Снимки
Отворени са 4 ценови оферти в обществената поръчка за избор на изпълнител на основния ремонт на виадукт „Звездица” на АМ „Черно море” - от км 2+511 до км 2+911. Съоръжението на територията на област Варна ще бъде ремонтирано със средства от бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“, съобщиха от ведомството.
Ценовите предложениия на допуснатите участници са на:
„Автомагистрали - Черно море“АД - 2 736 259,63 лв. без ДДС;
„Пътища и мостове“ ЕООД - 2 306 616,69 лв. без ДДС;
„Инжстройинженеринг“ ЕООД - 2 840 336,63 лв. без ДДС;
„ОРС – инфраструктура“ ООД - 2 409 411,36 лв. без ДДС.
Основният ремонт на виадукта включва премахване на всички пластове на настилката, изграждане на ново асфалтобетонно покритие, хидроизолация, уширение на тротоарите, подмяна на дилатационните фуги, поставяне на предпазна решетка в разделителната ивица, подмяна на ограничителните системи и отводнителната система.
Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 200 дни. Критерият за оценка на офертите е икономически най-изгодна оферта.
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дестилериите обещаха да изкупят и свръхреколтата от рози

Дестилериите, които преработват розов цвят, ще изкупят максимално възможно количество дори и надвишавайки производствените си капацитети. Това стана известно след тричасова среща на министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов с представители на розопроизводители, преработватели, кметове и депутати, съобщиха от пресцентъра на министерството.