Снимки

Овен 21 март – 20 април

Днес лесно се усвояват знания. При вас предстои усвояването не само на знания, но и на неприятни уроци. Родените в третата декада да се настроят на внимание. Не предприемайте нищо, което не сте съгласували с близки, колеги и шефове. Всяка самоинициатива ще предизвиква недоволство и на места агресивни изблици. В момента семейните и професионалните отношения са противопоставени. Не е ден за командировки и отсъствие от дома. Но и отсъствието ви от професионалните битки ще изтика конкурентите ви на предна линия.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Съгласувайте действията си с близки и партньори, Търсете контакти с капацитети в областа, в която ви предстоят нови начинания и съвместни инициативи. Добре е да се стигне до основата на нещата. Нищо да не се прави повърхностно и да се оставя на случайността. Лесно се усвояват нови знания и умения. От утре Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Конкуренцията ще се увеличи, ще се обедини и може да направи силен ход. Направете нужната подготовка, променете тактиката, укрепете позициите си.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Поспрете, премислете и претеглете случващото се в момента. Планирайте и обезпечете с нужните защити ходовете си за следващите дни. Денят изисква проучване и осмисляне на фактите и опит да се разбере мотивацията в действията на конкуренцията. Подгответе се добре и ще избегнете изненадите в следващите дни. Ден на тайното знание. Ако сте в кръга на допуснатите до него, ще си направите правилните изводи. Добре е да се предават знания и опит и да се провеждат всякакъв тип консултации. Всичко научено ще носи ползи.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Не е ден за командировки и отсъствия от дома, но и отсъствията ви от професионалните задачи няма да се отразят добре на кариерата и амбициите ви. Родените в третата декада губят нишката в играта. Ще се наложи да се доверявате на неподготвените в ситуацията. Очаквайте провокации, целящи да направите прибързан избор. В сънищата ви от тази сутрин има насоки за решаването на назрелите въпроси. Подсъзнанието ви прави услуга, вижда това, което вие не забелязвате. Доверете се на предчувствията си.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на тайното знание и неговото приложение. Информираните и тези, които са в час с назряващите промени, ще ръководят играта и ще определят правилата. Не тръгвайте неподготвени за делови и лични срещи. Опитайте да си изясните кой в действителност стои срещу вас и кой дирижира оркестъра, за да можете да свирите първа цигулка. Ще намерите своето място и в личен план. Днес третият става излишен. Случват се събития, които ви дават предимство и възможност за победа на всички нива в следващите два дни.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Натрупаните знания и уменията, които владеете, ще ви направят търсени и актуални. Вероятно е да намерите допълнителна работа, да давате консултации и предавате уроци. Шансът за странични доходи е максимален. Рекламирайте се, търсете начини и за повишаване на личната си квалификация. Това, което ви трябва лично, го има казано и написано някъде. Остава систематично да го търсите, да го допълните и актуализирате и в следващите дни да отвеете конкуренцията. Постарайте се повече и ще имате ползи.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Не започвайте работа и инициатива, за която не сте готови, нямате нужната квалификация или база за развитие. Денят изисква натрупване на потенциал, проучване и самоподготовка в посока на най-важните ви цели и интереси. Родените в третата декада рискуват повече. Внимавайте с документи и пари. Не се предоверявайте и проверявайте всичко по няколко канала. И ако нещо трябва да се ремонтира, намерете си майстор, а не пробвайте да се справите сами. Няма да спестите, а с повторен ремонт ще ви излезе и по-скъпо.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

Силен ден за родените в третата декада. Ще бъдете търсени за съвет, ще се изявите и като консултант на делови проекти и като душеприказчик и съветник по семейни и приятелски дела. Този ден ви сближава с хора, които до момента са се държали дистанцирано. Ще сънувате пророчески сън, който дава и решението на важен проблем. Бъдете алтруисти, дайте повече от себе си, защото още в следващите два дни сами ще се нуждаете от допълнителна енергия, от морална и материална подкрепа, съдействие и съчувствие.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Независимо какви планове имате и какви задачи възникват, намерете време за повишаване на личната си квалификация, за системна подготовка на изпитни и конкурсни програми. Вечерта може и да отидете на купона, но денят ви трябва да мине под флага на ученето и личното усъвършенстване. Може да спечелите и от консултантска дейност, ако сте достигнали определено ниво. Този ден може да определи бъдещото ви хоби или посоката, от която ще дойдат допълнителни пари, странични дейности и ангажименти.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Родените в третата декада ще изживеят неприятни мигове, ще се почувстват пренебрегнати и ощетени и може да направят грешен ход. Бъдете внимателни с документи и пари. Не носете със себе си оригинали. Този ден изисква работа на свой терен, със свои средства и материали. За родените в началото на зодията ще се появи възможност за странични доходи, за участие в приятелски и колегиални проекти. Някой ще има нужда от знанията и способностите ви и добре ще ви заплати. За утре не планирайте нищо важно.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес разгръщате таланти и дарби, помагате на близки и приятели да решат належащите си задачи и проблеми и се включвате активно в семейните дела. Направете някои проучвания, търсете и давайте консултации. Уплътнете максимално с работа и учене свободното си време. Вечерта се приберете навреме. От утре Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона, а Луната в опозиция от Лъв. Неделният ден ще мине тежко, с рискове и проблеми. Затова днес свършете всичко, което може да се свърши.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на алтруистите, на хората, готови да помогнат с труд и идеи, да подкрепят приятелските и семейни инициативи и да дадат съвет в точния момент. По някакъв начин играете ролята на наставник. Дано има кой и вас да наставлява и посъветва. Ден за шев и кройка, за опреснителни курсове, за избор на странична дейност, занимание и лично хоби. Всеки може да започне това, което му е нужно. Подкрепете и близките в подобни инициативи. Ще сънувате пророчески сън, който ще даде подсказка за решението на стар проблем.

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е петица. Време е за промени за пътувания и огледи на терени, на които ще се внедрите в следващата година. Планирайте и пътувания в чужбина и дано поне една промяна сте започнали в живота си. Петицата има стрелка в нова посока. Следвайте повика на амбициите и желанията и в любовта. Време е да уредите семейните отношения.

Родените днес притежават някакво особено магично обаяние. Ще бъдат търсени като душеприказчици и изповедници. Ще разбират мотивацията, която движи човешката душа и още от малки ще се опитват да ви манипулират. Заченатите днес ще бъдат защитници на закона, без значение доколко той е правдив. Ще бъдат пазители на устоите, ще имат добро детство, интересни и известни предци.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.