Снимки

Овен 21 март – 20 април

Този ден преобразява нещата, дава нова насока на живота, поставя ви в нови условия и ситуации на изобор и активизира сексуалната енергия. Може да попаднете в рискови положения, от които ще излезете с ново виждане и нови амбиции, но може и тотално да промените начина си на живот. На прага сте на събития, които ще се запомнят, които ще станат отправна точка, след която нищо няма да бъде същото. Обърнете внимание на здравето си, на отношенията в семейството и партньорските връзки. Пазете си документацията.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април - 20 май

Ако днес се налага да избирате, изберете промяната и новото, което напира да влезе в живота ви. Ще презаредите батериите, ще намерите начин да уредите проблемите, които ви мъчат. Може да започнете правилното лечение, да намерите точното лекарство и лечебно място. Ще се включат резервите на пълна мощност, а това ще помогне да дадете всичко от себе си в работата и партньорските връзки. Виждате една зациклена ситуация по нов начин и намирате подходящото решение. Девизът е „опитайте пак”.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще излезете от зациклящ проблем. Проведете нужните разговори и най-неприятната ситуация ще се разчисти. Днес поне в една посока на живота напрежението се отприщва, намира се път, смисъл и решение, което да удовлетворява всички. Някой ще размисли, ще ви се обади и отново ще бъдете заедно или ще започнете по нов начин работния процес. Ще се намерят сили и пари за проекти, които в миналото са изглеждали невъзможни. Нещо неочаквано ще се случи и ще помогне да се намерят нужните лечения.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на голямата промяна, която е вероятно да дойде и по болезнен за вас начин. Не само сънищата, но и действията ви днес показват дали всичко е наред и в любовта. От утре Меркурий ще навлезе във вашия знак, ще донесе нови възможности, ще промени тотално отношенията в бизнеса и връзките. Необвързаните вървят към обвързване, а обвързаните са на път да увеличат семейството си. След този ден поемате с една идея повече отговорности, но и сладките моменти ще са повече. Дано направите правилния избор.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Имате възможност и шанс да доминирате в една ситуация, в която до момента сте били само страничен наблюдател или сте разчитали на някой друг да движи и оправя нещата. Днес старото се руши, не може да се задържи статуквато. На всички нива ще има промени, но и хора, които ще се съпротивляват на тях. Съветът е да яхнете гребена на вълната, за да останете актуални и да извлечете максимални ползи. Не стойте със скръстени ръце, когато съдбата неочаквано ви подаде топката. И в секса сте неотразими, ако си повярвате.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес всеки може да открие вратата в полето, която да отвори нови хоризонти и да промени нещата от живота. Бъдете активни и включете разервите на пълна мощност. Може да се намери решение и на най-тежките проблеми, да се уредят лечебни процедури и да се доставят нужните лекарства. В служебен план ще настъпи разместване и промяна, която ще се отрази положително на личните ви амбиции и намерения. Може да ви предложат изгоден договор. В утрешния ден ще бъдете с по-големи възможности и печалби.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

И при вас ще настъпят промени, но тенденцията е повече да давате, да разпределяте и насочвате енергията си за решаване на проблемите на близките и децата. Може да влезете в рискови отношения, да се скарате необратимо с някого и да обърнете гръб на старите връзки. Ден на революционни промени в начина ви на работа и живот. Някои ще бъдат особено болезнени. Родените около 10 октомври да бъдат внимателни с документи, пари, осигуровки и застраховки. Очаквайте пробив в личната ви защита.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Включете се активно и по най-бързия начин във всяка помяна на работното ви място и в живота. Утре ще изпуснете кормилото, някой ще ви яхне, ще употреби ентусиазма ви за лични цели, намерения и удобства. Но днес вие решавате и управлявате нещата не само в своя живот, но и в отношенията на другите. Искаме или не, но старото си отива. Който се напасне на промените и види в перспектива развитието на нещата ще извлече максимални ползи. Доверете се на предчувствията. Сексуалната ви енергия и чувства се възраждат.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

И за вас това ще е ден на пробив в ситуация, която от доста време остава непроменена. Това, което не отговаря на условията и изискваниаята на момента ще остане в миналото. Вероятно е да ви предложат изгоден договор, сделка или позиция осигуряваща повече възможности и права. Ден на реформи, на скок в нова посока, който ще се отрази болезнено на някого, ще предизвика друг, но вас има вероятност да сложи на точното място. От утре планетата на бизнеса Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция. Доходите ви ще нараснат.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Бъдете внимателни, нещо се крои зад гърба ви, а и децата са неуправляеми. Този ден е труден особено за родените около 10-и януари. Може да изпуснете контрола в ситуация, в която има вероятност да загубите права и предимства. Не носете оригинални документи и бъдете внимателни с документацията си. Не са изключени болезнени рокади на работното място. Ще се наложи да включите в действие всички резервни варианти и да потърсите подкрепа от покровители, за да се задържите на стабилна позиция.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес хора като вас завъртат манивелата, запалват мотора на промяната и по някакъв начин успяват да впрегнат и ангажират околните с личните си амбиции и желания. Не се опитвайте да задържате статуквото, а напротив, предизвикайте промените и ги овладейте. Ако изчаквате утре някой друг ще го направи, ще ви изолира или направо ще ви забрави и остави на заден план в намеренията си. Днес имате шансове, които утре няма да ги има. Не е изключено и нечия агресия да ви засегне в следващите дни. Но днес вие сте на ход.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес ще получите неочаквано вдъхновение за правилния път в живота, за промените, които ще настъпят или които трябва самите да извършите, за да се устроите по-добре в създалата се ситуация. И в секса сте неотразими. Ще получите покани и предложения, които ще донесат възможности в кариерата или шанс за пътувания в чужбина. В този ден старото се руши, отиват си установени във времето традиции, отношения и връзки. Утре ще направите силен ход и ще спечелите повече. Ще намерите нужните ви лечения и лекарства.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-6

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е седмица. В отлив сте, налага се да правите промени, да тръгвате към нови дейности, възможности и учебни програми. В края на октомври и началото на ноември ще бъдете в уязвима позиция, но след това ще обърнете ситуацията в своя полза и през 2017 г. ще извлечете максимални ползи, пари и придобивки от действията, работата и отношенията си с партньори.

Родените днес ще завъртят колелото на промяната, ще открият нови методи и средства за лечения, ще преструктурират бизнеса и ще бъдат организатори на важни обществено-политически събития. Крият в себе си огромен резерв от възможности и таланти.

В този ден на душата ще се зачеват добряци, хора с огромна физическа и умствена сила, но някак неповратливи и както казват по руски „неоклюжи”.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.