Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Ще имате една блага утрин, в която може да предприемете самостоятелен ход, без да се съобразявате с околните. С напредването на деня ще се изострят проблемите, които сте оставили да се решават сами. Ще се наложи личното ви участие в избора на близки и колеги, ще се натоварите и с чужди грижи и така ще увеличите своите. Навлизате в двудневен труден за работата и бизнеса ви период. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции. Не взимайте окончателни решения, проучвайте ситуацията. Здравето е нестабилно.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Денят започва с възможност да направите отдавна замислен ход. Между 07ч. 40 мин. и 08ч. 30 мин. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва, но е благоприятно положение, което ни освобождава от зависимости и ни оставя на собствения ни избор. Ако в този един час направите бебето ще му осигурите щастлива карма и живот-награда. Навлизате в тридневен силен и стабилизиращ период. Не е изключено до 21-и да получите повишение и преназначение, осигуряващо стабилни доходи. Пожелайте си нещо тази сутрин.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Родените в третата декада ще имат напрегната програма, ще с опитват да се изскубнат от неприятни задължения и наложени отговорности, но трудно ще им се получи. Все пак до 08ч 30 мин. може да направите самостоятелен ход и да парирате някои неприятни атаки. След това ще влезете в коловоза на задълженията, които никой от приближените ви не е разчистил. Поне до обед не се занимавайте с нищо съществено, ако не искате да бъдете настъпени по мазола, предизвикани и ощетени. Доминирате в края на работното време.

 

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет 4

Здраве -4

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Станете рано и по най-бързия начин свършете това, което искате да ви донесе успех и освобождаване от неприятни задължения. Този час от 07ч 40 мин. до 08 ч. 30 мин. може да ви осигури възможности, права и пълномощия, които не се дават всеки ден. В този момент нито доброто помага, нито злото вреди. Тъкмо ще имате възможност да проверите доколко сами може да се оправяте в трудни ситуации. Към обед навлизате в период на противопоставяне и професионални проблеми. Ще ви се стоварят и задълженията на колега.

 

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

Днес може да извлечете полза от чуждата нерешителност и комплексираност. Независимо в какво положение е поставен Лъвът, той се държи като такъв и ще бъде център на внимание. Присъствието ви на всички нива ще обърка и стресира, ще кара околните да се свиват и самоограничават и така да ви правят път. Денят започва с равно количество добро и зло. Само един жест може да наклони везните. Бъдете максимално дипломатични и ще привлечете подкрепа. Днес преминаваме на нова навивка на развитие.

 

 

Работа -5

Пари -6

Любов -6

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Дева 23 септември – 22 октомври

 

Съветът е да не бързате, да изчаквате, да не тръгвате с рогата напред сутринта. Родените след 13-и септември сами ще се вкарат в неприятности и задължения. Към обед ще се отворят благоприятни възможности, ще получавате изгодни предложения и поръчки. Ако не може да прецените какво да изберете изчакайте до утре, когато ще се събудите с ясното чувство за полезното и вредното. Днес е добре да събирате информация, да приемате предложения, но още да не давате окончателен отговор с кои от тях ще се занимавате и кога.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

 

Важното свършете по възможно най-бързия начин. Сутринта имате повече свобода на действие и възможност да предприемете стъпки, които все отлагате. Към обед поне една врата ще се затвори, ще навлезете в неблагоприятен в професионално отношение период и ще трябва да поемете задълженията на колеги. Не планирайте раждане със секцио. Денят е слабо енергиен. Не си поставяйте нормативи и не си позволявайте тежки физически натоварвания. За 19-20-и не планирайте важни професионални инициативи.

