Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ивановден. Един ще почерпи, друг ще похапне, а трети ще плати масрафа. Рекламирайте се, планирайте публични изяви тази вечер. Ще си проличат талантите. До обед не предприемайте нищо съществено. Следобед енергията ви блика като фонтан. Контролирайте импулсите. В неделя може да ви се обадят с изгодно предложение. Не се свивайте, излезте на светло, разгърнете сили и таланти. Този понеделник преобръща колелото на амбициите, бизнесът потръгва, старите проблеми се решават с лекота и в движение. Следобед се ориентирайте и към дарителски инициативи. До вторник на обед направете жест към нуждаещите се и към близките, които ви молят за нещо. 9-10-и носят и за вас неочаквана подкрепа и закъснели подаръци на съдбата. Ще се появят отново стари проблеми, които ще решите в движение. На 11-и обърнете повече внимание на външния си вид. Първото впечатление ще е от значение. На 12-и се оформят лагерите, може да бъдете отхвърлени и изолирани от едно място, но ще ви приемат на друго. Проблемът е, че не може да понесете промяната, независимо, че отивате на по-добро място. Опитайте сами да изберете по възможност хората, с които ще работите, а не друг да ви налага своя избор. Вечерта апетитите са огромни, а на 13-и няма да се спрете пред нищо, за да получите желаното. Навлизате в силен период.

 

Телец 21 април – 20 май

На 7-и покрай подаръците за празника може да получите изгодно делово предложение. Не давайте веднага отговор. От обед навлизате в силен и печеливш период. Очаквайте финансиране и спонсориране, повишение и преназначение. Меркурий тръгва директно в знака на хармоничния ви Козирог. Бизнесът се съживява, на маса се уговарят и първите сделки, привличат се умеещи и можещи хора. Този уикенд може да постигнете първата си победа за годината. Сключените бракове ще са обезпечени материално. На 9-и до обед пасивността е нежелателна. Обединете усилията и ресурсите си с надежден партньор. От обед до 10-и на обед не искайте много, а се постарайте да подкрепите и обгрижите някого. Жестовете ще се запомнят и ще се върнат в нужния момент. Вечерта на 10-и е добре за фитнес, сауна и масаж. Ако не успеете на 11-и станете рано и направете нужните процедури. Денят завърта колелото на съдбата, дава възможност да се представите на ниво, да участвате в конкурси, да се явите на прослушвания и да получите своя шанс. Срещите ви на 12-и може да помогнат да влезете в нова среда и в нова група по интереси. Ден на тръбача, който свири сбор. Единомишлениците се събират, обсъждат и активизират общата програма. На 13-и ще ударите на камък, ако много претендирате, искате и ламтите. Чакат ви два трудни и рискови дни.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

7-и носи особено вдъхновение насочено повече в материален план. Ще ви дойде спасителна идея как с куршума на една инициатива да ударите два заека, да стимулирате някого да свърши нещата, за които не ви остава време или нямате желание. Следобедните часове са по-благоприятни за срещи и визити, за делови и лични разговори. В неделя Всичко при вас върви по правилата, но по-важното е, че ще прокарате своите правила и намерения и ще изкачите висок връх в кариерата още в следващите дни. На 9-и се събужда енергията Кундалини. Не може да стоиш пасивен, трябва да направиш своя избор. От обед до 10-и на обед се дава милостиня и се прави това, за което те помолят. Ако мислите за ближния и за вас ще се погрижат. Правят се дарения, получавате обаждания от чужбина и обещание за финансиране на проектите ви. Завърта се колелото на съдбата и до вечерта поне един проблем ще се разреши. Уговореното в момента ще получи в следващите дни своя летящ старт. На 11-и преди да мислите за работа, помислете за себе си и се постарайте да изглеждате добре. От 12-и Меркурий вече не ви гледа в опозиция. Постигате консенсус, правите уговорки с партньори и работата ви тръгва по вода. Не се доверявайте само на вдъхновението. Проверявайте всичко, подсигурявайте се с нужните документи. 13-и е денят на голямата амбиция.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 7-и черпи любимият ни Иван. Във въздуха витае особено празнично настроение, но който умее да навързва нещата ще съумее точно на празничната трапеза да уговори нови или съвместни бизнес дела и в следващите дни да поднови и започне нова инициатива. На 8-и към обед Меркурий тръгва директно и отпушва търговската дейност. Денят е чудесен за сключване и на брак. И двете страни ще получат личното си обезпечение, ще обединят сили, капитал и възможности. На 9-и изкачвате висок връх, но може да се почувствате сами и в изолация. До края на деня е добре да направите дарение. И на 10-и първата ви работа нека да е свързана с подкрепа и съдействие на някой изпаднал в нужда. До вечерта ще видите как бумерангът се връща и сами ще получите подкрепа в труден момент. Този ден завърта колелото на съдбата и което е било зациклено и застопорено излиза на преден план и получава своя шанс за развитие. На 11-12-и са основните ви битки за право и живот под слънцето. 11- е магичен ден, който се свързва с колелото, с възможността да се разреши стар проблем и да се уреди отдавна зациклена работа. На 12-и съберете семейния и професионалния съвет. Ще ви е нужна защита и ще я получите. Внимавайте какво подписвате. Не влизайте в допълнителни зависимости. 13-и дава сила и власт на този, който ги поиска. Отварят се огромни апетити.

