Снимки

Овен 21 март – 20 април

Днес мнението и желанието на индивида е противопоставено на общите изисквания и цели на колектива. На работното място ще е голяма бъркотия в момент, когато трябва да се вземат важни решения. Желателно е да се потърси съвет от лица, които не са засегнати в ситуацията, както у дома, така и в професионалните отношения. На всички нива ще е нужен независим арбитър и трето мнение, но това ще доведе до споделяне на опасни тайни. Бъдете внимателни и дипломатични в действия и изказвания. Важното отложете за утре.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Родените в първата декада е добре да не взимат отношение в спорове, особено такива, които не ги засягат пряко. Труден ден за водене на дела и предприемане на юридически процедури. Споровете ще се изострят. Ще е трудно да докажеш правотата си. Някой ще реши и да си я купи. Неблагоприятен ден за водене на преговори Хората се суетят напразно и хабят много енергия в празни приказки. Лесно може да влезете в преразход на сили, пари и време. В утрешния ден съдбата може да ви изпрати неочакван съюзник.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Хаотичните движения на околните и неорганизираните действия на конкуренцията ще ви помогнат да наложите волята и амбициите си. Ако зад гърба ви стои умен съветник ще постигнете максималното в преговори и лични дела и в утрешния ден ще направите решителна крачка към успеха, парите и славата. Необходимо е да се прекъснат вредни и разболяващи връзки. Увеличете дистанциите с тези, които се опитват да ви обсебват и налагат мнението си и действайте по план, независимо бъркотията наоколо.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

В днешния танц на живота всеки прави своята рачешка крачка напред или назад в опит да реализира замислите си. Нищо не върви по план и така както си го предвидил. Постарайте се да реагирате изпреварващо в променящата се ситуация, да коригирате действията си в движение и съобразно новата обстановка. Желателно е да се консултирате със специалист по интересуващите ви въпроси. Днес маските падат, виждаме доста неща в истинската им светлина, а това ще помогне утре да направите правилен избор.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не се препоръчват колективни изяви и участия в съвместни инициативи. Днес всеки дърпа чергата към себе си, не е склонен на компромиси, а скандалите ще са повсеместно явление. Дистанцирайте се от хорския шум и както подобава на един лъв се дръжте на положение. Ще спечелите от консултантска дейност и сами е добре да потърсите съвет от капацитет. Ще тръгнат в правилната посока още утре само начинания обсъдени и съгласувани на четири очи. Пазете се от компроматна атака, подсигурете се юридически.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес печелят индивидуалистите, тези които отказват да влязат в общия кюп, които не се подчиняват на общоприетото мнение и наложените изисквания. Дистанцирайте се от колегиалните разправии и още утре ще постигнете намеренията си. Ден на самостоятелна и къртовска работа на свой терен. Бъдете избирателни във връзките, погледнете обективно на ситуацията, в която сте попаднали и се постарайте да извлечете максимална полза. Движете си нещата, без да влизате в излишни разправии.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес ще разберете някои скривани истини, ще намерите нещо загубено, но може и да загубите партньорство, за което ще ви се отворят очите. Някой ще се разприказва, ще каже и направи неща, които ще ви донесат предимства и ще помогнат да разберете кой зад каква позиция наистина стои, какво защитава и към какво се стреми. Не продължавайте с една илюзия. Този ден е изпъстрен с фактология, на която трябва да се обърне внимание, за да се спечели битката, която предстои. Утре късметът ще ви следва.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Сънищата от тази нощ показват истинското ви самолюбие и горделивост. Ще получите предупредителни знаци откъде може да дойдат рисковете. Ден на жабешкият хор в блатото на живота. Един друг се топим, а искаме заедно да изплуваме. Потърсете за съвет човек със съответната специалност и знания. Може да направите грешен ход, ако се предоверите на личните си възможности. В този ден успехът идва при хората, които трезво преценяват всичко. Родените в първата декада да не бързат.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Проблемите в този ден идват от възможността да влезете в преразход на сили и енергия, да вложите излишен потенциал в разправии на дребно, докато важната работа остава недовършена. Не се опитвайте никому нищо да доказвате, а се съсредоточете върху изискванията на момента и задачите, които предстоят. В утрешния ден всичко при вас ще тръгне успешно, стига днес да коригирате подхода, да планирате правилно бъдещите си ходове, да сте в час с промените, които се извършват или сами трябва да направите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Желателно е днес да посетите учителите си, хората на които вярвате и които са доказали лоялността си в дългите години на обща работа и съжителство. Не влизайте в излишни обяснения с околните. От нещо дребно може да пламнат свещени войни, от които да се възползват трети лица. Нужна е обективна оценка на реалностите, на възможностите и на задачите, които предстоят. Не се оставяйте на грубия материализъм, направете жест, който ще улесни хората, на които разчитате и с които работите. Някъде ще има стачни действия.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Луната навлиза в знака на федеративното начало Водолея. Очертават се събрания и публични изяви, на които градусът на напрежението ще нараства. И на работното ви място се очертават колегиални конфликти. Съветът е да не се включвате в напразни разправии и да не провокирате околните. Може да се разпространят скривани тайни или лъжливи информации. Някъде капките на недоволство ще прелеят, ще се казват и правят неща, за които всички ще съжаляваме. Нужни са повече обективност и смирение.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Почивайте повече, въздържайте се от активна дейност и стойте далече от места, където се събират много хора в разгорещени спорове и непремерени действия. Препоръчва се въздържание и пост. Започнете диета и до новолунието във вашия знак си кажете, че ще се откажете от вреден навик. Прекъснете и вредните за вас връзки. Оставете неравностойната любов да си отиде и направете разбор на нещата от живота си. Денят сваля маските и показва лицето на голата истина. Важните начинания отложете за утре.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка. Време е за дипломиране, за приключване на важен етап от живота, връзките и дейностите ви. Ориентирайте се към инвентаризация. Не започвайте нищо, ако не сте разчистили терена. Юридическата ви позиция е силна до началото на ноември. За 2019 г. планирайте старта на новия си живот и на новите си лични инициативи.

Родените днес ще искат да обеднят целия свят около определени позиции и идеи, но трудно ще им се получи. Това са деца склонни да влизат в спорове и дебати, да провокират околните в желанието да доминират. Добре е да имат юридическо образование. В споровете ще се ражда тяхната истина.

Заченатите днес ще бъдат богати, но ще развият и опасно честолюбие. Каквото посеят това ще пожънат.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Построиха първото кино „по поискване“ в Китай

Първото кино, действащо на принципа на онлайн платформите „по поискване“, отвори врати в Гуандун, Китай. Със задачата се заеха от стрийминг гиганта в страната iQiyi, които откриха дебютната си сграда преди дни.

Гал Гадот изповядва „Скъпият ми Фидел“

Гал Гадот, чиято звезда изгря миналата година с ролята й на Жената-чудо, ще запретне ръкави за вдъхновения от реални събития филм „Скъпият ми Фидел“ (My Dearest Fidel).

Хан Соло става идол на тийнейджърки

От позицията на човек, който никога не е свалял шапка на „Междузвездни войни“, но за сметка на това е изстрадал тежката диагноза на тийн блокбастърите в стил „Здрач“, смело мога да отбележа, че новият филм за младините на Хан Соло таргетира не изначалните фенове на сагата, а – техните деца. Чаровният контрабандист, изигран този път от Олдън Ерънрайх, е мил добряк с чувство за хумор, при който единствената движеща сила е лоялността към изгората му. Иначе казано – тепърва очакваме младите девойчета да притаяват дъх при появата на 28-годишният актьор.