Снимки

Овен 21 март - 20 април

В събота никой никого няма да слуша. Не е ден за преговори. Не се опитвайте да овладеете положението с викове и крясъци. Ще влошите нещата и в следващите два дни някой ще се измъкне от личната ви опека или въздействие. Планирайте пътувания, опитайте да разберете мотивацията в отношенията на хората, които ви интересуват. 31-и ще отприщи огромен потенциал от амбиции за печалби и промяна в начина на работа и живот. Вечерта е рискова за родените около 1-5 април. 1-и е благодатен ден за окопаване на нова професионална и лична позиция. Чудесно е да се действа по имотни и брокерски сделки. Пазете очите, следете кръвното. Вечерта ще сънувате пророчески сън. На 2-и нищо важно да не се предприема. В деня преди новолунието властва тъмнината и силите, които вършат делата си на тъмно. Лош ден за подписване на нови договори, както и за планирано раждане. На 3-и ще почувствате особено силно и ясно къде ви е мястото, кой е важен за бъдещето ви и кой наистина ви обича. Тази вечер е за любовни обяснения, за срещи и запознанства. Луната е в съвпад с Внера и Меркурий. На 4-и е особено благопиятно да стартирате нова бизнес инициатива, да отворите заведение, търговски обект или една проста сергия. Рекламирайте това, което правите и на което ще разчитате за бъдещи доходи. 5-и изисква работа на свой терен и сред свои. Не е ден за запознанства.

 

Телец 21 април – 20 май

И докато другите се карат и не могат да се разберат Телецът си върши работата и постига повече от дугите на 30-и. От този ден планетата на бизнеса Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Девата. Това ще задвижи инвестиционните проекти, ще помогне да се стартират нови начинания и да се тръгне в стабилна служебна посока. На 31-и всичко предприето ще тръгне по вода. Ще се намери изход от зациклени положения. Ден за обвързване и обединение на сили, ресурси и таланти. Пътувайте, оглеждайте се, преградите са лесно преодолими. В понеделник е чудесно за прехвърляне на имот, за закупуване на жилище за вас или за децата. Ще попаднете на добро място, ако купите и наемете офис или магазин. Имате шанс да стъпите на стабилни основи и да започнете да градите на ново място професионалния си и личен живот. На 2-и рискувате повече отколкото си представяте. Родените в първата декада ще се сбъскат с опасни и силни противници. Може да допуснете непростими грешки. На 3-и ще се събудите с вярното чувство за правилната посока, но няма да си повярвате и отново ще сбъркате. На 4-и постигате максималното във всяка ситуация, подписвате изгоден договор и срещите ви носят изключителни успехи. На 5-и ще получите спонсорска подкрепа. Очертават се и любовни връзки поместоработа. И Венера навлиза в Дева.

 

Близнаци 21 май - 21 юни

30-и е ден на провокации, конкурентите ви се обидиняват. От събота Мекрурий, а от петък и Венера ще ви гладат в пречупващ аспект от знака на Девата. Тудно ще овладявате подчинените. Децата няма да слушат, партньоите ще предприемат несъгласувани с вас ходове и като цяло положението ви ще се влоши. Може да имате и здравословни проблеми. Спазвайте диета на 2-3-и. Важна е и диетата в отношенията. Не искайте много и не притискайте хората, които могат или да ви бъдат от полза или да се обединят и да преминат в противниковия лагер. И законът ви гледа под око. От значение е да имате доверени партньори, съюзници и посредници. На 31-и тенденцията е да се намери брод, да се отпуши ситуацията да се направят необходимите компромиси и да се излезе от зациклянето. На 1-и направете прехвърляния на имоти. От особено значение в този ден е да си осигурите нужната база за работа, живот и професионално развитие. От 2-и Марс ще ви гледа в опозиция от Стрелец. Някакъв особен тип агресия ще се насочи към вас и ще нараства до 23-и, когато е точният съвпад на Марс и Сатурн. Назряват личностни и военни конфликти, настроенията ще бъдат непримирими. 3-и ви води към правилните хора. На 4-и мислете повече за любов. На 5-и ще трябва да направите нежелан компромис с конкурентите си на всички нива.