 

Лъв 22 юли – 22 август

За вас 7-и е ден на изкушения и грешна инвестиция. Запленяват ви с идеи, от които друг ще спечели. Не си позволявайте да смесвате работата с удоволствията, радвайте се на празника и си обещайте, че за работа ще мислите от понеделник. 8-и дава крилат шанс на бизнеса, но за вас е препоръчително да изчакате и да видите кой накъде ще тръгне. На 9-и чужди ръце и усилия ви изкачват на върха. До вечерта направете едно добро дело. На 10-и работете първоначално за странична кауза. От обед навлизате в период на сила, възможности и печалби. Към края на работното време ще се похвалите с първата си победа за годината и първата възможност да задвижите печеливша инициатива. Добре е да се работи в екип, да се търсят качествени съюзници и сътрудници. От значение е да се залагат здрави основи на това, което се предприема. Нищо не бива да се прави как да е или да се влагат бракувани материали. 11-и започва с проблем, който ще се реши в движение. Бъдете сигурни, че някой ви наблюдава и оценява и до вечерта може да получите нужното одобрение или разрешение, което чакате отдавна. Този ден ни подлага на тест по пригодност. 12-и отваря вратата на неподозираните възможности. Може да направите лично откритие, да сформирате качествен екип или нова музикална банда. 13-и ви показва в лъвска светлина. Взимате си своето.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 7-и рано сутринта може да ви хрумнат идеи или да получете предложение, което ще се окаже особено печелившо. Може би и в съня си сте комбинирали нещата и като Менделеев сте открили своята таблица на успеха. Още в неделя може да съгласувате действията си с партньори и да направите силен ход. Тръгващият директно Меркурий, вади духа на предприемаческата инициатива от бутилката на изчакването. Не бързайте. Още на 9-10-и ще се сблъскате със стена, ще усетите неразбиране, ще трябва да вършите чуждата работа, докато вашата ще изостава. Добре е в тези дни да се направи дарение и да се работи с повече смирение. Имайте предвид, че в интервала 4-11 януари Меркурий ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. На 11-и ще се види светлина в тунела. В този ден има някаква особена магия. Символи са пръстена и колелото. Някой ще получи покана за любовен танц, друг ще привлече нови партньори и клиентела. 12-и ви дава истинските шансове, които до момента сте изстрадали с търпение и къртовска работа. Родените около 1 септември да не продават умотворенията си, а да се опитат да организират самостоятелен бизнес. Дръжте марката и патента в свои ръце. На 13-и конкуренцията е в стихията си. Не се правят компромиси, апетитите са огромни. Ще бъдете подложени на изкушения в работата и в любовта.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