 

 

Работа -4

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Пожелайте си нещо сутринта. Опитайте отново в посоката, в която сте получавали откази. До 08ч. 30 мин. може да свършите работа, която в миналото не е ставала и да се преборите с врагове и страхове. Тази сутрин сме оставени на собствен ход. Добре е всеки да направи крачката, която сърцето и душата му одобряват. Използвайте този ден за проучване и планиране, за преговори на всички нива и за срещи с потенциални партньори и спонсори. Навлизате в силен период, в който не само Дядо Коледа, но и съдбата ще ви поднесат подаръци.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

За родените в третата декада утрото носи просветление, вдига пелената на невъзможното до момента и дава предимства в личния избор. Към обед вече шансовете намаляват, отново се капсуловате в отговорности и задължения, които ще се трупат едно след друго и ще ви отдалечават от това, което наистина искате и мечтаете. Направете си стройна план-програма за празниците. Побързайте с резервациите. До три дни от живота ви ще изчезне тежест, която влачите отдавна. Ще може да си позволите нещо отдавна мечтано.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве 4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Ден на притеснения и притискане за родените до 1 януари. Сутринта има един час зареден с блага енергетика и с право на личен избор за всеки. До 08 ч. 30 мин. може да направите своя силен ход. Към обед Луната навлиза във вашия знак и задвижва програма за пътувания и промени в следващите дни. Някой ще уреди и творческа командировка, ще съчетае полезното с приятното, ще повлияе и на избора на партньора. Този ден ви дава възможност да се издигнете на ново ниво по спиралата на личната си амбиция. Чакайте и повишение.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Този ден поставя равенство между задълженията и желанията. Приключете едното, за да имате другото. Сутринта сме оставени на собствен ход, личният ни избор е от огромно значение. Направете крачката, от която сте се притеснявали. Към обед искате или не, но трябва да влезете в коловоза на задълженията. Съветът е да не се товарите прекалено физически, да щадите сърцето и да не се нервирате за неща, които не може да промените. Ориентирайте се към проучвания и планиране. До два дни не предприемайте нищо съществено.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Тежко начало на деня за родените в третата декада. Побързайте и до 08ч. 30 мин. направете това, което ще помогне да избегнете някои натоварвания. Очертават се проблеми с родители и деца, а на работното място и с шефовете, които ще ви стоварват чужда отговорност. Разчистете терена на връзките, върнете си дълговете и не взимайте нови. Преминавате на нов етап на развитие в отношенията. Някой ще се отклони и ще напусне личната ви орбита на влияние. Оставете децата да си вървят по пътя. Не се месете в чуждия избор.

Работа -4

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Ч.Р.Д.

 

Навлизате в лична година петица. Тя ще донесе промени в работата и в начина ви на живот. Ще се устроите на ново място, ще пътувате и ще се освободите от неприятни задължения. Планирайте промените, които ще ви помогнат да живеете по-добре, на по-приятно и удобно място.

Денят е слабо енергиен и неблагоприятен за раждане особено с планирано секцио. Другото е въпрос на лична карма. В този ден не е добре да се намесваме в живота и избора на другите. Родените в интервала 07ч. 40мин. - 08ч. 30 мин. ще имат щастието сами да определят живота и личния си избор, без да търпят намеси от странични фактори.

Заченатите днес точно в този един час ще имат светла карма и изплатени вече задължения и ще изживеят живот-награда. Неблагоприятно за зачеване след това. Тъмнината още не се е разнесла.

 

 

 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дидо от D2 се калява във „Фермата“

Да запретне ръкави за изграждането на дървени постройки и отглеждането на домашни плодове и зеленчуци – с това ще се заеме вокалистът на D2 Деян Каменов-Дидо от тази есен. Новите занимания на певеца, когото по-паметливите зрители помнят още от участието му в риалитито Star Academy през 2005 г., не предвещава рязък завой в начина му на живот, а са част от предстоящия четвърти сезон на „Фермата“, научи „Монитор“.

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Рокът показа как трябва да звучи „Прощално“ на Вапцаров (ВИДЕО)

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Тон мастило се изписа по евтиния пиар на неизвестна поп-фолк певица, която си позволи да пъшка и да се разголва върху стиховете от „Прощално“ на Вапцаров. След седмица шум и повече от месец дистанция от случилото се, днес надали много хора помнят името й. Тя се казваше Антонина. За повечето на казуса е сложена точка. Но не и за няколко човека от рок гилдията.