Снимки

Овен 21 март - 20 април
Ден за покупко-продажби и предприемаческа дейност на ганицата с риска. Очаквайте опити да ви изтикат от вашата пазарна ниша. Време е да се съюзите с проверени в годините партньори, за да останете на пазара на сделките и труда и да не загубите позиции на работното място. Родените във втората декада ще водят тежки битки за лична независимост и престиж. Дава се клетва за вярност. Конкуренцията ви се обединява, направете го и вие с хора, на които знаете, че може да се доверите. Време е за преместване и преустройство.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 5

Телец 21 април – 20 май
Денят се свързва с колесницата на победата, с възможноста да се сключат изгодни сделки, да се тръгне по нов път и на нова навивка на развитие. Не протакайте сключването на нови договори. Този ден може да промени бъдещето ви в положителна и изгодна посока. Проведете нужните разговори, решете се на крачката, от която в миналото ви е било страх. Бъдете сигурни, че ще успеете и ще постигнете максимума. Сменете работата, преместете се в ново жилище или офис. Някой ще намери и нужното му лекарство или лечебно място.
Работа – 6
Пари – 6
Любов – 6
Късмет – 6
Здраве – 6

Близнаци 21 май – 21 юни
Препоръчва се работа в екип, сключването на нови договори и търсене на съглашателство с подходящите партньори. Всичко предприето ще тръгне по план и ще донесе ползи. Ден за лични рекорди в посоката, в която се чувствате силни и подготвени. Явете се на конкурси и прослушвания. Не чакайте покана, а сами поканете нужните ви хора за съвместна работа и съюз. Ден и за първа среща. Не лъжете, бъдете справедливи и ще ви отвърнат със същото. Денят изисква революционни преустройства в работата и начина ви на живот.
Работа – 6
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Рак 22 юни – 21 юли
И при вас ще има рокади, но те ще се случват по трудния начин. Ще бъдете принудени да направите промените и разместванията, които да ви осигурят бъдещия растеж. Някой ще напусне работа, друг ще започне битка за по-висока служебна позиция. Ден и на доброволната жертва в името на близките и децата. Бъдете честни в игата на чувствата. Не продължавайте с любовния триъгълник, в който може би играете ролята на тъпият ъгъл. Вероятно е да се решите на постъпка и крачка, която не се прави всеки ден. Дано това отпуши късмета ви.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 4

Лъв 22 юли - 22 август
Не пропускайте нито едва възможност и лична инициатива в този ден. Разчистете пътя от отломките на миналото. Пътувайте, организирайте делови и лични срещи, сключете нов договор, подредете живота си по нов начин и не се обръщайте назад. В следващите дни ще губите позиции, ще влизате в излишни единоборства и ще се наложи да взимате неприемливи решения. В живота ви ще се появи сянка от миналото. С действията си днес може да изпреварите събитията и парирате неприятните вмешателства.
Работа – 6
Пари – 5
Любов – 6
Късмет – 5
Здраве – 5

Дева 23 август – 22 септември
Ден на печалби, придобивки и успех в посока на новите ви инициативи. Сключете нови договори, стиснете си ръцете след изгодна сделка и покупко-продажба. Време за революционни преустройства в работата и у дома. Чудесен ден за преместване, за промяна в позициите и интересите. Съдбата ще ви подскаже правилната посока, а и точните хора ще се обадят. Време е за доброволна жертва в името на децата. Благоприятно време за прехвърляне на собствености на наследниците. Ден за изцеление от неприятности и болежки.
Работа – 6
Пари – 6
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Везни 23 септември - 22 октомври
Ден на тежки битки за родените в третата декада. Нищо няма да ви се даде даром, но трябва да опитате да си го вземете. Ще се наложи да направите жертва, да отстъпите от една позиция, за да имате възможност да завладеете друга или да започнете живота си по нов начин, на ново място и с нова работа. Предстоят промени, реорганизации, срещи и раздели, които ще разчистят пътя и отношенията ви и ще помогнат да направите нужната инвентаризация. Планирайте за утре срещи и консултации с нужните ви специалисти.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 4