7-8-и са дни не само за празнуване но и за стиковка с нужните хора, с които още в понеделник ще влезете в битки за пари, власт и влияние. Може на някой отстрани да му се струва, че водите празни разговори и само вдигате чашата, но точно там на празничната трапеза ще осъществите важни връзки, ще ви споделят спасителни идеи, ще навържете получените вести и информации и ще направите преди другите своя силен ход. Добре е на 9-и да кандидатствате по различни програми, да подадете документи, да търсите съюзи и съдействие. Във вторник започнете с подарък и мил жест на внимание. Съдбата ще се погрижи и за вашите интереси чрез действията на трети лица. Дори и някой решил да ви навреди фактически ще ви помогне и ще ви освободи от неприятни връзки и ангажименти. На 11-и трудно ще се справите сами, ще ви е нужно приятелско рамо. Тази ден се свързва с пръстена и колелото, с възможността да се задвижат съвместни проекти, но и да се отстъпи от територии и амбиции в името на общия напредък. На 12-и ще успеят само тези инициативи, които се правят в екип. Еднолично може и да загубите и зациклите, но с подкрепата на избрани хора и проверени екипи печалбата ще е на лице. На 13-и всеки е захапал кокала и не го пуска. Чак вечерта е възможно споразумение. Почти в края на работното време ще осъществите намеренията си.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 7-8-и енергия, чувства и ресурси изтичат между пръстите ви. Работите за чужди удоволствия, грижите се за някой оставащ безгрижен дори и в критични моменти. Влизате в преразход на средства и пари и по някакъв начин чувствате раздалечаване от тези, към които сте тръгнали с желание и любов. Но това е само временно явление. Тръгващият директно Меркурий ще освободи от оковите на изчакването търговската инициатива. Още в началото на деловата седмица получавате подкрепа и съдействие точно от хората, за чиито удоволствия и приятни изживявания сте се погрижили. Колкото дадеш в този момент толкова ще получиш. До 10-и предстоят размествания и рокади и на работното ви място. Може да ви се даде възможност и за допълнителна инициатива. 11-и е магичен ден, който ще ви развърже ръцете, ще ви предложи шансове, за които не сте помислили или не сте очаквали да се реализират. На 12-и Венера и Нептун са в точен съпад в знака на хармоничните ви Риби. За родените около 1 ноември този аспект ще донесе творческо и артистично вдъхновение. Ако сте музиканти или хора на изкуството може да създадете и наложите своя хит. Но и за другите това ще е ден на залпово вдъхновение, което може да ви подсигури с любима и доходна работа. На 13-и запазете неутралитет. Големите лъвове излизат на терен да ловуват.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 7-и съчетавате успешно полезното с приятното. На трапезата на именяка Иван няма да се водят празни разговори. Ще се стиковат амбиции и интереси, ще се съгласуват действия и предстоящи инициативи, ще се взимат решения в каква посока и с кого да се продължи напред. Не си позволявайте да отсъствате от сбирки, в които ще присъстват хората важни за бъдещите ви дела и амбиции. Постарайте се до края на новата делова седмица да прокарате намерения и проекти. Няма да ви е лесно в понеделник и вторник. Луната ви гледа в опозиция, а три планети от Рибите наливат масло в огъня на страстта. Интересите на група хора са противопоставени на вашите, а и вдъхновението ви полива чужди градини. На 10-и направете едно добро дело и ще ви се върне. Не може само да се иска, трябва и да се даде. Ще се наложи и да дадете някому комисионна или предплата за работата, която още не е започнал. На 11-12-и трябва да бъдат особено внимателни и бдителни родените около 1 декември. Не рекламирайте проекти и открития преди да сте ги патентовали и защитили. Може да ви откраднат идеята в суров вид, да я развият и реализират преди вас. На 12-и създайте свой екип, влезте в нова група по интереси. Предприето ще даде шанс на амбицията ви в петък. На 13-и вашето си идва при вас. Амбициите са големи, но и вие няма да отстъпите.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Колкото и да се охарчите през уикенда, двойно ще ви се върне. 7-и е ден на особено творческо вдъхновение. Някой ще напипа златоносна жила. Може да получите предложение и покана за еднолична публична или екипна изява. Талантите ви ще работят за вас. Постарайте се да блеснете и да ви забележат. В неделя получавате нещо дължимо не само в материален, но и в чувствен план. Тези дни са радост за душата и амбицията на хората с творчески идеи и хрумвания. На 9-и до обед заложете здрав фундамент на всичко, което предприемате. Втората половина на деня изисква повече грижа към познати и непознати и прояви на благотворителност. Във вторник може да ви се обадят с предложения за съвместна инициатива, която може да се реализира през уикенда. Чакайте финансиране и от чужбина. На 11-и интересите ви ще се сблъскат челно с тези на силни конкуренти и противници на идеите ви. И на 12-и ще са ви нужни повече усилия, за да свършите дори обикновени и отработени дейности. Ще се почувствате по-добре и ще намерите подкрепа в екипната работа. В тези два дни ще се наложи да се опрете и да разчитате на тези, които в миналото сте подкрепили. Време е да ви върнат жестовете, да ви подадат ръка, за да минете през праговете на живота. На 13-и не влизайте в излишни разправии. Ден на огромните апетити и неустоимите желания.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Тежък уикенд за вас. Ще давате, ще се чувствате пренебрегнати, ще се налага да работите за чужди интереси и да обслужвате случайни хора, докато близките и приятелите ви ще са далече или заети с неотложните си дела. Разходите ви нарастват, приходите не се чувстват. На 9-и застанете на стартовата линия, подгответе се за разговори и действия, които ще отпушат бизнеса и търговската ви инициатива. 9-10-и ще донесат и така нужното ви финансиране, възможност да се прекрачат рамките на ограниченията, на които сте били подложени от доста време. Ще се окажете и обект на спонсорство от страна на близки и приятели от чужбина. В момента за вас идват закъснелите новогодишни подаръци. Ще се радвате и на посещения на добра воля. От разговорите ви в момента може да произлезе съвместна инициатива и нов проект. На 11-и колелото на съдбата ще се завърти, ще се отворят възможности и шансове, които в миналото са работили за друг. Може да ви предложат нова работа и допълнителна заетост. На 12-и свикайте семейния съвет, работете в екип, търсете начини да обедините свои и приятелски ресурси и интереси в името на общи дейности и каузи. На 13-и някой ще ви захапе. Ден на хората с хищническа природа и огромни апетити. Пазете си територията. Обърнете внимание на сърцето и сърдечните работи. В момента някой краде и любовта ви.

