Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

В деня на св. Георги се включва каналът на кармичната родова памет. Той е свързан с духовната ни самостоятелност, с желанието да подновим забравени връзки, да се срещнем с роднини и по някакъв начин да открием тайни и явни източници на сила за себе си и за децата. Препоръчва се медитация над личната и семейната карма с цел изясняване на връзката ни в миналото и бъдещето. Всяка среща е от значение. Всичко започнато уж случайно ще ви заведе на точното място, при важните за вас места и хора.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден с огромна сила, особено за родените в третата декада. Ще прекарате чудесно, ще изгладите отношенията с роднини и ако направите поне малко усилия, ще привлечете щастливи случайности и възможности да разрешите и най-неприятните проблеми. Може да намерите тайни и явни източници на сила и ресурси, да вземете окончателно решение по даден въпрос и да се заемете с неотложните ремонти. Добре е за благоустройствени дейности, разбира се, ако ви остане време, след като почетете празника.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ще се разкъсвате между желания и възможности. Трудно ще намирате време за тези, които са обект на личните ви чувства и предпочитания. Родените в третата декада ще изпитват най-много затруднения и неудобства. От особено значение е да бъдете близо до важен за вас източник на сила. Срещи с неприятни за вас хора направо ще ви разболяват, но близо до тези, на които вярвате и които са доказали, че ви обичат и ценят, ще се зареждате и ще възобновявате силите си. Включва се каналът на кармичната родова памет.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

В деня на св. Георги всеки може да намери своето място на подкрепа, регенерация и сила. Съберете се с родата, търсете и следвайте тази линия на поведение, която ви е подкрепяла и предпазвала до момента и ще ви насочва и ръководи в бъдеще. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Ден за активен отдих и действия с цел подобряване начина ви на общуване и живот. Може да направите някои ремонти и поправки или да намерите нужните ви майстори. Следващите два дни ще са тежки и рискови за вас.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Енергията ви нараства, силите ви бликат като фонтан. Ще свършите добра работа и ще си починете качествено в компанията на именници и близки на сърцето ви хора. Девизът на деня е съзидание във всичките му мисъл-форми. Подновете забравените връзки и контакти, следвайте нишката на сърцето и съберете родата. Поправете, каквото има да се поправя у дома, и подредете богата трапеза. В този ден е особено благоприятно да се направи първа копка на нов дом и да се обяви годеж. Неприятностите бързо ще се забравят.

 

Дева 23 август - 22 септември

 

Ако се чудите къде да отидете, изберете посоката, към която ви води сърдечният и душевен избор. Денят се свързва с кармата на рода. Медитирайте с цел изясняване на смисъла на сегашни и бъдещи връзки. Спазвайте традициите, посетете деца и родители. Отделете време и за приятелите, които винаги са ви подкрепяли. Празникът заздравява и подновява връзките, сплотява семействата и дава полет на желанието да бъдем заедно и да се подкрепяме в тези трудни времена. Сънищата ви ще са като приказка, но няма да се сбъднат.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Гергьовден е, родата се събира на трапезата, подновяват се позабравени връзки и родът се сплотява. Ден за благоустройство на дома, за срещи с приятели и роднини, за пътувания и гостувания, които ще бъдат радост за сърцето и душата. Всеки има шанс да намери своя таен и явен източник на сила. Енергията се засилва и обновява, когато ръцете и погледите ни се срещнат. Не мислете за неприятностите от днешния ден, те бързо ще се забравят, но спомените от щастливите моменти заедно ще останат.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

Оставете интуицията и вътрешното ви чувство да ви водят и ще се окажете там, където е най-добре за вас, за близките и децата. В деня на св. Георги ни движи кармичната родова памет, обединява ни духът на традициите български и ни сплотява усещането за съпричастност, близост и национално единение. Този ден притежава зареждаща и обновяваща силите ни енергия. За всеки от нас има такъв източник на сила, който намираме с очите на любовта и семейната близост. Търсят се и се намират сродните души.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Тежък ден за родените в третата декада, особено ако са далече от местата на семейна и родова сила. Създаваме, поддържаме и укрепваме семейните традиции. Ако несъзнателно наберете нечий номер, не се спирайте, обадете се, срещнете се и подновете старата връзка. Лесно ще се забрави негативното от миналото и ще се заложат здрави основи на бъдещите връзки. Това е най-добрият ден за месеца, в който да се направи първа копка на новия ви дом. Децата напират да излетят от гнездото, но връзката остава здрава.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден с огромна възраждаща и регенерираща сила, особено за родените в третата декада. Съберете се с роднини и близки, почетете празника. Денят се свързва с фонтана от постоянно преливаща енергия, напомняща за духовната ни самостоятелност. Ден на традициите български, на родовите срещи на масата, на песните и танците, които генерират сила за здравите и изцеление за болните тялом и духом. Всички сили да се насочат към подобряване на отношенията и връзките в рода. Направете първа копка на дадено ниво.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден за медитация над кармата на рода. Представете си ярко и с подробности тази линия на поведение и семейни отношения, която искате да следвате. Благословен ден, в който енергията ни се усилва, когато родът се събере, когато се извие хорото, когато се тачат традициите български. Препоръчва се активен отдих, пътувания към зареждащи и целебни места, към които отдавна духът ви се е устремил. Може да получите покани и предложения, които ще променят начина ви на живот и може да ви устроят по-добре в бъдеще.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на труден избор, особено за родените в третата декада. Днес нищо не бива да се избира с воля и разум, а да се направи според желанията на сърцето и стремежа на духа. Идете там, където чувствате сила, обич и една особена енергия, която ви зарежда. На този светъл празник е от особено значение да се тачат традициите, да се събират родовете и да се сродяват. Чудесен ден за начало на строеж, за годеж и първа копка в определена житейска посока. Медитирайте с цел изясняване на минали и бъдещи отношения.

 

ЧРД

 

Личната ви година е тройка. Тя определя нова равнина на развитие, възможност да се внедрите в нова пазарна ниша, да намерите половинката си в бизнеса и в живота. Всяка инициатива ще ви се отплаща във времето. През 2018 г. натоварването ви ще бъде двойно, но и парите ще са повече.

Родените днес си идват си името на св. Георги Победоносец. Тези деца ще носят светлината на българщината, независимо къде ще живеят. Ще са майстори в своята област, ще имат златни ръце и каквото направят, ще носи печата на майстор в занаята.

Заченатите днес ще са тясно свързани с кармата на страната, ще получават видима и невидима подкрепа от предците и ще довършат мисията на велик представител на рода.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.