Снимки
Овен 21 март – 20 април

Ден с огромна възраждаща и преобразуваща сила. Започнете с инвентаризация на всичко старо в отношенията, връзките и начина на живот. Сложете край на това, което пречи на професионалния ви и личен прогрес. Време е за промяна, незавсимо колко трудно ще бъде. На рамото ви ще плачат хора с комплекси, ще се опитват отново да използват личните ви сили и ресурси. Не продължавайте играта, която отдавна не се играе по правилата, от която страдате не само вие, но и близките. И сексуалната ви енергия се пробужда.
 
 
Работа -5
Пари -5
Любов -5
Късмет -4
Здраве -4
 
 
Телец 21 април – 20 май

Всичко, което предприемете днес ще ви даде възможност да направите голяма крачка напред в следващите два дни. Заложете здрави основи на всичко важно и значимо. Не се скъпете откъм труд и материали, ако ще започвате строжи и ремонти. Вложете всичко необходимо като усилия и пари в новата дейност, към която ще се присъедините. Всичко, което направите с желание да си спестите нещо ще зацикли и няма да донесе печалбите, които очаквате. Погрижете се за здравето си търсете място за релакс и отдих.
 
Работа -5
Пари -4
Любов -5
Късмет -5
Здраве -5

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако искате да спечелите и затвърдите позициите си днес е важно да предприемете нужните действия. Сатрото се руши, напират реформи, идват нови хора, които изискват и нов подход към личните им нужди. Сега е момента да направите крачката, която ще ви обезпечи и позволи да останете актуални в новите условия. Може да се наложат някои раздели и реформи, които не ви се иска много да правите. Но без промяна ще излезте от играта и ще гледате отстрани, това което и вие е могло да направите. Ден за лечение на тялото и душата.
 
 
Работа -4
Пари - 5
Любов -4
Късмет -4
Здраве -5
 
 
Рак 22 юни - 21 юли
 
Активизирайте се максимално, захапете кокала, ако не искате утре да ви захапе конкуренцията. Преломен ден в личната ви и професионална извява. Заложете здрав фундамент на всичко, което предприемате. Ако си спестите усилията още утре ще се издъните и ще станете жертва на тези, които добре са си свършили работата, обезпечили са терена, направили са нужните връзки и преустройства. Включете в действие и резервния фонд, обадете се на доказани във времето приятели и започнете съвместни действия.
 
 
Работа -5
Пари -5
Любов -4
Късмет -5
Здраве -4
 
 
Лъв 22 юли - 22 август
 
Днес ще впрегнете в колесницата на личната си амбиция хора с комплекси, с нерешително и зациклено поведение. Действайте изпреварващо и с новаторски подход. Ден на преобразяването. Доминира тенденцията към резрушение на всичко старо независмо на каква цена. Бъдете сигурни, че вие няма да я платите. Лъвът е роден да властва. Обстоятелствата така ще се извъртят, че пак ще се опре до вас, до вашите съвети, услуги, пари и представителни функции. Пробужда се и сексуалната ви активност. Действайте.
 
 
Работа -6
Пари -5
Любов -6
Късмет -6
Здраве -5
 

Дева 23 август – 22 септември

Ще ви е трудно, ще се налагат промени, за които не сте готови или ви е страх да ги направите. Стоите пред гърнето с меда, а оставяте друг да гребе в него. Кандидатствайте за субсидии. Не си позволвайте да зациклите и да поставите бъдещето си под въпрос. Вземете решение за промяна в курса. Излезте от черупката, изправете се, направете първата крачка към това, за което отдавне се готвите. Чакат ви три силни дни. Започнете нова дейност, борете се за личната си самостоятелност. И любовта чука на вратата ви.
 
 
Работа -6
Пари -5
Любов -5
Късмет -4
Здраве -4
 

Везни 23 септември – 22 октомври
 
Ако не рискувате, утре ще съжалявате за пропуснатите шансове и възможности. Огромна преобразуваща и регенерираща сила е скрита в този ден, в който силните ще завладеят престижни позиции, а комплексарите ще останат да им дишат прахта. Добре е да се включат резервите, да се поднови стопирана дейност и да се изоставят такива начинания, които само ви заробват с дългове и безсмислен труд. Може да намерите нужния ви лекар и лекарство, да проведете диагностики и да стартирате оздравителен процес.
 
