Снимки

Овен 21 март - 20 април

11-и преобръща колелото и ако до момента нещата не са вървели, ще потръгнат. Но в посоката, в която сте побеждавали, ще се наложи да отстъпите и да дадете предимство на друг. Чудесно се усвояват полезни мисли и продукти. Идете на сауна и масаж, изпробвайте нова козметика. Денят е магичен, ще ви помогне да разберете някои тайни. В неделя свикайте семейния и приятелския съвет. Ден на тръбача. Свири се сбор, обсъждат се злободневни теми от бизнеса и политиката. Нищо че е неделя, никой няма да седи със скръстени ръце и дори да сте планирали почивка, някой и нещо ще я наруши. В понеделник правите грешни ходове, от които ще ви се иска да се откажете. Бъдете внимателни, щадете кръста и бъбреците си. До четвъртък не е добре за оперативни намеси в областта на отделителната система. Трудно ще се разделяте и сближавате. Някак мудно ще върви всичко, което ви се иска да стане бързо и да се развие, както го планирате. На 14-и съветът е да делите всичко поравно, да не отивате в крайности и да не казвате големи думи, ако след това няма да последват големи дела. Вероятни са проблеми със закона. Вечерта вървите към нарушение или ще ви измамят в любовта. 15-и носи информации и покани, които ще ви помогнат да заемете правилната позиция и да спечелите от усилията си в предните дни. На 16-и предстои преобразяване, а на 17-и нищо съществено да не се започва, особено в екип.

Телец 21 април – 20 май

Един изключително ползотворен и успешен уикенд предстои за вас. Не се бавете в планове и намерения. Потърсете хората, с които ще вървите напред, и стартирайте съвместни проекти. Всичко, подготвено в миналото, ще получи начална скорост, ще излезе от застоя и ще ви донесе ползи. В събота е денят на колелото. Всичко се преобръща, тръгва по нов начин и в нова посока. Кръвта се обновява, връзките също. Направете си разкрасителни процедури, тествайте нов козметичен продукт. В неделя пътувайте към места на среща със съмишленици и последователи. Добре е и за политически консултации. В понеделник се събуждаме всеки със своите апетити, които ще срещат отпор от конкуренцията. Нищо няма да става по лесния начин. Ще успеят тези, които предварително са извадили документи и разрешителни. На 14-и ще се постигне лесно нужното ви споразумение. Всеки ще отстъпи от позицията си поне малко и работата ще се уреди. На 15-и ще почерпите, ще забиете своето колче на нов имот или ще получите чаканото повишение. Нищо важно не оставяйте за следващите два дни, когато в живота ви ще се появи опасен дразнител и конкурент. На 16-и не очаквайте съдействие, а в петък вредите ще са повече, здравословните проблеми също. Не правете аборти. Каквото загубите, трудно ще възстановите.

Близнаци 21 май – 21 юни

В този уикенд конкуренцията ви ще направи силен ход, ще ви притесни и притисне. И в любовта ще бъдете поставени на тясно, ще получите ултиматуми и ще трябва да се съобразявате с нечии изисквания. Не правете големи планове, нищо няма да върви така, както го искате и пресмятате. Ще се окажете излишни в дадена среда и неодобрени в друга. Ще се почувствате изолирани, пренебрегнати и отхвърлени в любовта. Качвате адреналина. Обърнете се към своите хора, престанете да гоните химери. На 13-и вече си гоните интереса до дупка, не правите компромиси и не сте склонни да отстъпвате от намерения и позиции. Апетитите са огромни. Желанията трудно се контролират. На 14-и ще направите силен юридически ход, ще постигнете нужното ви съгласие и ще уредите документи, даващи ви права за действие и свобода на изявата. 15-и е особено важен за стартиране на нови проекти, за нови инициативи, които в миналото са били съгласувани и одобрени. Ще получите добри новини и ще се похвалите с придобивки. Ще се изкачите на почетни позиции, ще вземете изпит и ще покриете определените нормативи. Дните 13-и и 15-и ще ви донесат много радост и успехи. Насрочете за този период всичко важно за бъдещето. На 16-и ще срещате ледени сърца, а на 17-и може да направите грешен избор. Бъдете внимателни.

