Снимки

Овен 21 март – 20 април


Събуждате се с някакво особено чувство и предчувствие накъде да вървите и какво да изберете. Продължете в посоката, която ви привлича. Откажете се от проектите, предивзикващи негативни емоции. До вечерта ще намерите решението на болен проблем и ще ви хрумнат печеливши идеи. Избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоции. Поставете на обсъждане намеренията си на работното място и у дома. Не тръгвайте в нова посока, без да сте получили одобрението на партньорите си.


Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4


Телец 21 април – 20 май


Родените след 15 май да не бързат. Днес може да направят грешен избор и да влезат в излишни конфликти. За останалите настъпва оживление и разведряване на климата. Долавяте кой накъде ще тръгне, какви ниши ще освободи или заеме. Денят променя приоритетите и тактиката. Ориентирайте се бързо в състоянието на пазара и до края на работното време може да направите силен ход. За утре планирайте активни мероприятия, както и участие в рекламни кампании. Тази вечер ще ви донесе и емоционално вдъхновение.


Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-4
Здраве-4


Близнаци 21 май – 21 юни


Може да направите успешен ход в първите часове на работното време. Навлизате в труден и притискащ период. Ще се наложи да отстъпвате от дейности и позиции. Вероятно е да ви оказват натиск, да ви притискат с избор, който е добре да отлагате, докато обстановката и нещата се изяснят. Чак в петък може да получите максимална възвръщаемост на пари, средства и усилия. В момента се движите на ръба на риска. Вярната посока е тази, която усещате повече интуитивно. Фактите ви се представят в изопачен вид.


Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Рак 22 юни – 21 юли


Ставате сутринта с някакво подсъзнателно чувство за полезното и вредното, за това накъде да тръгнете и какво да напрвите, за да извлечете максимални ползи и облаги. Днес вътрешният ви усет за хора, храни и ситуации е особено силен. Няма значение кой какво ви предлага. Доверете се на дегустаторския си талант. Яжте само това, което ви се дояде, бъдете само с тези хора, които усещате, че няма да ви подведат. Втората половина на деня носи повече възможности, а в утрешния ден може да сключите успешни договори.


Работа-5
Почивка-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5


Лъв 22 юли – 22 август


Не бързайте. До обед ще се наложи да правите повече компромиси, от които ще излезете недоволни както от себе си, така и от хората, с които влизате в преговори или друг тип взаимодействие. Тази вечер разгръща дарби и таланти, дава възможност да намерите финансиране на артистични и творчески проекти. Ще се обадят спонсори, ще бъдете забелязани и оценени и може да прокарате идеите си на събранията на фирмата. За утре планирайте старта на нови инициативи. 


Работа-5
Почивка-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Дева 23 август – 22 септември


Уреденото до обед ще мине на ниво. Луната нивлиза в знака на опозицията ви Рибите и бърза на среща с Нептун. Аспектът противопоставя вашите идеи и вдъхновение на чуждите. Очаквайте провокации. Някой се опитва да разбере плановете ви в личните и бизнес инициативи. Не позволявайте да ви съветват и налагат чуждо мнение. Не участвайте в събрания, на които ще се приеме идея и насока, която не одобрявате. Днес нищо не е такова каквото изглежда. Може да бъдете подведени и злепоставени.


Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Везни 23 септември – 22 октомври


Не проявявайте злоба и агресия. Денят е пълен с емоционални провокации. Ще видите някой в истинската му светлина, ще ви станат ясни нечии намерения и идеи. До вечерта ще си направите сметката накъде и с кого да продължите. Не позволявайте да ви убеждават да се отказвате от нещо запланувано или да приемате прибързани ангажименти, които ви се струват подвеждащи и рискови. Който се довери на предчувствията си ще се предпази от грешен ход. Настройте се на самозащита и в утрешния ден.


Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4


Скорпион 23 октомври – 22 ноември


Денят може и да не тръгне по правилата, но със сигурност ще завърши по вашите. Към обед навлизате в един от най-силните си и печеливши периоди за месеца. Ще се събудите с някакво озарение и идеи, които е добре да реализирате. Ден на пикове в интуитивното ви възприятие. Ще усетите с кожата дори къде е полезното и къде може да има вреда за вас. Не се доверявайте на хора, от които подсъзналето ви се иска да избягате. Но към тези, които изпитвате афинитет протегнете ръка и бъдете заедно. Яжте това, което ви се дояде.


Работа-5
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5


Стрелец 23 ноември – 21 декември


За родените в първата декада ще има повече притеснения и проблеми, особено в следобедните часове. Не предприемайте нищо ново, особено ако чувствате, че ви лъжат, подвеждат и вкарват в капани за наивници. Тази вечер може да ви предложат идея и проект, които ще работят печелившо за другата страна, докато вие ще работите, ще се напъвате и ще свършите всичко срещу незначителен процент от печалбата. Не приемайте прибързано нови оферти. Отложете за петък сключването на нови договори.


Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4


Козирог 22 декември – 20 януари


Навлизате в успешен и творчески период. Ще получите подкрепа и вдъхновение от няколко източника. Ще си изясните отношенията с колеги, близки и приятели, и дори да не стигнете до консенсус ще ви станат ясни намеренията на всички, с които влизате в досег. Не си правете излюзии. Това, което ви настройва негативно наистина носи опасност и може да провали нещата, ако не го уточните. Не се поддавайте на емоциите. Избягвайте да влизате в конфликти и да провокирате околните. 


Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Водолей 21 януари – 19 февруари


Силно начало на деня за родените в последните дни на зодията. Ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното, за това какво ще ви донесе полза и какво ще ви вкара в преразход на сили и средства. Не тръгвайте в посоката, която подсъзнателно сте определили като губеща. Не се обаждайте на тези, с които интуитивно усещате, че трябва да се разделите. Днес и храната се избира по усет и чувство. Не яжте това, което не ви харесва, независимо кой го е сготвил. Тази вечер вдъхновението ви е на висота и в любовта.


Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5


Риби 20 февруари – 20 март


Малко преди обед Луната навлиза във вашия знак и до вечерта ще срещне Нептун. Аспектет ще ви донесе късмет при артистични изяви, ще ви настрои на струната на творческото вдъхновение, ще ви помогне да се представите добре на конкурси и състезания. Правете само това, което усещате за правилно в ситуацията. Ще спечелят тези, които максимално се доверят на избора на интуицията, които се опитат да видат реалноста зад фасадата на добре прикриваните чувства и факти. Вечерта вашата муза ще ви посети. 


Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Ч.Р.Д.


Личната ви година е двойка. Време е да се огледате за нови партньори, за съвместни участия в делови и творчески поекти. Навлезате в отлив. В края на октомври в живота ви отново ще влезе прилива на една голяма амбиция и чувство, което ще ви понесе на крилете на любовта. През 2017 ви предстои внедряване в нова среда. 
Родените днес притежават артистечен, музикален и творчески калант, гарниран с диетологични и диагностични умения. Всичко, което излезе от ръцете им ще упражнява лечебен ефект. Имат данни за усещане на повече вкусове, особено ако имат и географски език. Това ще ги направи и идеалните дегустатори на храни, напитки и вина.
В живота на заченатите днес ще има изобилие. Денят е благоприятен повече за зачеване на момиче, което ще продължи родовата тенденция и традиция, ще обедини и умножи имотите на два рода с делови връзки и брак.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.