 

Рак 22 юни - 21 юли

30-и е ден свързан с преразход на сили, пари и възможности. Не се отивайте да се надскочите. Правите необмислени разходи в желанието да се предствите някъде на ниво. Препоръчват се консултации със специалисти в интересуващата ви област. На 31-и и 1-и Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания и командировки. Чудесно е да тръгнете към морето. 31-и се свързва със стихията на водата. Никой не може да ви спре. Действайте в посоката, която ви привлича. В тези дни може да се сдобиете с нов партньор и с жилище или с едното поради другото. Всичко, което се посади и като втора реколта ще се хване. И вторият ви брак или връзка ще потръгнат добре. Дайте си втори или трети шанс, не отклонявайте предложения. На 2-и може да се окажете опасно притиснати и зарибени. Не подписвайте нови договори, не се срещайте с хора от рисковия контингент. Предстоящото новолуние в знака на Лъва може да детронира някои лъвове от постовете им и дано не засегне личните ви благодетели и покровители. На 3-и ще се събудите с интуитивно предчувствие накъде да вървите и как да постъпите. Яжте само това, което ви се дояде. На 4-и направете ход, който ще ви внедри в нова бизнес среда. Направете промоция, рекламирайте се отворете новото си заведение. На 5-и действайте само в своя професионален и семеен кръг.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Настоящият период ще изпразни от съдържание доста ниши в професионлия ви живот, в личните ви връзки и амбиции. На 30-и Меркурий, а на 5-и и Венера ще напуснат вашия знак, а предстоящото новолуние в Лъв ще се окаже един от най-наблагоприятните и рискови моменти в сатурновата ви дупка. Движете се с повишено внимание, не си позволявайте рискове, особено на 2-и когато може да направите грешен, прибързан и вреден за връзките и здравето ви избор. В събота не влизайте в излишни спорове, с никого няма да се разберете. Добре е за среща с учители и консултанти, с капацитети в интересуващата ви област. Ако не може да се справите с една преграда в неделя, просто я заобиколете. На 1-и се окопайте на сигурна позиция. Някой може да купи жилище или да капарира имот. Каквото се развали на 2-и трудно ще се оправи. Лесно се губи енергия, здраве и пари. На 3-и се доверете на предчувствията си. Ако пренебрегнете интуицията ще страдате. На 4-и сложете край на изчаквателната политика. Покажете зъби и нокти, конкурирайте се. Родените в третата декада правят силен ход и в любовта. Чудесно е в този момент да стартирате нов бизнес проект, да отворите магазин или офис. На 5-и не допускайте нови хора в екипа си. Вкарвате си Троянски кон. Лош ден за запознанства, но някаква особена сила ще ви защитава от този момент.

 

