Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят е свързан с изгнанието и с желанието за нещо повече в този живот. Ако заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Децата заминават към местоработата си далече от дома. Празниците отминават, навлизаме отново в период на тежки битки за оцеляване и реализация или кой докъдето го е докарал. Замисляте се за реформи, за промяна в действията и дейностите. Не мислете, че конкуренцията стои със скръстени ръце. Този ден активизира амбицията, провокира страсти за притежание и огромни апетити в секса.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април - 20 май

От сутринта до 11-и на обед Луната ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Ще срещате обединените усилия и интереси на конкуренцията. Ще ви притиснат от две страни с претенции и изисквания, а от трета децата ще искат своето. Оказвате се в капана на кризата след големите разходи по празниците. Не се подавайте на  съблазни, не теглете кредити. Постарайте се да минете по-тънко и да не планирате големи инвестиции. Ако ви предложат нова работа, не се отказвайте, но я движете паралелно със старата.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не очаквайте да ви направят компромиси. Днес за всичко се плаща. Големите отварят още по-голяма уста, а малките се опитват да хитреят. Във всеки от нас се активизира инстинктът за оцеляване. Действа законът „изяж или ще бъдеш изяден”. Не бива да се провокира тълпата. В момента е трудно да се управляват големи материални и емоционални потоци. Някъде по веригата от задължения и отговорности нещо ще се скъса. Но в този ден може да получим и лично изцеление, да се отървем от страховете си и да се хвърлим в атака.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

От този ден започват реформи и реорганизации, дори и да не сте го решили и започнали сами. Ще се случват събития, които ще променят намерения и отношения. Активизират се близките и децата. Ще ви бъдат поставени ултиматуми, ще се наложи да се съобразите с едните и да помогнете на другите. Разходите ви нарастват. Бъдете внимателни, развихря се тенденция към скандали и конфликти, ако нещата не стават така както някой би искал. Дано ви стигнат силите да играете ролята на дипломат и помирител.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

От тази сутрин до 11-и на обед Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Водолея. Като се добавят и пречупващите енергии на Юпитер и Венера за вас ще стане доста напечено. В ловните ви полета ще се появи конкурент. Може да бъде застрашена ръководната ви роля на работното място, в екипа или в средата, в която се движите. Странични връзки ще разпалват ревност и тормозещи чувства. Всичко това ще предизвика революционни промени в начина ви на работа и живот. Край с излежаването, идват тежки дни за вас.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят събужда огромни апетити, вади на преден план стари вражди, активизира амбицията и състезателния хъс на всички нива в живота. В такъв момент е добре да се окопаете на своето ниво и да не допускате намеси. Не позволявайте странични хора и фактори да се възползват от пословичната ви работоспособност и да си препишат личните ви постижения. Старайте се да не изпадате в зависимости. Не подписвайте нови договори и отложете за 15-и старта на новите си инициативи. Проведете оздравителни процедури.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес излизате от зациклен период, посоката се изяснява, мотивирате се какво трябва да се промени, какво да се остави в миналото и на какво да се наблегне в следващите дни. Не позволявайте да ви провокират и отказват от намеренията. Неблагоприятен момент до 11-и на обед за оперативни намеси в областта на вените, менискуса и сухожилията. Контролирайте гнева, търсете компромисните варианти и не позволявайте да ви противопоставят на близки и приятели. Клюката ни разстройва и настройва един срещу друг.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До 11-и на обед Луната образува конфликтни аспекти с Юпитер от вашия знак и с Венера от Телец. Очертават се изневери и провокиращи случайности. Сексуалната енергия подкопава здравето ви. Контролирайте се максимално и не поглеждайте встрани от семейната пътека. Денят е зареден с агресивност, с апетити не само към храната, но и към сладостите и радостите в този свят. Проблемът е, че за всичко ще се плаща с лихвите. Овладейте страстта и съблазните и ще се чувствате добре. Не влизайте в чужда територия.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят носи промяна в начина ви на живот и лични връзки. Смирете апетита, контролирайте амбициите и не се претоварвайте с работа, която и друг може да свърши. Добре е да се почисти дома с общи усилия, а не само един да се напъва. Ден на саможертва в името на близките и децата. Може да се вземе решение за прехвърляне на собственост и имот. Противопоказно е да се работи в екип и да се включват странични хора в работата. Не правете излишни жестове за тези, които не ги оценяват. Добре е да се приключва, а не да се започва.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Поне един дразнител ще се махне, но тези които остават ще ви натоварят с претенции и желания. Изолирайте се от околния шум, почивайте повече, проведете стимулиращи и прочистващи упражнения. Не захапвайте веднага работата, за да не ви стоварят и чуждата. Започват промени в дейността и в начина ви на живот. Може да не го усетите веднага, но до другия уикенд вече се пренасяте някъде. Тенденцията е да се приключват безперспективни връзки и работа, да се търсят нови пътища и варианти за развитие, бизнес и любов.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

От днес до 11-и на обед Луната от вашия знак сключва пречупващи аспекти с Юпитер и Венера. Съветът е да смирите амбициите и желанията, да не тръгвате в посока на изневери и отсъствия от работа или от дома. Сексът в този ден разболява и създава неочакван дискомфорт. Не си позволявайте да зависите от някого, особено емоционално. Веднага ще се задвижи тенденция към използване и обсебване. Ще си платите за всички удоволствия и екстри. Ориентирайте се към разчистване на връзките и почистване на дома.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на остри завои в отношенията. Всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на компромиси. Не започвайте тежки и отговорни задачи. Вероятно е да си навлечете гнева на тези, които ще обезпокоите. Стремежът е да се взима и използва чуждото, да се манипулират и притискат тези, които са изпаднали в някаква зависимост. Контролирайте се максимално и не позволявайте да ви обсебват. Стойте настрана от публични мероприятия и колективни изяви. Лесно отдавате енергия, чувства и пари. Капсуловайте се сред свои.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Чакайте постъпления в бюджета и попълнения в семейството. В живота ви ще се появи нова любов и шанс за нова работа. Едното идва поради другото. Вероятни са любовни връзки по месторабота. През 2019 г. ви очаква преход в нова среда. Старите приятелства остават в миналото.

Родните днес ще бъдат лакомници, не ги прехранвайте от малки. Ще искат да имат всичко, което им хареса и няма да се спират пред нищо, докато не го получат. Ще се изявяват като водачи на партии и на общественото мнение. Апетитът им е всестранен.

Неблагоприятен ден за зачатие. Ще се зачеват деца с генетични мутации, особено ако още не сте изтрезнели след празника. Тези деца ги чака слава или години на затвор и изолация.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.