Рак 22 юни – 21 юли

Очертава се чудесен уикенд, в който може да се постигне много и да се оправят отношения, които от доста време ви тревожат и притесняват. В събота ще се появи стар проблем, който спокойно ще разрешите и вече няма да се повтаря. Денят носи в себе си особена магия и възможност да се отървем от тежестите на миналото, да се измъкнем от прилепванята към някого и нещо, което ни вреди. В неделя ще получите свежи сили и ще привлечете погледите. В живота ви може да се появи неочакван спонсор и благодетел. Не оставайте сами тази вечер, пълнолунието превъзбужда, кара ни да взимаме емоционални, а не разумни решения. В понеделник сте на път да направите рискова крачка и да загубите мъчително завоювани позиции. Контролирайте се максимално, не спорете и не предизвиквайте съдбата. Родените във втората декада са в неблагоприятна юридическа позиция на 14-и. Може да загубите дело или конкурентите ви да направят изпреварващ ход, с който да парират личните ви инициативи. Внимавайте какво подписвате и на кого се доверявате. На 15-и постигате успехи, но печалбите ще отидат в чужд джоб. Шефовете ще ви дадат само процент. На 16-и маските падат, виждате някого в истинската му светлина и на 17-и коригирате подхода. Внимавайте със стимулантите в петък вечер. Обхваща ви меланхолия. Бъдете с верен приятел.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота полезните вещества прекрасно се усвояват. Проведете прочистващи и регенериращи процедури и работете със земята. Ако нещо се обърка, бързо ще се разреши и ще се оправи. Изкачвате се на нова навивка в личните и професионалните отношения. Ден на пръстена, на възможността да се продължи заедно напред, да се решат общите проблеми, да се посрещнат общите радости и разходи. В неделя всичко предприето ще носи ползи и ще отваря нови пътища. Дайте от своя оптимизъм на някой, изпаднал в меланхолия. Засилват се депресивните състояния. В понеделник тръгвате и вие с голямата кошница, увеличавате претенциите и изискванията към себе си и другите. Но ако има да се решават задачи, изискващи взаимни компромиси, организирайте срещите за вторник, когато управляват умереността и желанието да се постигне разбирателство. Подписаните на 14-и и 15-и договори ще ви носят пари и привилегии, ще помагат да се внедрите на по-добро място и да помогнете на децата си да направят своя скок към едно подредено бъдеще. И като се събудите в четвъртък, знайте, че навлизате в труден период, в който ще ви притискат от няколко страни, ще се налага да решавате прибързано имотни спорове и да влагате пари в губещи за вас проекти. Неблагоприятни дни за аборти и гинекологични интервенции. Ограничете алкохола и стимулантите.

Дева 23 август – 22 септември

Един успешен уикенд и за вас. Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания, възможност да се затвори производственият цикъл, да се намери ново помещение или клиент и да се постигне съгласие по спорни семейни въпроси. Ще се доберете до нова информация, позволяваща да поставите условията си. Ще получите свежи сили и ще разрешите спорен казус. В неделя участвайте в колективни лични и политически инициативи. Свикайте и семейния съвет, търсете начин за влизане в нова среда. Може да запишете и децата в нов отбор или група по интереси. Чудесно е да се обединят позиции и мнения. Намерете си мястото и ще останете доволни. В понеделник властват агресивни и безкомпромисни сили. Лакомията е голяма, трудно ще се преборите с конкуренцията. Вероятни са удари под кръста. Увеличете самоконтрола, не спорете с по-силните, не е нужно никому нищо да доказвате. На 14-и правото и закона ще действа във ваш интерес. Може да се постигне компромисно решение. На 15-и подпишете нов договор. Идват предложения и покани, за които ще почерпите. В четвъртък всеки ще получи по заслуги това, което си е заработил във времето назад. Каквото сте повикали, такова и ще се обади. Не роптайте. В петък лесно се попада в капани. Най-лошият ден в месеца за сключване на нови договори и брак. Не позволявайте да ви въздействат.

