Снимки

Уфолог от Хюстън събира доказателства за похитени от пришълци хора. Даръл Симс е натрупал цяла колекция от вещи, които според него имат извънземен произход. Той самият веднъж бил похитен от пришълци и оттам идват дълбоките му познания по темата. Твърди, че работи в тясно сътрудничество с ЦРУ и даже взимал участие в тайни операции. В архива му от истории до момента има 1950 случаи на хора от цял свят, имали вземане-даване с извънземни. Веднъж дама, която била на разходка с чиния, изръсила току пред очите му имплант, който бил инсталиран в нея. Повечето от историите за пришълци и НЛО обаче е събрал въз основа на разкази на очевидци, което предполага, че приема думите им за стопроцентова истина. Убеден е, че при контактите на земните с извънземните последните може да оставят по кожата на първите прорезни рани и белези. Млада жена изкихала метални частици, след като извънземни проникнали в нейната стая и й пръснали нещо в носа.

 

Даръл Симс колекционира реални истории с извънземни, но доказателствата му куцат.

Симс осъзнава, че звучи доста налудничаво, когато разказва тези неща, така че прави и уточнението, че някои хора може да смятат резултатите от изследванията му за научна фантастика, но той е напълно наясно какво говори. И възнамерява да продължи изследванията си, защото те в крайна сметка ще доведат до по-пълноценно общуване с извънземните, след като те бъдат опознати от земните.

Даръл показва частица с извънземен произход.

 

За уфолога Скот Уоринг няма съмнение, че извънземните съществуват. С помощта на програмата Google Maps той твърди, че е открил тайнствена писта в южната част на Невада, което го накарало да предприеме свое разследване. През 2010 г. на снимка в интернет, направена в „Зона S4”, той видял загадъчния обект. Днес той вече е убеден, че в тази зона се съхранява 30-метрово НЛО. „Всъщност аз открих три летящи обекта в този район, но този, за който става дума е потресаващ и огромен. Това е 30-метров диск, който се разполага в най-голямата сграда с контролируем климат. Апаратът изглежда не може да лети, затова му е направен заслон”, твърди уфологът. Думите му потвърждава и още един специалист в тази област – Стивън Бъроун. В началото на 2016 г. с помощта на камера за нощно виждане той успял да заснеме полета на няколко ярки огнени сфери, които кръжали в небето над зоните „51” и „S4”. Получило се много ефектно видео.

Находката, на която се натъкнал уфологът Скот Уоринг.

 

Темата е близка и на британския хакер Гари Маккинън. Интересът му към извънземните доведе дотам, че той бе обвинен за незаконно проникване в 97 компютърни системи на НАСА и американските военни в рамките на период от 13 месеца (между февруари 2001 и март 2002 г.) . За целта той използвал псевдонима Solo.

 

Хакерът Гари Маккинън доказа, че който търси, намира.

Самият Маккинън заявява, че просто се е опитвал да намери доказателства за прикриването на съществуването на „свободна енергия“ и НЛО и други технологии, които биха били полезни на човечеството. Веднъж, докато си ровел в интернет, му хрумнало да пробие секретните файлове на Пентагона, за да потърси там информация за НЛО, която го вълнувала. Подозренията му се потвърдили, но той така и не казва какво е открил, защото рискува да получи 70 години затвор. Хари умува как да се измъкне от ситуацията и разяснява пред журналисти, че го вълнува единствено темата за извънземните и техните действия на Земята и в космическото пространство. Най-голям интерес у него предизвикала колекция от снимки, които не били обработвани. На тях ясно личало извънземното присъствие.

Американските власти обвиняват Маккинън, че е делнал критични за операционната система файлове, което довело до спиране на работата на мрежа от 2000 компютърни системи за период от 24 ч. в един от командните центрове на американската армия, намиращ се във Вашингтон. След като си поиграл там, той оставил съобщение: „Вашата сигурност не струва!”.

Маккинън е обвинен и в копирането и съхраняването на секретна информация и пароли за достъп на своя компютър. Според изчисленията на властите това е довело до загуби на стойност $700 хил. През ноември 2002 г. Върховният съд на щата Вирджиния повдига обвинение срещу Маккинън. Обвинителният акт съдържа седем обвинения в компютърни престъпления, всяко от които с евентуална 10-годишна присъда.

Американският астроном Антонио Перис не рискува да бърника във военните тайни. Неговата амбиция е съсредоточена върху това да разбере тайната на „сигнала WOW”. Перис проверява дали той не е възникнал вследствие на комета, контролирана от извънземните. Ако подозренията му се потвърдят, една от най-големите мистерии ще бъде окончателно решена.

 

Американският астроном Антонио Перис.

През декември 2013 г. сайтът за извънземни MUFON публикува сведения на жител на пристанищния град Хамилтън в канадската провинция Онтарио. Той е наблюдавал светещи кълба над езерото, които внезапно „се гмурвали” под повърхността му. И това далеч не са първите сведения за подобни странни събития в района. Куполовиден космически кораб, който браздял водите на езерото Онтарио, е видян от много местни хора през 1981 г., а преди това през 1977 г. Всички тези странни случаи са обобщени през 2012 г. в книгата Commander X, която прави смелите изводи, че на дъното на басейна има извънземна крепост.

 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вулканът Килауеа бълва скъпоценни камъни

Вулканът Килауеа, който залива с лава Хавай, рани един човек и разруши десетки домове, започна да сипе скъпоценни камъни. Удивителното явление обаче няма да компенсира местните жители, тъй като стойността на минерала оливин не е висока, въпреки че, според преданията, е бил любимият скъпоценен камък на Клеопатра.