ще се чувствате чудесно. Идете на сауна и масаж. Сега е момента да създадете нови връзки, да привлечете спонсори и в утрешния ден да отворите нов или обновен магазин и търговски обект. Навлизате в стабилизиращ и печеливш период. Постарйте се всичко да е изрядно юридически. В утрешния ден уредете последните подрбности и формалности. Финализирайте сделка с недвижим имот.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Труден ден за родените в третата декада. На всяка крачка ще се налага да преодолявате препятствия, да отделяте време и средства за второстепенни неща. Ще ви стопират желанията на партньора и децата. Трудно ще се намери място и време за вашите стремежи и желания. Положете усилия, измъкнете се от задържащите ограничения след като приключите с повечето ангажименти. Ще изпитвате неудовлетворение и някаква необяснима тъга, ако не тръгнете в посоката, която ви привлича. Компромисите се правят до време.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на неустоимо движение напред към цели и задачи, които отдавна сте си поставили. Всичко предприето ще носи късмет и ползи и ще привлича надеждни партньори. Доверете се на интуицията, вземете важно за вас решение близо до вода. Неочаквано може да откриете изход от неприятна ситуация. Подгответе се добре за професионалните си задачи в следващите дни, когато натоварването и изискванията към вас ще се максимални. Желателно е в този ден да си върнете дълговете, но не само финансовите, а и тези на внимание.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за решителна крачка напред към важни инициативи и партньрства. Преградите падат. Може да постигнете неща, които в предните дни са били невъзможни. Направете предложение, рекламирайте се, осъществете връзка с тези, които биха ви подкрепили в пътя напред. Възможно е някакво озарение за истински правилния избор. Дайте воля на вътрешните си импулси, на желанията на тялото и душата. Идете на сауна и масаж, поглезете се и позволете на някой да ви поглези. Съчетайте полезното с приятното.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Тежък ден за родените в третата декада. Ще се налага да се отклонявате от целта си, за да я постигнете. Изискванията и претенциите към вас нарастват. Ще правите услуги, ще изпълнявате капризи, за да може в края на деня да си извоювате и време лично за себе си. Вероятно е да се изпълните с неудовлетворение, но бъдете сигурни, че в следващите дни ще имате предимство, ще получавате по заслуги, ще се радвате на подкрепа и покровителство. Навлизате в преломен момент от живота си. Утре ви чакат победи

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Ден на неукротимо движение напред. Преградите няма да ви спрат, ще намерите начин да се изплъзнете от неприятни зависимости и да бъдете там, където сърцето и душата ви водят. Финализирайте преговори по имотен въпрос. Разберете се с роднини за формалностите. За утрешния ден трябва да имате готово решение и нужните пари за важни сделки и работни програми. Днес имате повече степени на свобода, но в следващите дни ще бъдете укротени и застопорени с условията, които ще се наложи да приемете.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Доверете се на интуитивния си избор, ако се чудите какво решение да вземете. Дълбоко в себе си вече сте направили избора, само позволете на нещата да се случват. Сега е момента да тръгнете в своя път, да се освободите от задържащи и ангажиращи хора и фактори, които контролират и изискват цялото ви внимание. Освободете се от вредни привързаности и следвайте своите приоритети. Лесно ще преодолеете вътрешната си нерешителност, както и натискът, който ви се оказва. Късате диги и бентове по пътя си.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят дава шансове и възможности, които не бива да се пропускат и пропиляват. Проблемът е, че в момента ви държат като с вериги комплексите изградени в детството. Действате страхливо и нерешително, а това позволява на тези, от които зависите да налагат мнението си, да принизяват приоритетите ви, да се опитват да ви отклонят от личните ви амбиции и цели в името на своите собствени. Родените в третата декада имат шанс да направят пробив и да бъдат себе си, стига да се постараят повече и да мислят освободено.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Навлизите в решителен период за връзките и собственоста ви. Планирайте среща с роднини по имотни въпроси. Този ден ще ви помогне да стигнете далече, да направите пробив в нова среда и да получите дължимите екстри. Старайте се да не афиширате проведните разговори и срещи. От значение за личния ви просперитет е да пазите свои и чужди тайни в момента. В противен случай ще привлечете нелоялна конкуренция. Родените в пъравата декада сами си слагат спирачки. Нуждата ще ви стимулира към решителни инициативи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В този ден е добре да се провеждат разговори на четири очи, да не се афишират връзките и взетите решения. Близо до вода или във ваната ще имате неочаквано прозрение как да постъпите в един невозможен за вас избор. Сега е момента да се измъкнете от оковите на нерешителноста и да тръгнете към важна за вас цел. Мислете за хубави неща и те ще ви се случват. Денят е благоприятен за пътуване и опознаване на околния свят от различна гледна точка. Сънищата ви носят интуитивно презрение и ще се сбъднат.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Труден ден за родените в третата декада. Разговорите вървят трудно, на всяка крачка чувствате огроничения и се налага да се събразявате с някого и нещо. До вечерта може да си останете в капана на комплексите и да пропуснете важни събития и възможности. Съветът е да зарежете всичко и да намерете поне час за себе си. Днес за вас няма невъзможни неща. Всичко е въпрос на подсъзнание и ако преодолеете страховете си ще изживеете чудесни моменти. За утре планирайте важна среща и инициатива.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е осмица. Ще постигнете много, ще изкачите стъпалата към по-добрата работа и материалното обезпечение. Всичко предприето ще ви носи ползи и предимства. Не се колебайте да вземете всичко, което животът ви предлага. В следващата година ще търпите ограничения и ще се върви към раздели.

Родените днес имат дарби и таланти, които не се дават всеки ден и на всеки. Прът в колелото на късмета им ще са комплексите от детството и проблемите с родители. Някаква тайна ще ги преследва, а може и да работят с тайните на другите хора. Имат важна мисия в живота си.

Заченатите днес ще приличат на вас, но може да наследят и болестите на рода. Ще бъдат алергични към нещо. Ще пътуват много и ще имат дом на две места.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Самоук резбар украсява дървета

Самоук резбар от курортното градче Павел баня вече втора година разкрасява обречени на гибел дървета в местния парк.  Кукерска маска и  шевици са украсили дънера на изсъхнала липа, върху тезгяха на 35-годишния Диян Ненов е легнала вече заготовката за следващата му рожба.  Приятели на младия мъж, който работи като администратор в „Булсатком“ са публикували в социалната мрежа Фейсбук десетки клипчета, от които  се вижда как се раждат …съновиденията.

Рицарите от Sabaton проговориха на български

Рицарите от шведската група Sabaton проговориха на български. От 25-метровата внушителна сцена се чуха репликите „буба лази”, „караконджул” и „чудесни сте”, както и „благодаря, Пловдив!”. Последното бе изписано и на латиница на финала на близо двучасовия концерт на рок гигантите, с които започна тридневният празник на рока край Гребната база Hills of Rock.

Ива Караманчева и Георги Михалков – любов за 9 живота

Когато двамата се венчават, той й обещава, че ще бъдат заедно и в следващите девет живота. Тя пък и досега има чувството, че са се срещали в някой предишен, защото без да са изговаряли важните неща, те се осъществяват, сякаш са ги планирали внимателно по-рано.