 

Риби 20 февруари – 20 март

В събота черпи любимият Иван. Движите се водени от някакъв особен екстаз и екзалтация. Може да се изявите успешно пред публика, да се явите на конкурси и да станете обект на благотворителност. Постарайте се да реализирате мечтите си. Не се стопирайте сами и без това животът достатъчно ни е ограничил. В неделя Меркурий тръгва в директна посока и съживява бизнеса. Премисляйте и обмисляйте всичко. В понеделник и вторник не бързайте, не притискайте и не изисквайте много от околните. Подгответе се повече за защита, отколкото за нападение. В тези дни може да работите за чужда кауза и интереси, но по-болезненото е, че може да ви откраднат марката, патента или нещо друго, което сами сте изработили и сътворили. Обличайте се добре, вероятни са здравословни проблеми. Най-силните ви и успешни дни за периода са 11-12-и. На 11-и всяко ваше хрумване ще е златно, ще позволи да излезете с придобивки и ползи дори и от най-зациклените ситуации. На 12-и е точният съвпад на Венера, с Нептун, който се смята за нейна горна октава и се свързва с Божието вдъхновение. Това е силен момент за творците на всички нива, за музикантите и певците. Някой ще направи своя хит. На 13-и печелят само силните на деня. Не се карайте с никого, после трудно ще се помирите.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Андрей Арнаудов стана татко на момче

Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов гушна първата си рожба. Това съобщи самият той в социалните мрежи. „Добре дошъл, Васил А. Арнаудов! Бебето и Емануела са добре! Благодаря на Acibadem City Clinic Tokuda и особено на д-р Ани Богданова!“, написа гордият татко.

Хю Грант вдига сватба

Популярният като „вечният ерген“ актьор Хю Грант ще каже заветното „да“ на приятелката си от 6 години – шведката Ана Ебърстийн. Двамата са подали заявление за сключване на граждански брак в кметството на Кенсингтън и Челси в западен Лондон, където притежават къща.

В лентата участват известни актьори и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг (ОБНОВЕНА)

В лентата участват известни актьори и популярни лица от малкия екран

Със заснемането на нов сериал са се заели продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Телевизионното дуо вече опъна снимачната техника на северния плаж в Слънчев бряг.