Снимки

Овен 21 март – 20 април

Всички искаме и търсим любов, но в днешния ден на влюбените трудно я откриваме. Луната от Везни гледа в опозиция Венера и Марс в знака на Овена. Ще е трудно да бъдете с когото искате и където сте уредили. Ще срещате ледени сърца, погледи които нищо не значат и малко дават и усмивки, зад които се крие пресметливото желание да се задоволят апетити и страсти. Ще плащате за всичко, но вероятноста да получите нещо наистина желано насреща е малка. Не се ядосвйте за дреболии и не правете нищо на всяка цена.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Телец 21 април - 20 май

Ден на леденото сърце, на студените погледи, които могат да се запалят само при вида на нещо материално. На всички нива се мисли меркантилно, назависимо, че се декларира противното. Зад всеки жест трябва да се чете нещо друго, различно и не дотам прилично. Случващото се в момента отговаря на условията в околната действителност. И ако живеете в агресивна и рискова среда ще постъпвате подобаващо с желание да придобиете защити и да си осигурите стабилност. Каквото надробим, това ще сърбаме.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес ще извлечете ползи от чуждите нужди и амбиции. Не си мислете, че по този начин може да си купите любов. Намирате се в стабилизираща, но и заземяваща позиция. Не хвърчете нависоко, намалете претенциите, съобразете се с това до къде може да стигнете с претенциите си и с тези на околните. Днес маските падат, виждате реалноста, но по някакъв начин продължавате да се заблуждавате считайки, че всичко отново ще ви бъде простено. Този ден може да донесе революционна пренастройка в отношенията.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Днес и утре може да направите особено вреден, грешен и рисков ход. В хороскопа ви действа тежък кръст на планетни влияния. Символи на деня са леда, в отношенията и маймуната, която се оглежда в ледено огледало. Нищо не е истинско и такова каквото изглежда. Склонни сме да принизим себе си, да направим компромиси, които не само ще се окажат губещи, но и фатални за една връзка. Не позволявайте на негативните мисли да ви разбалансират, но и бъдете максимално реалистични. Може да си навредите здравословно.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

Ден на преобразяването, на възможноста да получите точни информации, да свалите някои маски и да видите какво се крие зад една или друга човешка същност, поведение и обещание. Опитайте да се видите отстрани, но не само себе си, а и всички, които участват в представлението ви или в играта, която водите. Не е изключено странични фактори да променят отношението ви спрямо някой, с когото до момента сте вървели редом. По-добре е да пийнем и почетем празника на лозарите, вместо да търсим нереалния св. Валентин.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на равносметка. Чувствата отстъпват пред реалноста, пред изискванията на момента, пред належащите задачи и ограничаващите действията ви обстоятелства. Оглеждаме се в кривото огледало и на роднинските връзки, където един изглежда много по висок и значим от другия, докато всички сме равни пред реалноста и изискванията на закона. Може да разберете за изневери, но не само в областа на чувствата, а и спрямо интересите на цялото ви семейството. Направете си равносметка, но си дайте и втори шанс.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Луната навлиза във вашия знак и отключва не само задържащи, но и активизиращи аспекти. Така едновремно може да натискате спирачките и да давате газ, а това неминуемо ще доведе до душевни и физически експлозии. Опитайте да се видите отстрани, да се откажете от някои илюзии и инстинкти и да дадете предимство на трезвата и разумна преценка. Това ще е трудно в този ден на виното и любовта. Опияняващите фактори са на лице. Дано успеете да удържите юздите на емоцията. Не отивайте в крайности.

