Снимки

Овен 21 март – 20 април

Планетата на правото и закона Юпитер днес тръгва ретроградно. Време е да се върнете назад, да изчистите данъци и такси, да подготвите документи и договори за новите изисквания на бизнеса и личната ви инициатива. Нищо съществено да не се предприема без консултации и обмисляне на начинанията. Постарайте се да получите допълнителна информация по интересуващите ви въпроси. Платете на специалист за нещата, с които не може да се справите сами. Обърнете внимание на детайлите във всяка работа и ангажимент.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април - 20 май

Ден на тайното знание на възможността да научите и проучите преди другите важни факти и информации, които ще ви помогнат в утрешния ден да елиминирате конкуренцията и да се справите с всеки опит за лична елиминация. В момента от особено значение е да събирате важни козове, с които да изненадате тези, които искат да ви изненадат. Ще се пускат провокиращи информации, целящи да извадят някого от строя, да нервират друг, а трети да направят отговорен и виновен за всичко. Днес информацията е по-ценна от злато.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес някой ще се опита да рови с мръсни пръсти в боклука, който изхвърляте, в личните ви данни или в стореното и казаното от вас. Всичко ще се преиначава, ще ви провокират вербално, ще трябва да се обяснявате и изяснявате. Качвате адреналина. Постарайте се да отидете много добре подготвени на преговори и публични изяви. По възможност ограничете контактите и не давайте на никого излишна информация. Подходете добросъвестно към възложените ви задачи, за да не изложите себе си или някой друг.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на затишие пред буря. Бъдете особено внимателни, не предприемайте нищо съществено, ако не се чувствате достатъчно добре подготвени и информирани. Отношенията ви с партньори може да зациклят. Не е изключено да ви вкарат в черните списъци на длъжниците или нелоялните клиенти. Не се предоверявайте на никого и си свършете обещаната работа лично. Опитайте да стигнете до корена на нещата в сделки и договори. Това, което „претупате” или оставите друг да свърши ще ви донесе в следващите дни проблеми и неприятности.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за проучване на стари задължения и възможности. Ще спечелят хората, които имат връзка с първоизточника на всякакъв вид знание и информация. Постарайте се да пиете вода директно от извора, а не да чакате друг да ви предава и събира информацията. Препоръчват се директни разговори и контакти без използването на посредници и парламентьори. Пазете свои и чужди тайни, независимо изкушаващите опити да ви се въздейства. В желанието да се похвалите може да издадете тайна информация и да пострадате.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес може да намерите добре платена работа, да продадете скъпо знанията и уменията, които имате. Личните ви дарби и таланти ще работят за вас. Ден за предаване на опит, за среща на учителят с ученика, за опресняване на знания и търсене на лична консултация по важни лични и фирмени въпроси. Сега е момента да усвоите и нещо ново, което ще ви помогне да затворите цикъла в бизнеса и пряката ви дейност. И сънищата ви носят информация за важното, което предстои. Родените около 15 септември да очакват провокации.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

В този ден е добре да се подсигурите по всички линии, да бъдете в час с изискванията на момента, да потърсите достоверна информация за нещата, които предстоят и за ситуацията, в която се намирате. В утрешния ден ще бъдете подложени на атака и притискане не само от чужди, но и от свои. Не позволявайте някой друг да вземе инициативата, да определя приоритетите в бизнеса и семейната програма. Може да влезете в ролята на донор за чужди проекти, а вашите така и ще си останат само проект. Лесно се усвояват знания и умения.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес държите ключовете към важни врати не само за вас, но и за околните. Не допускайте непроверени хора в отношенията си на работното място и у дома. Постарайте се да оправдаете и доверието, което ви е дадено. Ден на тайните информации, които не се дават на всеки, но може да засегнат интересите на много хора. За всичко, което ви е нужно търсете съдействие от хора вещи в занаята и познаващи изискванията на играта, която водите. Научете нещо повече, опреснете езика и минете на технически прегледи.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тръгващият ретроградно Юпитер в знака на съседа ви Скорпиона, ще ви върне към обещаната и недовършена работа, към неуредените фирмени отношения, документи и други важни подробности от дейността, която извършвате. Законът ще си потърси длъжниците. Може да изпреварите нещата и да свършите всичко, което сте оставили за утре или за после. Не планирайте нищо важно за събота, когато ще бъдете подложени на натиск и тежки семейни изисквания. Неблагоприятен ден за операции на тазобедрена става.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за предаване на опит и знания, за търсене на информации по различни канали. Сверявайте получените данни. Който е добре информиран ще спечели и ще излезе начело в битката за оцеляване. Тези, които са си нужни днес ще се намерят и ще затворят личния си и професионален цикъл. Запишете се за нов квалификационен курс, давайте и взимайте уроци и се рекламирайте по всички възможни начини. В утрешния ден ще се случват събития, които ще ви накарат да се свивате и притеснявате, ако не сте на нужното ниво.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес може да се обзаведете с ученици и сами да намерите човека способен да ви подготви и препоръча за нова работа или делови ангажимент. Печелят алтруистите, хората склонни да подкрепят околните на възможно ниска цена. Ще ви се обаждат с предложения тези, които в миналото са работили с вас, получили са нужното съдействие и отново смятат да ви се доверят. Ще получите награда за положените усилия, ще ви предлагат участие в съвместни проекти или работа, която ще закрепи семейния ви бюджет. Не се отказвайте.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Тежък и натоварен ден, в който на гърба ви се стоварва работата и задълженията на някой друг. Родените около 10 март попадат в рискова и скандална ситуация, ако не си държат езика зад зъбите. Ден на тайната информация. В желанието да се похвалите и изпъкнете пред някого може да се разприказвате и да навредите на трети лица. Бъдете внимателни. Денят носи и здравословни проблеми. Обстановката у дома е напрегната. Тръгващият ретроградно Юпитер ще ви върне към неуредените от миналото въпроси.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е петица. Очертават се промени, пътувания, смяна на работа и дом. Не се отказвайте от предлаганите пътувания и предложения. Не оставайте в старата позиция. Търсете ново място за внедряване, нова любов и нов начин на живот. Съдбата ще ви даде нужните шансове.

Родените днес са прекалено емоционални и лесно възбудими. За секунда може да се разплачат и след това да се засмеят. Трябва да внимават със стимулантите един ден. Притежават красив ум и артистична дарба. Лесно ще предават емоционалните си състояния на околните.

Заченатите днес ще бъдат мъдреци, ще пазят старите и ще създават новите закони. Ще съхраняват традициите.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.