Дева 23 август – 22 септември

В събота Меркурий навлиза в Дева, събужда бизнес инициантивите и възражда стопирани проекти. На 5-и Венера ще го последва, ще започне да ви разсейва на работното място с неравностойни и ненавременни връзки. Може да ви се струпа на куп нова работа и тенденция за нова лична връзка. В момента сте в един от най-силните си периоди за обвързване на 12 г цикъл, а на предстоящото новолуние и лесно ще се зачева. И най-непревземаемите Деви може да се предадат. Дано покрай любовта свършите и добра работа, за да има с какво да храните и отглеждате тази любов. Все пак в съботния ден не участвайте в съвместни инициативи. Стойте далече от тълпата, особено от вечно спорещите и мърморещите. В неделя и най-зациклените дела ще тръгнат към оправяне. Каквото предпиемете ще отприщва личния ви капацитет и ще насочва в ново русло енергийния ви потенциал. От особоно значение в понеделник е да се „заземите”, да се обзаведете с жилище или имот, да направите поне нужните огледи на терени и технически бази. Участвайте в търгове. На 2-и рискът ви диша във врата, нищо важно не предприемайте. На 3-и се доверете на сънища и предчувствия. Посоката се избира интуитивно. На 4-и правите ход в нова среда, подписвате нов договор и късметът ви следва. В петък сплотете редиците. Печелите конкурси и състезания.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота ще видите някого в истинската му светлина и това ще ви даде повод да го привлечете или да прекратите контакта. Ден на напразно суетене, на празни разговори с празни хора. Лесно се губи енергия, но при вас тя просто прелива от един ангажимент към друг. На 31-и пред вас има преграда, която е добре да заобиколите, ако не може да я превземете и преодолеете директно. Пътят ви ще се увеличи, ще се забавите, но важното е, че ще продължите напред вместо да останете да чакате на празни ясли. Постъпете дипломатично. Добре е да криволичите между належащото и желаното. В понеделник внимавайте с документи и кредити. Родените около 12 октомври може да попаднат в доста стресова ситуация. Ще се случват събития, от които ще качвате кръвното. На 2-и е противопоказно да се предприемат нови инициативи. Луната е погълната в сянката на новолунието. Не взимайте важни решения, не позволявайте да ви въздействат и не планирайте раждане със секцио. Утрешният ден ще ви донесе интуитивно предчувствие за пътя напред, за полезното и вредното и за крачката, която трябва да предприемете без протакане. Визуализирайте това, което искате да постигнете и по-лесно ще го получите. На 4-и пасивността е противопоказна, но сериозните начинания да се отложат. Чака ви любовна вечер и утрезвяващ петък.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