Р-4

П-6

Л-4

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес всеки трябва да работи с негативните си мисли, да се види отстрани и да изчисти от съзнанието си вредните и разболяващи фактори. Погрешно тълкувате знаците, които получавате от един или друг човек. Дайте предимство на приятелските връзки. Любовта може да ви избяга, оставайки сянката си в лицето на секса. Ден на илюзии. Властват повече инстинктите, а разумът остава на заден план. Не обещавайте и не планирайте нищо съществено за утрешния ден, в който ще се оплитаме в мрежи от лъжи.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За вас се очертава работа и възможност да влезете в нова среда поради връзките, които правите. Постарайте се да извлечете максимални ползи от днешните си срещи. Бъдете сигурни, че и другият отсреща търси ползата от връзката ви. Ден на кривите огледала, на илюзията и желанието да се представим в различна позиция от тази, в която ни познават. Всеки играе роли, прави опити да зареже една позиция и да се изкачи на друга. В такъв момент всички остават излъгани и ощетени. Като капак утрешният ден ще започне с компромати.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес и утре ще бъдете притискани от приятели и близки да вземете едно или друго нежелано от вас решение. Този ден носи повече рискове за родените в първата декада. Ще ви бъде оказван натиск да изберете между двама или между две позиции, докато истината за вас е нещо съвсем различно или трети човек стоящ зад кадър и чакащ да му дойде времето. Проверете по няколко канала всичко, което ви казват и обещават. Ден на кривите огледала и кривите сметки. Всеки ще получи това, което е надробил. Ще пострадат лековерните.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

И докато другите се лутат в любовните и емоционални отношения вие може да свършите много добра работа и да изкарате добри пари. Предстоят два дни на възможности и шансове, за вас на фона на нечии загуби, за които нямате директна вина, но пък ще имате ползи. Отнетото от един и бягащото от друг ще дойдат при вас. Ще се радвате на личен комфорт и приятни моменти заедно с приятели и близки. И любовта може да ви се усмихне, дори и изобщо да не я очаквате. Утре ще се събудит с хрумване носещо ползи.

Р-5

П-6

Л-5

К-6

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес и утре имате повече степени на свобода, но и повече отговорности ще изскочат. Проблемите ще дойдат поради връзките ви с хора натоварени с неприятни взаимоотношения. Не давайте непоискани съвети и не се бъркайте в чуждите дела, дори и на шега. В момента всеки получава това, което си е заработил и заслужил в миналото. Случващото се с близки и познати ще изиграе лечебен, оздравителен, вдъхновяващ и утрезвяващ ефект върху тях, така че оставете ги да си изживеят момента и да си получат уроците.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е осмица. Ще дочакате заслужени и незаслужени награди и придобивки, ще уредите имотни и наследствени отношения и ще се изкачите нагоре в служебната йерархия. Септември ще ви донесе големите награди. До тогава юридическата ви позиция е силна, така че постарайте се да приключите отдавна водените дела и неуредените отношения с Темида.

Родените днес притежават изключителна магнетичност, личен чар и обаяние и една завладяваща харизма, която ще ги направи известни и проспериращи хора. Родените под Везни са големите им лични покровители, благодетели и любими.

Заченатите днес ще имат слабо здраве и слаби съпротивителни сили, но ще живеят в добра среда, ще бъдат обичани и желани. Не бива да подхранвате грандоманските им амбиции. 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.

Владимир Зомбори – актьорът с корени в Австроунгарската империя

Той държи във всяка нова роля да е различен, така че зрителят да запомни по-скоро какъв е героят му, а не как изглежда актьорът зад образа. Но още преди да сте го видели в някое от неговите многобройни превъплъщения, навярно ще бъдете заинтригувани от името му и откъде тръгва чуждоземната нишка в семейната му история, довела го до сцената на Малък градски театър „Зад канала“.

10 години брак, 3 деца и множество изневери бележат връзката на звездната двойка

Бионсе и Джей Зи: любов по ноти или не съвсем

10 години брак, 3 деца и множество изневери бележат връзката на звездната двойка

„Всичко е любов“ - това име носи съвместният албум на Бионсе и Джей Зи, който излезе на пазара преди дни. Крилатата фраза обобщава връзката на най-бляскавата двойка в музикалната индустрия, но не съвсем. Кралица Би, както я наричат феновете, и нейният крал срещат не една и две спънки по пътя си. Честите слухове за раздяла обаче те тушират с баналното: „Това, което не те убива, те прави по-силен“.