Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден за разчистване на сметки. Бъдете внимателни. На всички нива ще се подхожда с агресия с претенции и желание за доминиране в ситуацията. Ще влезете в тежки битки за права, пари и лична територия на влияние. Който днес замине за чужбина дълго ще остане там и добре ще си помисли преди да се върне. Конкуренцията е убийствена, няма прошка за грешка. Бъдете вимателни и проверявайте по няколко пъти информациите, които давате и работата, която предавате за следваща обработка.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Луната навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона, където я очакват Марс и Юпитер. Ще ви е трудно, до вечерта ще влезете в неприятни положения и конфликти. И приятел може да ви подведе в желанието да запази собствената си позиция и територия. Ден на крокодила, няма прошка за наивниците, независимо на каква възраст. Дистанциите се увеличават, чувствате се забравени и предадени и дано не вземете прибързани решения. Вървите по тънък лед от неконтролируеми реакции и емоции.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес всичко се постига от позиция на силата и с тоягата на принудата. Хванете я откъм тънката страна и налагайте с дебелата. Губят тези, които не могат да се държат разпоредително и да поставят на мястото им хората, които са се разпуснали и излезли от контрол. Един от дните, които разклащат статуквото, предизвикват желани и нежелани реформи и дават ход на стопирани начинания и амбиции. Пазете се от тълпата, не се включвайте в демонстрации на сила и общи колективни изяви. Някой ще се опита да използва потенциала ви.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще водите тежки битки, ще плащат за свои и чужди грешки. Не се опитвайте да помирявате тези, които влизат в конфликт. Не заставайте между двама, които се карат, за да не се окажете бития или набедения за разправията. На някой ще му дойде в повече, ще си събере багажа и ще вземе окончателно решение за живот и работа в чужбина. Ден на невъзвръщенците. Денят освобождва огромна енергия и амбиция за действие. Влизате в тежки конкурентни битки и давате всичко от себе си. Утре ще се похвалите с победа.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес и утре вървите по жарава от страсти, амбиции и претенции. Дори и тези, които до момента са прекланяли глава сега ще надигнат вой, ще претендират, ще изискват и ще се държат ултимативно. Пригответе се да отбивате атаки, а може би нападението ще се окаже най-добрата ви защита. В този ден е важно пръв да нанасеш удар и да притиснеш противника. Властват агресивни сили, липсва разбране и дипломатичност. С никого няма да успеете да се разберете. На всичко отгоре някой ще се опитва да ви съблазни.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август - 22 септември

Днес печелят активните и манипулативните, хората с големи претенции и изисквния. Не се колебайте да заемете мястото, което ви се полага. Сега е момента да претендирате за допълнителни пари и екстри. Бъдете сигурни, че колегите ви ще го направят. Ден на огромните апетити, на желанието да працакаш другия и да си вземеш по-голямо парче от общата баница. Отнасяйте се с подозрение към чуждите идеи и предложения. Не се знае кой какви мисли таи дълбоко в себе си, но в момента на преден план излизат най-агресивните.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден свързан с насилието и коренната реформа. Това което до момента не е ставало по дипломатичен начин ще се случи и получи от позиция на силата. Край с преговорите, започват активни прцедури, налагат се реорганизации и реформи, които ще дадат път на новото. Днес няма друг избор освен да си ловецът или жертвата. Апетитите са огромни, тенденцията към скандали и ултимативно поведение е неизбежна. Трудно ще запазите добрия тон в разговорите. Ако е възможно отлагайте важните си срещи за утре.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес вие сте силните, можещите и тези, от които всички останали зависят. Ще наложите мнението си на работното място, пред комисии и на събрания. Ще играете активна и мнипулативна роля в нечий избор. Ще получите това, което другите не са склонни да дадат и отстъпят. Ще спечелите дело и ще се изкачите на по-добра житейска позиция, без да се съобразявате с околните. Във вас се събуждат хищническите инстинкти. И в любовта получавате каквото искате. Вечерта в живота ви ще се появи важен благодетел или спонсор.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Водете активна и настъпателна политика. Днес всеки е отворил голямата уста и не се спира пред нищо, за да постигне целите си. Гонете си интереса, водете битки за по-добри договори и заплащане. Не се колебайте да поставите ултимативни изисквания, ако ответната страна не поддава и не се съобразява с нуждите на деня. Утре планетата на бизнес инициативата Меркурий ще напусне вашия знак и ще отиде да помага във финансовите амбиции на Козирога. Направете реформите, които ще ви направят актуални на пазара.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

И ако в предните дни сте били подтискани и ограничавани, днес колелето на съдбата се завърта, изплувате от кризата и започвате да налагате своите правила. Ще отговорите с агресия на тези, които са се държали агресивно и с претенция на тези, които непрекъснато са претендирали за нещо. Денят се свързва с коренната реформа, с желанието да се живее по друг начин и да се наложат други правила на тези, които не влизат в релси. От утре по някакъв начин ще разполагате и с повече възможности и пари.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в първата декада ще бъдат подложени на натиск и агресия от страна на тези, които са допуснали доверчиво прекалено близо до себе си. Освобожават се огромни желания и апетити. Някой ще посегне и на чуждото, ще предяви претенции към нещо ваше или ще търси своя дял от общото. Не водете имотни дела. Не си позволявайте любовни авантюри, които могат да дадат козове в ръцете на партньорите. Ден на провокации и открити съблазни. Не посягайте към нищо лъскаво и прекалено рекламирано.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес печели агресивната политика. Не се свивайте и не изчаквайте. Всяко ваше колебание и нерешителност ще бъдат използвани и провокирани. Сега е момента за реформи, за активни действия, натиск и изисквания спрямо тези, от които сте си позволили да зависите. Днес и утре може да постигнете поне една важна цел, стига да сте концентрирани и решителни и да не отстъпвате от позициите и изискванията си. Може да убедите роднини да ви съдействат по отношение на имотни и наследствени дела. Вземете си своето.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Навлизащият в Козирог Сатурн повишава изискванията, дава само заслужените награди. Ще трябва повече да се постараете. Вероятно е да имате работа и отговорности на две места и почти за нищо друго да не ви остава време. Това няма да попречи на една неравностойна връзка да ви зарадва и обсеби. Сладките и горчиви моменти ще се редуват. През 2019 ви чака освобождение, пътувания и преместване.

Родените днес ще имат огромни апетити. Не ги прехранвайте, не прекалявайте както с изискванията, така и с похвалите към тях. Това са деца с брилянтен ум, които ще се възползват от слабостите и чувствата на другите към тях. Ще получат имоти и наследства и от двата рода. Ще имат от всичко по много и още ще искат.

Неблагоприятен ден за зачеване. Вероятни са генетични мутации, които ще доминират в развитието на тези деца. Ще бъдат гениални до глупост и добри до агресивност. Те са гълъбът, който с годините ще се превърне в орел.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Почивни дни с/без деца (23 – 24 юни)

Лятото е вече тук и е време да оставаме у дома все по-рядко и да се насочим към различните кътчета на страната ни. Може да се порадвате на цветни изживявания в нашите предложения за уикенда за малки и порастнали.

Фенка предложи брак на Павел

Най-смелото предложение, което рапърът Павел от дуото Павел и Венци Венц, е получавал някога от фенка било за брак. Момичето дори паднало на колене, но се наложило изпълнителят на „Само по татуси“ джентълменски да отклони въпроса на младата почитателка.