Снимки

Овен 21 март – 20 април

Съвпадът на Марс и Сатурн от Козирог ви облъчва с агресивна енергия. Не позволявайте да ви провокират и изкарват от равновесие. Ще се случват събития, които ще ви настройват агресивно в момент, когато е добре да се смирите и да не се подавате на провокации. Може да излезете виновни за чужда вина. Не се включвайте в екстремни състезания и спортове. Стойте настрана от войнстващи групи и се смирете до максимално възможното. На никаква цена не позволявайте да ви нарушават спокойствието. Вероятни са травми.

Работа - 4

Пари - 4

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес природата се стреми да запази статуквото и хармонията, но агресивно настроени групи и фактори ще пречат, ще вършат своята подривна дейност и ще нарушават примирието. Спазвайте дистаниция. Не влизайте в разправии, после много трудно ще се помирите и сближите отново. В този ден крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Някъде ще има ескалация на агресивни прояви. Не ходете в места с повишен риск и не си позволявайте изневери. Не бъдете прекалено активни в бизнес инициативите.

Работа - 4

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден за почивка е релакс. Не си давайте зор и не притеснявайте други хора с изисквания. Днес природата търси баланса, опитва се да запази хармонията и изсква от нас да не отиваме в крайности. Да не се убиват птици и мечти, да не се отнема вярата на децата в нещо вълшебно, в приказките и красивите идеали. Светът може да ви изглежда неправилно построен, но в хаоса на днешния ден се заражда хармонията на утрешния. Може да се случват доста негативни неща, но и те са част от плана за промяната към добро.

Работа - 4

Пари - 4

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес е важно да се спазва примирието и добрия тон в отношенията. Не си позволявайте да влизате в спорове. Не е време да доказвате своята правота или чуждата грешка. Вероятни са конфликтни и екплозивни положения, които трудно ще овладеете и контролирате. Някой ще се опита да ви налага мнение или личната си програма и изисквания. До края на деня ще се справите с неприятните положения, ще получите приятелски и юридически защити. Утре ще реализирате печалби и ще се устроите на по-добра позиция.

Работа - 4

Пари - 4

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Чист и светъл ден. Не нарушавайте хармонията, не предизвиквайте околните към разправии и скандали. И сексът днес разболява и става причина за агресия и нападки. Може да влезе в компроматни войни. Не се препоръчват много контакти. Останете в тесен кръг на доверени приятели. Изпълнявайте и физически упражнения водещи към хармония. Полезно е да се провеждат прочистващи и разчистващи процедури. Изчистете къщата, спазвайте диета. Ограничете контактите с тези, които винаги ви разстройват или предизвикват.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Колкото по-малко контакти имате в този ден, толкова по-добре. Не си нарушавайте спокойствието. Ако може да се го позволите не ходете на работа и откажете неприятни ангажименти. Ден на равновесие между астралното и физическото ни тяло. В такъв момент е нездравословно и вредно да се предизвикват скандали, да се участва в екстремни спортове, да се поставят ултиматуми и да се изисква прекалено от околните. Кръвта се обновява. Денят е благоприятен за пътувания и сделки с животни.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес природата се стреми към баланс, хармония и равновесие. Вървете по линията на най-малкото съпротивление, избягвайте скандалите и бурните прояви на емоция. Дайте на тялото и душата нужния релакс. Не участвайте в рискови състезания и не позволявайте да ви предизвикват към конфликт. Родените около 1 октомври са в по-неблагоприятна позиция. Добре е да си останете у дома. Отложете пътувания, не си нарушавайте комфорта. Не реагирайте на предизвикателства, не взимайте окончателни решения по важни въпроси.

Работа - 4

Пари - 4

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес и утре Луната е в Скорпион. Очертават се пътувания и промени в плана. Не се обвързвайте с нови партньори. Днес и сексът е противопоказен и разболява. Препоръчват се физически упражнения носещи хармония не само на тялото, но и на духа. Разходете се сред природата. Намерете тихо и спокойно място, прочистете ума и сетивата. Сега е момента да обмислите бъдещите начинания и ходове. Не е време за старт на амбициозни проекти. Смирете страсти и желания. Сънищата ви са пророчески. Препоръчителна е диета.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес природата не търпи крясъци и разправии. Стремежът е към мир и хармония, но трудно ще я намерите в забързаното ежедневие. Не си поставяйте тежки задачи и се движете по линията на най-малкото съпротивление. Отлагайте за утре важното и належащото, а за днес се ориентирайте към релакс и почистване на дома. На намаляваща луна мръсотията лесно излиза. Спазвайте диета, прочистете ума и душата от натрупания стрес и неудовлетворение. Релаксирайте на приятно място и не позволявайте да ви безпокоят.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес е точният съвпад на Марс и Сатурн във вашия знак. Родените около 1 януари са в рискова позиция. Не се препоръчват участия в рискови инициативи. Не реагирайте на провокации и не рискувайте в нищо и за нищо. Каквото се развали трудно ще се оправи. В момент, когато природата се стреми към равновесие ще се задвижат канфликтни и войнстващи фактори, които може да донесат преблеми не само на вас, но и на света. Дано стремежът към мир и равнопоставеност, надвие агресивните помисли. Бъдете внимателни.

Работа - 4

Пари - 4

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не се месете в чуждия живот и избор и не допускайте намеси в своя. Ден за прочистване от насъбраната шлака, за релакс и разтоварване. Родените в първата декада ще имат повече проблеми и натоварване. Не се впускайте в екстремни начинания и дайте на тялото си нужния покой. Препоръчват се физически упражнения водещи към хармония на всички нива. Почистете дома, не започвайте нищо ново и амбициозно. Сексът е противопоказен, особено на чуждо. Вероятна е компроматна атака.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ще изживеете един хармоничен и релаксиращ ден, ако не се занимавате с проблемите на другите и се изолирате от шума наоколо. Препоръчват се упражнения водещи към душевна и физическа хармония. Не позволявайте да ви нарушават спокойствието. Работете в градината, избягвайте разправиите. Днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагате. Оставете за утре важните лични и делови срещи, ако искате да имате успех при преговори и делови контакти. Ще намерите спонсор и подкрепа.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е осмица. Ориентирайте се към старт на нова лична и бизнес програма. Ще получите повишение и може да намерите нова работа. Нищо да не се отказва. През 2019 г. ви очават раздели. Вървите към лична и професионална инвентаризация.

В хороскопа на родените днес действат тежки и войнстващи аспекти. Родените преди изгрева на слънцето не е добре да ходят войници и да практикуват екстремни спортове. Родените под Скорпион винаги ще ги пазят и защитават и ще са благоприятните им партньори в бизнеса и в любовта.

Зеченатите днес ще обичат животните и ще имат целителски дарби. Ще се стремят към живот сред природата, но трудно ще намерят покой.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Съдят Ким Кардашиян

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Ганайският виртуоз Аюуне Суле с извънреден втори концерт у нас

След като вчерашният концерт на удивителния ганайски музикант Аюуне Суле беше тотално разпродаден, музикантът реши да направи жест към всички свои български почитатели, за които не останаха билети.