Снимки

Овен 21 март – 20 април

Един от най-тежките ви дни в сатурновата ви дупка. Новолунието изпива енергията и жизнените ни сили. Неблагоприятно за планирано раждане, особено около 15 ч. Ще се случват събития, които ще ви настройват агресивно и непримиримо. Вашата управляваща планета Марс от днес ще ви гледа в нехармоничен аспект от знака на Козирога. Очертават се сблъсъци на интереси, мнения и позиции. Останете насаме с мислите си, кажете си, че ще приключите с всичко вредно и разболяващо в живота си. Не започвайте нищо съществено.

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на ненамеса както във вашите дела, така и от ваша страна в делата на околните. Добрите и злите сили също сключват примирие и ни оставят на собствения ни избор. Ден на творческите замисли. Представете си ярко това, което искате да постигнете в следващите дни. Сега е моментът да се правят планове, да се помечтае, да се приключи с вредните и разболяващи връзки и да се направи основно прочистване на организма. Спазвайте диета, не си позволявайте лъжи. Върнете се към източниците си на сила и вдъхновение.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Тежък и рисков ден за родените след 10 юни. Предстои ограбващо силите и възможностите ви новолуние в нехармоничния ви знак на Рибите. Запазете мълчание по важни въпроси, независимо кой и как ви провокира да вземете отношение. Нищо важно да не се предприема. Липсва енергия. Ще ви липсва и подкрепа. Ще трябва да се оправяте сами в дейности и работа, за която отговаряте съвместно с някой, който не смее да вземе решение. Приключвайте, пренаредете отношенията. Вървите към раздели с нелоялни партньори.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на свободния избор. Неблагоприятно за планирано раждане около 15 ч, но денят е много благоприятен за зачеване. Ще се зачеват деца, определени да изживеят живот-награда за минали прераждания. Чакайте посещение на личната си муза. Залива ви особено творческо вдъхновение. Може да ви хрумнат чудесни идеи. Не си позволявайте да влизате в конфликти. От днес Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Козирога. Вероятно е да се появи опасен дразнител на работното ви място. Не бързайте с инициативите.

 

Лъв 22 юли - 22 август

Ден на преход на нова навивка на развитие. Доброто и злото са с изравнени сили. Разчистете терена на връзките. В този ден е добре да се почиства градината от камъни и да се поставят отношенията на нова база на развитие. Направете някого щастлив, дарете радост. Ден на личния ни избор. Не се оплаквайте от живота си. Може да го направите много по-добър с мил жест на внимание към близките. Ден за отдих. Щадете сърцето, избягвайте тежки физически и психически натоварвания. Спазвайте диета, откажете цигарите.

 

Дева 23 август – 22 септември

Родените в третата декада вървят към лична инвентаризация на връзки и работни положения. Приключете с неща, които ви вредят и ви пречат. Ден за отказ от всичко вредно и разболяващо. Не продължавайте в комплект с хора и ситуации, които ви натоварват. Почистете дома, изчистете съзнанието от вредни мисли и тялото си от шлаката. Спазвайте диета. Днес с лекота може да се откажем от вреден навик. Добре е да си върнете дълговете и да подсетите длъжниците си да го направят. Постарайте се утре да започнете на чисто.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

От днес Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Козирога. Ще се появи или активизира опасен дразнител на работното ви място. Този ден изисква да се откажете от нещата, които ви влияят зле, които ви притесняват и ви пречат да живеете щастливо. Приключете с работен проект или безперспективна връзка. Това новолуние ще изиграе пречистваща роля независимо болезнените раздели, които ще изживеете. Стремежът на всички нива е утре да се започне на чисто. Разчистете сметките, отношенията и дълговете.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес ще ви върнат дълг на внимание и обич. Не чакайте и сами се издължете с пари и жестове, които другите очакват от вас. Денят може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. Не винете друг за грешките си. Днес доброто и злото сключват примирие за ненамеса в човешките дела. Сами си ковем бъдещето и каквото си направим сами, никой друг не може да ни го причини. Не продължавайте с вредните навици и привички. Вземете окончателни решения. От утре бъдете нов човек, мислете и действайте различно.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на тежък избор за родените в третата декада. Взимайте еднолични решения, не позволявайте да ви въздействат и насочват към кошарата на принудата. Не се препоръчват много контакти. Противопоказна е груповата работа. Със сигурност ще ви стоварят чужди задължения. Свършете каквото сте обещали, но не поемайте нови отговорности. Марс напуска вашия знак. Ставате с една идея по-смирени, но не и примирени. Утре ще се събудите с важна идея и вдъхновение и ще вземете правилното решение за пътя напред.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Марс навлиза във вашия знак и екзалтира съпротивителните ви сили. Ден за разчистване на камъните по пътя и в градината на личния ви интерес. Създайте си удобства, разчистете терена за новото, което идва. Отървете се от вреден навик или привичка. Благоприятен ден за вадене на жилото, за премахване на отровата и отровните връзки. Предстои инвентаризация, която ще ви издигне на нова навивка на развитие. Важно е какъв багаж ще вземете със себе си. Оставете в миналото всичко, което ви вреди и ви разболява.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Сега е моментът да се преустроите в бързата лента, да направите стройна план-програма за бъдещето и да разчистите терена на връзките. Загърбете всичко, което ви пречи и вреди. Днес сме оставени на личния ни избор. Такъв ден ще имаме чак на 15 май. Можем да си позволим да бъдем себе си и да не се съобразяваме с тези, които не се съобразяват с нас. Прекратете зависимостите, върнете дълг и се откажете от вреден навик. Скъсайте веригите на миналото. В следващите дни пътят ви ще се отвори, ще ви хрумнат нови идеи и планове.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Предстои новолуние във вашия знак. Не се препоръчва планирано раждане около 15 ч, но пък до този час е добре да се зачева. Ще се раждат деца с щастлива карма. В главата ви ще започне да се оформя нова идея. Утре ще се събудите с вече готов план как да я осъществите. Днес не си поставяйте тежки задачи и не товарете сърцето. Намерете тихо и спокойно място, релаксирайте, търсете уединението и не позволявайте да ви разбалансират. Лесно се чисти и почиства. Прочистете тялото и мислите от всичко вредно.

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е четворка, която ще ви постави на кръста на изпитанията и повишените отговорности. Вероятно е да работите на две места и да поемете трудно изпълними задължения. Ноември ще ви донесе заслужена награда, но дотогава доста ще се изпотите. 2019 г. ще ви донесе промени, пътувания, нова работа и нов начин на живот.

Родените днес ще бъдат изключително артистични и музикални деца, но енергийният им заряд е слаб и това ще ги направи меланхолици, които ще се отказват на половината път до целта. Ще се нуждаят от допълнителен стимул и подкрепа, за да довършват работата си. Заченатите до 15 ч ще изживеят живот-награда за трудностите от минали прераждания. Винаги ще се намира кой да се грижи за тях, за нуждите и прищявките им. Ще бъдат галеници на съдбата.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Съдят Ким Кардашиян

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Ганайският виртуоз Аюуне Суле с извънреден втори концерт у нас

След като вчерашният концерт на удивителния ганайски музикант Аюуне Суле беше тотално разпродаден, музикантът реши да направи жест към всички свои български почитатели, за които не останаха билети.