Овен 21 март – 20 април

Днес на всяка крачка ви чака преграда. Съберете сили и смелост за прекрачване на ограниченията по пътя. Без битка няма да ви се даде победа. Всяка направена крачка ще ви вдига нивото и позволява да се отърсите от зависимости и агресивни фактори, които се опитват да ви задържат, да управляват живота и личния ви избор. Явете се на изпити и конкурси. Поставете условията си и в любовта. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. Щадете очите. Не се напрягайте излишно, може лесно да се изтощите.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Изискването на деня е да се концентрирате максимално над основната си цел. Не искайте всичко наведнъж и не поставяйте крайни условия. Важното е да пробиете в нова среда, да си осигурите нова работа и по-добра позиция, а после ще мислите как да разширите влиянието си и да се окопаете. Денят е важен за старт на нови инициативи. Предприетото ще ви даде защити, които преди не сте имали. Днес и утре ще постигнете максимума в ситуацията, в която се намирате. Смирете недоволството.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Направете си стройна план-програма. Подредете делата и срещите си по степен на важност. Ако на едно място ви откажат, бързайте на друго да се изявите и предявите претенции. Всичко предприето има тенденция да донесе ползи и да отвори път към далечни перспективи. Кандидатствайте за нова работа, подайте документи за учене и работа в чужбина. Този ден може да ви даде предимства, които не се дават всеки ден и на всеки. Ще се възползвате както от нечие присъствие, така и от отсъствието на титуляра в деловите разговори.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес семейните и професионални дела са противопоставени. Дайте си сметка кое е по-важното, кое не търпи отлагане и изисква личното ви присъствие. Намерете кой да гледа децата и следи за реда у дома, ако имате неотложни делови срещи. Ако може да си позволите отсъствие от работа заемете се с уреждането на важен семеен проблем. Ще ви е трудно да носите две дини под една мишница, но някои от вас ще се справят. Щадете очите. Вечерта се приберете навреме, дори и да ви канят на купон по случай сделката.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за старт на нови инициативи. Няма значение дали са важни или може и без тях. Не се знае откъде ще изскочи голямата печалба, така че не се отказвайте от нищо, което съдбата ви предлага. Включете се активно в мероприятията на работното място, направете ходовете, които ще ви осигурят актуален и търсен партньор. Този ден ще помогне да изкачите поредния връх в кариерата, да намерите спонсори и да постигнете нещо мечтано. Само не се възгордявайте, а планирайте стабилизиращи начинания и за утрешния ден.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес бавно и полека и вие вървите към върха на големите си надежди. Отделете време на всеки детайл, свършете си перфектно работата и чакайте награди. Може да ви предложат изгодни договори и възможност да получавате странични доходи работейки от дома. Днес е лесно да се отхвърлят съмненията, да си повярвате, че знаете и можете и че ще се справите с всяка задача. Бъдете себе си, не се съмнявайте, че ще преодолеете бариерите по пътя си. Намерете време за всичко и за всички, които могат да ви подкрепят.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

И за най дребното ще трябва да вложите цялата си енергия. Нищо няма да ви се даде даром, но ако се постараете, ако не унивате и не се отказвате ще изкачите своя връх в кариерата и отношенията. Не губете сили в невъзможни и скъпо струващи начинания. Сега е момента да заемете позицията, която ще бъде база за бъдещите ви успехи. Ще се случват събития, които ще противопоставят служебните на семейните отношения. Дано успеете да комбинирате така нещата, че и у дома всичко да е наред и работата да не пострада.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

За вас предстоят два дни на успехи и постижения. Активизирайте се максимално, кажете си, че няма невъзможни неща и така ще бъде. Ще намерите нова работа или ще ви повишат в старата. Ще вземете изпит и ще спечелите конкурс. Отбивате атаките на конкуренцията и се настанявате на по-добри житейски позиции. Всичко предприето ще носи късмет, пари и слава. Дори и да ви откажат, опитайте пак с нова сила и от страничния вход. Тази вечер си поръчайте сън, в който да видите бъдещето си и пътя към успеха.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Концентрирайте се над най-важните дела и ангажименти и като ги постигнете, обърнете внимание на следващите. Ако от доста време се колебаете да вземете някакво решение днес може да го направите, да поемете по нов път и да започнете нова работа. Тенденцията е да се издигнете на по-висока навивка в живота, бизнеса и семейните дела. Няма място за колебания, всеки си гони целта и не е склонен да прави компромиси. Този ден е даден за победа над себе си, над страховете и притесненията.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Този ден ще ви постави пред почти непреодолими прегради, които ще са тест за личните ви възможности, потенциал и издържливост. Не се отказвайте от целите си, независимо преградите по пътя. Семейните ангажименти нарастват, а служебните задължения изискват да останете след работно време. Някой няма да издържи на напрежението и ще се откаже, но който се концентрира максимално ще постигне каквото е намислил и планирал. Щадете очите.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на неограничените възможности. До утре на обед може да изкачите няколко стъпала по пътя към успеха и личната реализация. Концентрирайте се над всичко важно и значимо и действайте без да се отказвате. Този ден дава сила за лично и духовно израстване, предоставя права и възможности да се преборите със страховете, неувереността и недоверието в собствените сили и способности. Не се давайте без бой. Ще ви трябва много енергия за постигане на целите, затова не я изразходвайте напразно. Екстрасенси да не лекуват.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Сега е момента да се действа активно в посока на най-важните цели. Ще си осигурите нова база, ще се преборите за повишението или преназначението си и ще намерите изход от неприятно положение. Преградите пред вас са лесно преодолими, а някои са само в ума ви. И конкуренцията ви е на ниво, а това ще вдигне и вашето, ако я поставите на мястото и. В труден момент ще се появи неочаквано покровителство. Ако подкрепите някого ще си спечелите благодетел.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е двойка. Подсигурявате базата за следващата година, която ще ви донесе много повече отколкото очаквате. 2018 г. ще ви даде шанс да влезете в нова среда, да намерите нова работа, да се ожените или увеличите семейството си. На прага сте на генерални промени и благоприятни шансове. Не ги пропилявайте.

Родените днес притежават изключителна интуиция и почти телепатични способности. Няма да може да ги излъжете, но те вас, да. Ще бъдат пазени от съдбата и ще оцеляват при критични обстоятелства.

Заченатите днес ще се опитват да постигнат непостижимото. Някои може да прегорят в амбицията, но други ще успеят и ще постигнат върхове в личната си реализация.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.