 
Работа -5
Пари -6
Любов -4
Късмет -5
Здраве -5
 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще се събудте с някакво особено откровение за нещата, които трябва да предприемете и за други, които е време да оставите в миналото, да прекратите и сложите точка. Събуждат се огромни сили в организма ви. Сексулната енергия бележи високи нива. Не се очудвайте, че така ви привличат колегите и колежките. В момента приоритетите ви трябва да се насочат към обезпечаване на бъдещата работа, производство и лична заетост. Може да направите ход, с който да осигурите работа на цялото семейство.
 

Работа -6
Пари -5
Любов -5
Късмет -5
Здраве -5
 

Стрелец 23 ноември – 21 декември
 
Дайте си точна сметка кое е актуално и кое в живота ви е изчерпало възможносите си. Ден на мечката и на мечешките услуги. Страхувате се да предприемете промени и се опитвате да прехвърлите на друг тази отговорност. Но така прехвърляте и шансовете си за печалба, обзавеждате се със съюзници и сътрудници, които ще живеят на ваш гръб и ще ползват екстрите, които вие създавате. До вечерта комплексите за малоценност се засилват, позволявате да ви стъпят на врата. Отложете сключването на нов договор.

Работа -5
Пари -4
Любов -5
Късмет -4
Здраве -4
 

Козирог 22 декември - 20 януари
 
Ден на фундамента. От огромно значение е на каква база ще стъпите, на какво ще отдадете значение и в каква посока ще се подсигурите. Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. До четвъртък ще направите няколко полезни за бъдещето си крачки и ще постигнете напредък поне в едно свое начинание. Не пестете усилия и средства. Всичко, което предприемете и направите днес нека е здраво и добре подсигурено. Включете в действе резервите, но преди това изключете от делата си хората, които ви подвеждат.

Работа -5
Пари -5
Любов -4
Късмет -4
Здраве -5

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за пътувания, за промяна в круса, за преговори и опит да се излезе от рамките на ограниченията, на които до момента сте били подложени. Получавате някакво особено прозрение за нуждите на момента и за правилната посока. Проблемът е, че трудно се задействате, не вярвате на себе си или няма на кого да разчитате. До вечерта властват едиповите комплекси, увеличава се стагнацията и ви обземат страхове. Ако преодолеете това свое вътрешно съпротивление и направите крачка напред ще имате ползи още в следващите дни.

Работа -6
Пари -6
Любов -5
Късмет -5
Здраве -5
 
Риби 20 февруари – 20 март
 
Ден на революционни промени. Страхувате се да ги направите, но може да ви се наложи. Хората с комплекси са в най-трудна позиция. Ще трябва да положите много повече сили, за да се освободите от нечие влияние и въздействие. Ден за чупене на окови. Заложете здрави основи на бъдеща дейност и работа. Вървите и към нова любов и дано тя дойде в комплект с новата ви професионална заетост. До вечерта страховете ви нарастват, а и някой ще се възползва от тях. Не позволявайте да ви стресират, рискувайте, бъдете себе си.
 
Работа -4
Пари -5
Любов -5
Късмет -4
Здраве -4
 

Ч.Р.Д.
Личната ви година е петица. Вървите към промени и пътувания, към полет на амбицията ви в нова посока, към устройване на ново работно място или в нов дом. Всяка промяна ще ви е от полза. Не отказвайте и ако дойдат покани от чужбина. Яхнете промените в движение. 2018 ще донесе усядане и хармонизация на новото място.
Родените днес трудно ще се освободят от комплексите на детството. Вероятно е проблем между родителите или техни раздели да ги направят нерешителни и прикрити. Тежкото детство ще се отрази на бъдещия им избор, работа и начин на живот. Съветът е да не ги ограничавате напрекъснато, а да стимулирате фантазията и делата им.
Заченатите днес ще имат трудно диагностицируемо заболяване и апетит, който ще ги накара цял живот да се борят с диетите. Ще имат топло сърце, но отношенията с околните ще го охладят.
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вежди Рашидов извая Паисий за Двора на кирилицата в Плиска

Вежди Рашидов извая паметника на Паисий за алеята на писателите в Двора на кирилицата в Плиска. Създателят на културно-историческия комплекс Карен Алексанян лично покани скулптора за автор на бюста. Тържествената церемония по откриването се състоя днес, когато честваме деня на св. Паисий Хилендарски.

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Адам Лавин – секси татенце

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Един от най-сексапилните рок музиканти Адам Лавин, разголи татуси пред обектива на съпругата си Бехати Принслу, за да запечата безкрайната си любов към дъщеря им Джио Грейс.

Емилия Кларк се сбогува с "Игра на тронове"

Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове" на телевизия НВО, след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщи Контактмюзик.