Везни 23 септември – 22 октомври

Енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни в съботния ден. Символ е колелото. Много неща ще се преобърнат, ще предизвикат промени и ще ви дадат шанс. Създайте си удоволствия и развлечения, посетете център за релакс и разкрасяване. В неделя тръбачът съдба свири сбор. Провеждат се партньорски срещи, текат последните политически совалки. Всичко предприето ще носи ползи за бъдещи инициативи. В понеделник Луната навлиза във Везни, а Меркурий в знака на опозицията ви Овена. Очаквайте опити за дестабилизация на бизнеса ви. Ще се наложат пътувания и командировки. Ще попаднете на нелоялна конкуренция. Не е добре да отваряте ново заведение и да стартирате самостоятелен бизнес. Акулите на пазара се преустройват и ограждат рибешкия пасаж. В този ден никой на никого не прави компромиси. Лесно се отива в крайности и скандали. Отложеното за вторник ще мине с равни възможности и за двете страни при преговори и делови отношения. В сряда е може би най-големият ви късмет за периода. Родените в третата декада може да постигнат максималното. Луна и Юпитер са в съвпад в знака на Везните. Ако сте в час с новите изисквания и закони, ще извлечете максимална полза. 16-и ще покаже кой ви мъти водата, а на 17-и в мътната вода може да хванете голямата риба.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

11-и се свързва с обвързването, с пръстена и колелото. Някой ще направи предложение, а друг направо стяга сватбата. И независимо какви проблеми ви вълнуват, ще ги решите в движение. Посетете спа център, погрижете се за тялото и душата си с приятни часове заедно. Сега е моментът да изпълните желанията на партньора и той вашите. Започнатото в неделя ще донесе късмет и ползи, ще отвори нова страница в живота и личните ви връзки. На 13-и всеки е тръгнал с голямата кошница. Не очаквайте да ви направят компромис. Ден на ненаситността и на големите апетити. Във вторник природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Всеки ще направи своята крачка към другия и работата ще се уреди. Чакайте добри новини и на 15-и, когато сте в особено благоприятна юридическа позиция. Добре е в тези дни да подпишете нови договори за работа и да уредите собственост. Вечерта Луната навлиза във вашия знак. Степените ви на свобода се увеличават. Ориентирайте се към пътувания и делови срещи на място. Не ползвайте посредници. За 16-и и 17-и абортите са противопоказни. В четвъртък опитайте да се видите отстрани. Коригирайте това, което не ви харесва. В петък големите играчи залагат своите мрежи. Останалите се държат като заблудени мухи. Бъдете внимателни, може да влезете и в двете роли, но на различни места и с различни хора.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В този уикенд ще ви е трудно, ще работите извънредно, ще се грижите за интересите на околните, ще плащате за чужди удоволствия, а за вашите никой няма да се погрижи и да попита. Натоварването ви ще е максимално. Добре е да отделите поне малко време за себе си и своите нужди. Внимавайте с храната, вероятни са стомашни неразположения. Не бива да нервничите, възникналите проблеми бързо ще се решат. Предстои освобождение от тежестите на миналото. Оставете зад гърба си стария начин на живот. Създайте си в този уикенд поне малко удоволствия. В понеделник ще ви посрещне доста изнервена обстановка на работното място. Не влизайте в пререкания с колеги и шефове. Никой няма да прави компромиси. Очаквайте сблъсъци на интереси. Ако оставите един делови разговор за вторник, ще постигнете съгласие. В сряда е добре да се подписват нови договори, да се работи екипно, да се търсят нови възможности и пазарни ниши. Ще получите и неочаквани покани. Внимателно претегляйте всеки факт, преценявайте всяка вест и възможност. Нищо не е за изпускане. На 16-и ще срещате ледени сърца, а това ще ви помогне да отделите зърното от плявата в живота си. Не правете повече компромиси. В петък печелят добре информираните и тези, които дърпат конците и ни разиграват като марионетки.

Козирог 22 декември – 20 януари

Чудесен уикенд. Уплътнете го не толкова с работа, колкото с грижа за себе си, за здравето и красотата. В събота полезните вещества бързо се усвояват. Усвоявате и някои уроци, които ще ви помогнат да изплувате и да получите това, което отдавна е обект на личния ви интерес. В неделя постигате нужното съгласие, намирате начин да се свържете с полезни за работата и бъдещето ви хора. Всичко предприето ще носи късмет и ползи, ще ви издига и ще ви прави разпознаваеми в средата ви. Това пълнолуние може да напълни потребителската ви кошница с придобивки, а сърцето с радост. Понеделнишки започвате с неприятности, грижи и разправии. Бъдете внимателни, конкурентите ви готвят удар. До сряда сте в неблагоприятна юридическа позиция. Изискванията към вас нарастват, а ползите намаляват. Вероятно е да не получите и обещаните пари за добре свършената работа. Качвате кръвното и адреналина. Не си позволявайте рискови ходове. Добре е на 14-и да се стремите към реми в отношенията, а не непременно да търсите реванш. Не нарушавайте статуквото. На 15-и проблемите ще са повече за родените в третата декада. 16-и е денят на кривите огледала. Някой си прави криви сметки, но вие ще го парирате. 17-и ви дава шансове, ако работите самостоятелно и не споделяте плановете си. Внимавайте с документи и пари.

