Снимки

Овен 21 март – 20 април

Луната навлиза в Овен и започва да нараства, а с нея нарастват и апетитите ви в този ден. Ще се събудите с някакво остро чувство на глад, но не само към храната, а и към желанието нещо да се започне, да се предприеме и задейства, за да се живее и работи по-добре. Опитайте да реализирате всичките си хрумвания и амбициозни проекти. Планирайте за утрешния ден старта на нов бизнес  и отваряне на новото ви заведение. Подбирайте храната си, отнасяте се внимателно и към подбора на връзките. Чакат ви тежки битки.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Още със ставането ще почувствате остро какви са нуждите ви, каква храна да ядете и към какви връзки и дейности да се насочите. Проблемът е, че като земен знак сте заземени в материалното и не вярвате на предчувствията. Ако в този ден следвате съветите на сетивата ще си спестите доста неприятности и проби-грешки. Идете там, където нещо ви привлича и ще уредите важна за вас работа. Не яжте каквото и да е. Дайте на тялото си това, кото иска и което му е сладко в пряк и в преносен смисъл. Чака ви и истинската любов.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на просветление, на неочаквано усещане и подсещане какво е нужно да се направи в момента, къде са истинските ви приятели и врагове. Не може да излъжеш сетивата, не се и опитвайте. Ако нещо ви се дояде наблегнете на него до другото новолуние. Няма значение каква диета спазвате. Днешният ден показва истинските ви нужди, стига да се доверите на предчувствията. Планирайте активните мероприятия за утре. В момента тече голямата подготовка преди старта на нови дейности и бизнес инициативи в утрешния силен за вас ден.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Тежък ден за тези, които отказват да видят реалностите, които пренебрегват гласа на интуицията подгонени от вечните нужди и изисквания на момента. Поспрете, доверете се на сетивата и ще избегнете проблемите. Не отивайте там, където нещо ви отблъсква. Тръгнете в посоката, която ви привлича и яжте само храни, към които имате афинитет. Родените в първата декада да не си превишават правата, да спазват правилата и изискванията за безопасност. Отложете за утре старта на нови дейности и амбициозни проекти.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес трябва не само да си отваряш очите, но и да се довериш на вътрешното си зрение и усещане за нещата. Ще се събудите с ясното чувство какво трябва да се направи, къде да се отиде, какво да се яде и как да се държите в дадена ситуация. Следвайте съветите на интуицията и ще успеете във всяко начинание. Ден за планиране на активни инициативи в утрешния ден. Понеделнишки е добре да стартирате нова дейност, да започнете нова работа и да отворите нов търговски обект. Днес е важно всичко да се организира и планира добре.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят дава възможност да развихрите диагностичния си и дегустаторски талант. Сгответе си любимото ястие, планирайте работата за утре, направете някои ремонти и поправки. Дизайнерът във вас ще долови и реализира гениални идеи как да се подредят нещата в офиса и у дома, за да бъде всичко функционално и красиво, а диетологът ще сготви най-полезната храна за фамилията. Доверете се на сетивата, на вътрешния си усет за нещата и ще се радвате на успех и щастливи мигове. Утре заставате на старта на новия си живот.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес и утре никак няма да ви е леко. Не си поставяйте тежки задачи и не бързайте да тръгвате в нова посока. Планирайте, правете огледи на място, не работете с посредници. Обмисляйте начинанията си, върнете си дълговете, раздайте ненужни вещи и прочистете мислите си от негативизма. По усет ще разделите приятелите от враговете, полезното от вредното и нужното от ненужното. Остава да направите избор и за утре да задвижите нови лични инициативи. Тези дни може да преобърнат живота ви. Спазвайте правилата.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Оставете в днешния ден да ви води интуицията. Умът ще подава грешни сигнали, защото и грешни информации сте му подали. Но вътрешното ви усещане ще ви предпази от грешки, от неправилни и ненавременни действия. Ако изпитате афинитет към определена храна, непременно си я доставете и сгответе. Тръгнете към хората, които неустоимо ви привличат. Не отивайте на среща с тези, към които имате някакво неосъзнато подозрение. Хубаво е в днешния ден да проявите щедрост и да обгрижите някого. Жестовете ще се върнат и в любовта.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Всичко, което усвоите днес като знание, умение или информация ще ви помогне утре да извлечете ползи от всяка своя инициатива. Ден на голямата подготовка преди старта на нова дейност или нов бизнес проект в утрешния ден. Доверете се на предчувствията си. Направете това, което усещате, че е правилно и нужно. Неочаквани случайности ще ви покровителстват. Животът може да ви сблъска с важни за бъдещето ви хора. Внимателно анализирайте всичко случващо се. Планирайте за утре отваряне на новото си заведение.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежък и рисков ден за родените в първата декада. Не пътувайте късно вечерта, а през деня не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Ден за размисъл и планиране. Върнете си дълговете, посетете приятел в нужда и сами очаквайте подкрепа, ако сте изпаднали в затруднение. Този ден подрежда не само приоритетите, но и приятелските връзки. Ще си дадете сметка кое е важното, ценното и нужното за вас. Някои връзки и ангажименти ще отпаднат, други ще се възродят. Днес и утре не се занимавайте с имотни дела.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ако сте се събудили с някакво желание непременно го реализирайте в днешния ден. Интуицията ви подсказва какво е важно, нужно и животоспасяващо за вас и за личните ви връзки. Ако ви се дояде нещо, наблегнете на тази храна в следващите дни. Ако мислите ви непрекъснато ви отвеждат към някого, съберете сили и смелост и се обадете. Не позволявайте пропастта в отношенията да се задълбочи. Натоварете се физически, търсете нова информация по въпросите, с които ще се занимавате утре. Планирайте старт на нов бизнес.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят се свързва с устата и с рогът на изобилието. Контролирайте апетита, яжте само това, което ви се дояде. Възраждат се стари желания и стари чувства. Интуицията ви дава знак накъде и към кого да тръгнете, как да постъпите в трудна ситуация и на какво да разчитате в бъдеще. Всичко, към което изпитате някакво приятно чувство, привличане и усещане ще бъде добро и полезно за вас. Насочете са натам. Отнесете се с подозрение към хора, които ви напрягат и не споделяйте тайните си. Избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоции.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е петица. Предстоят пътувания, промени на местоживеене и работа или на едното поради другото. Не отказвайте покани и възможности за работа и учене в чужбина. Животът ви ще тръгне в нова посока. Огледайте се, търсете ново място за развитие и внедряване.

Родените днес притежават вроден диетологичен и  дегустаторски талант. За тях ще е особено важно да имат свой собствен магазин, офис и база за развитие един ден. Започнете от сега да събирате пари за да им ги осигурите. Нужен им е собствен терен, на който да развиват занимания и дарби.

Заченатите днес ще бъдат с по-голяма вероятност момичета, които ще наследят семейния бизнес и ще продължат рода ви. В живота им ще има изобилие и богатство, ще бъдат много обичани.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Съдят Ким Кардашиян

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Ганайският виртуоз Аюуне Суле с извънреден втори концерт у нас

След като вчерашният концерт на удивителния ганайски музикант Аюуне Суле беше тотално разпродаден, музикантът реши да направи жест към всички свои български почитатели, за които не останаха билети.