Скорпион 23 октомври - 22 ноември
Нищо важно и отговорно да не се протака. Направете крачката, която ще ви обезпечи с подходяща работа, с връзка и съюз, на които ще се опирате във времето напред. Пътувайте, търсете директни срещи и купете стока от производител. Сключените днес договори ще получат неочаквана перспектива и ще помогнат да спечелите повече отколкото очаквате. Бъдете честни и справедливи. Ще постигнете целите си и другите ще останат доволни, а в бъдеще отново ще си стиснете ръцете. Мислете комплексно. Натоварете се физически.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 6
Късмет – 5
Здраве – 5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Днес се дават клетви за вярност и обещания, които трябва да се изпълнят. Подписаните договори ще са дълготрайни и успешни и за двете страни. Търсете директни контакти, пътувайте организирайте дейноста и служебните си ангажименти по нов начин. Благоприятен момент за преместване в нов дом или офис. Ако ви откажат на едно място, на друго със сигурност ще пробиете. Ден на големите възможности за тези, които мислят в перспектива и действат активно в посока на личните си цели и интереси.
Работа – 6
Пари – 5
Любов – 6
Късмет – 5
Здраве – 5

Козирог 22 декември – 20 януари
Денят е благоприятен за пътувания, командировки, преместване на ново място и в нова служебна позиция. Ще намерите нови спонсори и клиенти. Ще свършите много добра работа и в извън работно време. В бъдеще ще получавате подкрепа, пари и екстри от всичко уредено и предприето в момента. Ден за лично и духовно изцеление. Ще се справите поне с част от  проблемите, ще направите изгодна сделка и ще тръгнете по нов път. Денят носи много варианти на избор. Изберете този, който комплексно ще ви удовлетвори.
Работа – 6
Пари – 6
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Водолей 21 януари – 19 февруари
Ден на неукротимо движение напред и нагоре към върхове и цели, които отдавна се стремите да покорите. Не се отказвайте. Дори и да получите откази на едно мсто, на друго ще ви приемат с овации. Ще си проличат храбреците, готовите да поемат необходимите рискове и да направят нужните жертви, за да получат тава, което заслужават и от което се нуждаят. Чудесен ден за подписване на нови договори за работа. Не отклонявайте предложения и покани. Не се знае откъде ще ви изскочи късмета. Пътувайте.
Работа – 6
Пари – 5
Любов – 6
Късмет – 5
Здраве – 5

Риби 20 февруари – 20 март
Ден на пробив в посока, в която до момента сте получавали откази. Може да намерите подходяща и добре платена работа. Рискувайте в рамките на възможното. Добре е да се сключват нови договори, да се започне нова дейност, да се потърсят нови инвеститори и наеметели. Благоприятен ден за прехвърляне на имоти на наследниците ви. Сами ще получите това, което ви се полага. Чудесен ден за преместване в ново жилище. Всичко, което се предприеме ще носи ползи и ще помогне да разрешите проблемите си.
Работа – 5
Пари – 6
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Честит рожден ден!
Личната ви година е петица. Ориентирайте се към пътувания, преместване на нова работа и в нов офис. Промените са желателни и не бива да се отказват. Новата посока в живота ви ще донесе и нови възможности, които ще ви подсигурят и направят щастливи.
Родените днес ще бъдат големи храбреци. Няма да се отказват от намерения и цели и неотклонно ще вървят напред. Подкрепяйте ги и не ги отказвайте от намеренията им. Предопределени са да променят света и отношенията ни в него.
Заченатите днес ще бъдат готови на подвиг, ще се проявяват като рицари в отношенията с околните и ще бъдат надарени с поетични и художествени таланти.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.

Тайните на Северняшката сватба

Да кажеш заветното „да“ в народна носия, да посрещнеш над 1000 гости със същия дрескод и да изпълниш старите български обичаи в най-важния ден от живота си – това, което е отживелица за едни, е перла в съкровищницата от родни традиции за други. За трета поредна година Врачанският балкан ще даде терен на най-големият фолклорен събор в Северозапада - „Леденика“, организиран от Общината на града, начело с кмета Калин Каменов. А неговата черешка на върха на тортата е именно  автентична българска сватба.

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.