Водолей 21 януари - 19 февруари

11-и не е ден за работа, но и в удоволствията трябва да сме умерени. Проведете прочистващи и разкрасителни процедури. Релаксирайте на приятно място с приятни на душата ви хора. Може да се появи стар проблем, но до няколко дни вече ще го разрешите. За неделя се препоръчват контакти със съмишленици в посоката на личния ви, социален и политически интерес. Създайте и се ориентирайте към нова група, в която да развивате и реализирате замислите си и личното си хоби. 13-и изисква да се даде отпор на всички, които се опитват да ви влизат в личната територия. Не правете компромиси и не очаквайте да ви направят такива. Ден на големите апетити. Всеки показва зъби и нокти. Предстои ви битка с конкуренцията. Във вторник ще намерите дипломатично разрешение на спорните въпроси и ще извлечете полза от усилията си. 14-и и 15-и ви дават и необходимите юридически защити. Може да уредите имотна сделка и да спечелите на своя страна важен клиент, спонсор или последовател. Чакайте предложения от чужбина. Поне в една посока съдбата ви се подрежда и бъдещето става по-ясно. На 16-и ще се сблъскате със стена, ще срещате неразбиране. Пропуските ви от миналото се връщат като бумеранг. На 17-и сте обект на опасно зарибяване. Не подписвайте нови договори, не приемайте условията на другите. Лесно се попада в мрежи за наивници. Не правете аборти.

Риби 20 февруари – 20 март

Тежък и разболяващ уикенд за вас, особено ако се товарите с работа и сте прекалено взискателни към околните. Моментът е добър за релаксиращи и оздравителни процедури. Обърнете внимание на тялото си, за да презареди ума. В този смисъл планетата на ума, комуникациите и бизнеса Меркурий ще напусне вашия знак в понеделник. Ще почувствате някаква особена празнота откъм идеи и хрумвания и може да се окажете в изолация. Конкуренцията готви капани. Скандалите в този ден може и да ви разболеят. Каквото отложите за вторник, ще мине мирно и тихо, с компромиси и разбиране и от двете страни. В сряда дайте старт на нови инициативи, подпишете нови договори, уредете срещи с бъдещи и настоящи партньори и съмишленици. Вечерта в живота ви може да се появи спонсор или да се намери разрешение на тежък проблем. 16-и поставя на мястото им тези, които в миналото са ви притискали и са показвали нелоялност. В този ден всеки получава по заслуги. Не се колебайте да разчистите връзките си. Приключете тези, които от доста време ви ограбват и ви причиняват неприятности. В петък правите удобни за околните личните си амбиции и желания. Интуитивно намирате по-добро място за себе си. Вдъхновението ви се връща. Привличате и нова любов и дано после не се чудите как да се отървете от нея. В този ден всеки залага своите капани.

 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.

Владимир Зомбори – актьорът с корени в Австроунгарската империя

Той държи във всяка нова роля да е различен, така че зрителят да запомни по-скоро какъв е героят му, а не как изглежда актьорът зад образа. Но още преди да сте го видели в някое от неговите многобройни превъплъщения, навярно ще бъдете заинтригувани от името му и откъде тръгва чуждоземната нишка в семейната му история, довела го до сцената на Малък градски театър „Зад канала“.

10 години брак, 3 деца и множество изневери бележат връзката на звездната двойка

Бионсе и Джей Зи: любов по ноти или не съвсем

10 години брак, 3 деца и множество изневери бележат връзката на звездната двойка

„Всичко е любов“ - това име носи съвместният албум на Бионсе и Джей Зи, който излезе на пазара преди дни. Крилатата фраза обобщава връзката на най-бляскавата двойка в музикалната индустрия, но не съвсем. Кралица Би, както я наричат феновете, и нейният крал срещат не една и две спънки по пътя си. Честите слухове за раздяла обаче те тушират с баналното: „Това, което не те убива, те прави по-силен“.