30-и е критичен ден. Лесно се влиза в разправии и скандали. Бъдете дипломатични, отложете разговори, приятелски или делови срещи за следващите два дни и ще получите максимално благоприятното и добро за вас и в най-обърканата ситуация. Неделният ден ви носи радостни мигове, възможности за срещи и пътувания, за получаване на неща, които в миналото са ви били отказвани. Късметът ви се връща, правите крачката, която в предните дни е била невъзможна. Неделният ден е с блага и пречистваща енергетика. Ще се разберете с роднини по имотни въпроси. Огледайте нов офис или апартамент. И като се събудите на 2-и знайте, че каквото и да предприемете все ще я своршите като кучето на нивата, ще предизвикате куп неприятности и грижи, разходи и трудности в общуването, които ще ви разбалансират и доведат до здравословни проблеми. Новолунието в Лъв поставя Слънце и Луна в пречупващ аспект спрямо личното ви Слънце. На всичко отгоре Марс напуска вашия знак оставайки ви без някои защити. Ще се почувствате нестабилни и сякаш с изпита енергия. Сексът е противопоказен, но на 3-4-и няма да се въздържите. Сутринта на 3-и се доверете на избора на интуицията. Бъдете с тези, които харасвате, яжте само това, което ви се дояде. На 4-и стартирайте нов бизнес, направете промоции и реклами. На 5-и не търсете съвети, оправяйте се сами.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада предизвикат околните с личните си забележки и критики в съботния ден. С никой и за нищо няма да се разберете, нервите ще се опънат до краен предел. Отложеното за неделя ще тръгне от раз, ще помогне да се прекрачат бариерите, да се стигне до разбирателство, да се свърши работа важна за вас и за цялото ви семейство. Чудесно е за пътуване по море и към морето. Взимате важни житейски изпити. Честито и на младоженците, ще им тръгне по вода. На 1-и помислете за устройване в нова среда, за покупка и наемане на апартамент или офис. Направете някои огледи, четете реклами и давайте такива. По някакъв начин в ръцете ви ще се окаже нов ключ към решението на стар проблем или стар ключ за новите ви проблеми. На 2-и изкушенията ще са на всяка крачка, но и сами може да изкушите някого и да го направите сателит на личните си амбиции. Марс навлиза във вашия знак, ставете по-борбени и решителни. До края на август амбицията ви ще се зареди с агресивност, ще станете безкомпромисни към всичко изпречило се на пътя ви. В сряда се доверете на интуицията и желанията на душата. 4-и е благоприятен ден за старт на нов бизнес, за промоции и отваряне на нови търговски обекти. Работата ви среща с любовта и обратно. Отваряйте си очите, за да не пропуснете шанса. 5-и е ден на фатално привличане и опасни срещи.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота избягвайте тъпата, не влизайте в излишни спорове за спорт и политика. Наоколо е голяма говорилня, която разконцентрира погледите, провокира към нежелани стъпки и действия. В неделя правите ход, който не само другите, но и самите вие не сте очаквали. Ще ви е трудно, ще бъдете принудени да вършите непривични и неприятни неща, но по някакъв начин ще решите стар проблем. Не бързайте да си създавате нови. В понеделник всичко, което купите, уредите и приемете като личен ангажимент ще обслужва чужди интереси и дано всички екстри да са за близките и децата. На 2-и тъмнината е всеобхватна, настава и информационно затъмнение по въпросите, които ви интересуват. Клюката върши подмолната си работа. На 30-и се събуждате с усет за новата посока, мисия и лична цел. Действайте веднага и директно в целта. На 4-и пасивността разболява и вреди. Моментът е благоприятен за внедряване в нова пазарна ниша, за любовни предложения и срещи, които ще ви направят щастливи. На 5-и очаквайте покани и придобивки, възможност да спечелите от чуждия ентусиазъм и да направите силен ход в професионален план. Ще намерите кой да ви съдейства и обслружва интересите, да работи за вас, да ви подкрепя и обича. В този ден рогът на изобилието може да се изсипе върху вас и дано не ви дойде в повече.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Бъдете внимателни в събота. Неочаквано може да се окажете човекът, който променя чужди съдби с дайствия и изказвания. Ще има опити и да ви се оказва въздействие от трети лица решили да се възползват от случващото се. Ограничете контактите, може да проведете повече срещи, но всички да са на четири очи. В неделя е добре да се пътува, да се стартират нови инициативи, да се тръгне по нов път, с нови хора и с нова мисия. Не се съмнявайте, че ще преодолеете преградите по пътя си. В понеделник може да намерите база и терен, на който да се развихрите и развиете нова дейност или да се установите да живеете в бъдеще. Направете нужните огледи, капарирайте нещо, ако ви хареса. На 2-и Луната е погълната от сянката на предстоящото новолуние в знака на опозицията ви Лъва. Не предприемайте нищо, което може да ви вкара в конфликт с лъвовете в живота ви, с шефовете и с партньорите, от които зависите. Не си позволявайте да правите несъгласувани стъпки. На 3-и ще се събудите с вярното предчувствие кое как да се направи, за да бъде изгодно и полезно за вас. До вечерта в живота ви може да се появи стара любовна връзка. Вървите към изневери, но може и да научите за такива. На 4-и чакайте покани и обаждания. Родените в края на зодията са на прага на големи предизвикателства, пред които няма да устоят. На 5-и да не се влиза и работи с нов екип.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Тежък съботен ден с разногласия във всички посоки и с конфикти у дома. Ще се влиза в излишни спорове и разправии, от които ще се излиза с болка, и разочарование. Дистанциите нарастват, предстоят и болезнени раздели. От събота планетата на бизнеса Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Девата, а в петък и Венера ще го последва. Този период ще отприщи проблеми на работното място, особено ако сте заформили и любовна афера поместоработа. Нито едното, нито другото ще вървят, ако сте оплели нещата. Ще се налагат болезнени компромиси, но в цялата работа ще има и свеж полъх. 31-и и 1-и ще бъдат силните ви и успешни дни за настаящия период. Пътувайте в неделя, доставете си радост за чувствата и сетивата, търсете развлечението и направете крачката, която преди е била невъзможна. В понеделник ще направите добра сделка и може да спечелите от брокерски инициативи. На едно място ще сте продавачът, на друго купувачът. Намерените обекти в този ден ще ви носят доходи, ще стабилизират положението ви в семейството и в обществото. На 2-и се пазете от натиск и въздействие, спазвайте диета, прочистете се от шлаката в тялото и в душата, откажете се от нещо вредно и разболяващо. На 3-и се доверете на интуицията. На 4-и с действията си правите друг щастлив. На 5-и попадете на фатално привличане.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.