Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят ще отприщи личната ви инициатива и късмета ви на работното място, но в следобедните часове. Не бързайте, не притискайте околните в желанието нещата да се развият по-бързо от възможното. Всичко предприето днес ще донесе ползи, стига да знаете и да можете да чакате. Тръгнете в посоката, в която нещо неустоимо ви привлича. Добре е да се пътува, да се планира командировка и директни срещи с производители и купувачи. Следвайте принципна политика, не се отклонявайте от правия според усещанията си път.

Телец 21 април – 20 май

Важното свършете експедитивно и по най-бързия начин. Ден за преговори, за подписване на допълнителни договори, за делови срещи и опипване на почвата. Ако защитите нечия позиция в бъдеще, ще разчитате на протекция и стабилна подкрепа за личните си дела. Планирайте хубаво похапване до утре на обед. Храната изцяло ще се усвои, няма да напълнеете. Уплътнете максимално работното си време. Каквото свършите и уредите днес, ще ви носи предимства. Отложеното за утре ще зацикли или зависи от чужди приоритети.

Близнаци 21 май – 21 юни

Всичко може да се постигне, стига да проявите творческа активност, да постъпите различно, да защитите тези, които се нуждаят от защита и работят за правдива кауза. Ще си проличи кой на какво държи. Може да получите предложения, които опипват почвата и възможностите за взаимна работа или връзка. Не бива да шикалкавите. Кажете си точно и ясно на какво държите, към какво вървите и каква политика ще следвате. Днес лагерите ще се оформят. Не може да останеш по средата, ще те нападнат и от двете страни.

Рак 22 юни – 21 юли

Рисково начало на деня за родените в третата декада. Може да се постигне много, ако се действа внимателно, изчаквателно и предимно в следобедните часове. Вървите към нови връзки и запознанства, към възможност да обедините сили, интереси и ресурси с доверени партньори. До два дни животът ви може да тръгне в една по-стабилна и изгодна посока. Не е все едно с кого ще си пиете питието и обсъждате битието. Диетите са противопоказни. Съберете се с истинските приятели, уточнете взаимните действия и отговорности.

Лъв 22 юли – 22 август

До обед имате повече шанс да постигнете намеренията си. Следобед и някой друг ще се усети, ще се опита да ви отстрани от поилката и хранилката. Хапнете си добре на обед и на вечеря. Няма да напълнеете, а проведените разговори на пълна трапеза ще тръгнат да се развиват към пълнота и придобивки и за двете страни. Проявете емоциите си, покажете чувства и привързаности, дайте да се разбере кого и какво не харесвате и не одобрявате. Днес печелят тези, които са застанали на правилната страна и защитават правдиви каузи.

Дева 23 август – 22 септември

Днес всичко може да се уреди и подреди според вашите намерения и интереси. Не се страхувайте да влезете в битки за защита на територии и права. Покажете чувствата си. Бъдете сигурни, че ще ви разберат правилно и ще оценят искреността ви. Не се отклонявайте от целта, дори и да виждате, че ще ви коства много. В момента някой ви наблюдава и оценява, прави си сметка доколко може да разчита на вас. Бъдете принципни, не си струва да правите компромис и да играете игрички, защото в бъдеще ще трябва да постъпвате винаги по този начин.

Везни 23 септември – 22 октомври

Първата половина на деня ви дава предимства, а втората изисква с всички сили да ги защитите. Ако днес направиш една крачка, трябва да направиш и втора, а тя ще повлече и третата. Ще се наложи да правите избор, да показвате към какво и кого клоните. Ако увъртате и се опитвате да отлагате, ще настъпи отлив от стана на хората, които биха ви предложили изгодни оферти. Време е да влезе в битки, да покажете отношение, да изберете новата си среда и група по интереси или да останете в старата. Няма как да си добре и с тези, и с онези.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Започвате голямото настъпление към една заветна и печеливша позиция и цел. Проявете творческа активност и ще изкачите поне едно стъпало към целта. Добре е някои важни разговори да се решават на масата, с хубаво хапване и умерено пийване. Днес не се пълнее. Хапнете на воля, поканете партньорите, с които имате работа за вършене на приятно и проверено място. Всичко предприето ще тръгне по правилата, ще донесе обновяване на връзките и ще отвори нова перспектива за работа и живот.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес лесно се усвояват знания и умения. Ако сте на изпит, ще покажете най-доброто от себе си, ще привлечете погледите и в бъдеще може да разчитате на изгодно делово предложение. Пътувайте, уредете срещи на място, търсете начин за внедряване в нова среда или задълбаване в старата. Денят дава награда за положените в миналото усилия. Не се препоръчва диета, както и отказ от получените предложения. Приемайте и покани. В следващите дни ще правите разбор и ще видите на какво и кого окончателно да се спрете.

Козирог 22 декември – 20 януари

Рисков предиобед, особено за родените в третата декада. Изчакайте действията и избора на околните. Следобед ще сте по-добре ориентирани накъде да тръгнете и какви стъпки да предприемете. Време е да влезе в битка за защита на права и лични интереси. Отстоявайте принципна позиция. С такъв подход ще привлечете качествени хора към амбициите ви в бизнеса и в обществото. Един от дните, в който е препоръчително да покажеш и чувствата си, да пролееш поне една сълза или просто да се усмихнеш.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Действайте по най-бързия начин в посоката на личния си интерес. До обед може да постигнете максималното, а следобед са вероятни повече откази, притеснения и липса на разбирателство. За вас този ден има своята светла и тъмна половина. Не проспивайте шансовете си преди обед. В тях блещука светлинка за бъдещето ви. Може да получите изненадващо предложение и покана, да станете обект на спонсорство и да си осигурите стабилни доходи. Днес без битка няма победа. Следобед на пътя ви застава силен конкурент.

Риби 20 февруари – 20 март

При вас ситуацията е обърната. До обед не се напрягайте, обърнете повече внимание на храната, изключете диетите и хапнете сладко. Няма да напълнеете. Важно е следобед да сте на ниво, да се представите в пълния си блясък в местата, където отивате. Разговорите ви ще носят шанс за придобивки, възможност за нова работа и нова лична връзка. Навлизате в силен тридневен период, в който ще получавате награди за появеното старание в миналото. Време е за битки и състезания, за плач и смях. Това е част от играта.


Честит Рожден Ден!

Личната ви година е петица. Направете всичко възможно да се освободите от оковите, които ви тежат. По начина на изписване петицата има стрелка в нова посока. Добре е да пътувате, да заминете за чужбина, да се преместите на нова работа и в нов дом. В следващата година ви предстои усядане и окопаване на така завладените позиции. Не отклонявайте покани.

Родените днес ще бъдат биткаджии, ще печелят състезания и конкурси, ще променят и вашия живот и точно след една година може всички да живеете на ново място. Родените в началото на Везните са спонсори и покровители на тези деца.

Заченатите днес ще получават по заслуги, ще бъдат наказвани веднага за грешките и поощрявани с високи награди за правилния избор. Ще имат завиден интелект и магически способности. Възпитайте в тях една правилна и строга ценностна система.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.