Снимки

Овен 21 март – 20 април

Съботният ден е благоприятен за ремонтни, строителни и довършителни дейности. Работете на свой терен и със свои средства. В ранния следобед не поемайте ангажименти към хора, които не познавате добре или добре знаете, че ще ви използват. В неделя е препоръчително да си останете у дома и да не предприемате пътувания с неизправни возила. Родените около 5 април може да имат проблеми с документи и разрешителни. В понеделник, преди да поискате каквото и да било, дайте, обгрижете някого, попитайте близки и колеги от какво имат нужда и смирете претенциите. Ще постигнете много повече „со кротце и со благо”. До вечерта може да ви предложат изгодни договори. На 24-ти лесно се печелят пари и още по-лесно ще се похарчат. За вечерта не планирайте срещи. Може да нарушите дадените пред партньора обещания. 26-и минава под флага на големите апетити и амбиции. Който се чувства неуверен, не на мястото си и не сред свои, да не напира много и да не провокира добрите намерения на околните. Отварят се болезнени апетити, правят се грешки и се дистанцират лесно тези, които бихте искали да привлечете. В петък може да се раздели и неделимото, да се постигне компромис по имотни и наследствени дела. Тенденцията е към равнопоставеност и точни сметки. За уикенда не планирайте нищо рисково, отложете пътувания и участия в състезания.

 

Телец 21 април – 20 май

21-ви е ден за сплотяване на семейството, за ремонт и благоустройство. Направете това, за което отдавна ви моли партньорът. Към обед сте на прага на кармични срещи. Чакайте неканени гости, които впоследствие често ще каните. Предстои обвързване за вас или за член от семейството. В неделя до обед довършете работата от събота, а след това направете едно добро дело. В понеделник продължете с тенденцията да давате и да сте полезни. Чакайте награди в края на деня. Във вторник може да очаквате голямата печалба от тотото на живота. Луната вече е във вашия знак, преминавайки през градусите на големи пари и печалби. Добре е да имате публична изява, да направите някаква промоция или реклама на дейността си. Може да получите големи поръчки или да се свържете с бъдещи партньори. Идеите ви може да бъдат спонсорирани. На 25-и съберете състава и семейството, определете приоритетите. В този ден е добре да се мисли и работи екипно, да се търсят варианти за съвместна дейност, от която ще имате лични печалби. Добре е за назначение на персонал. На 26-и интересите ви ще се сблъскат челно с тези на много по-силни от вас играчи. Отложете за петък преговорите и може да се наложите в спора. И докато 26-и е ден на минимуми и максимуми, то 27-и е ден за постигане на баланс и синхрон в отношения, дейности и работа.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

За родените след 10 юни съботният ден не започва добре. Поспете, иначе ще ви натоварят дори и комшиите със задачи и лични проблеми. Денят е благоприятен за ремонти, но ще ви дойде в повече работата на чуждо и грижите за тези, за които няма кой да се погрижи. Вечерта си отдъхвате, навлизате в силен период и в неделя една зациклена ситуация може да се преобърне и да ви донесе предимства. Съдбата елиминира конкурент от пътя ви. В понеделник нищо да не се иска, преди да се даде, да се направят жестове и да се прояви внимание. Ден на сърцето, мислете с любов и ще получите такава. Късно вечерта може да ви се обадят с предложение, от което може много да се спечели. На 24-ти бъдете първи там, където се пече хлябът ви. Всяка ваша изпреварваща инициатива ще донесе предимство и възможност за участие в престижни проекти. Ще си проличи кой може да изкарва добри пари. 25-и е ден за съвместни творчески и колективни действия. Всяка идея да се подлага на проверка и обсъждане. Предприетото еднолично ще донесе неприятности. На 26-и Луната вече е във вашия знак. Предстоят публични дебюти и изказвания, придружени с натиск както от ваша страна, така и от страна на опонентите. Ден на нечестни битки, играта загрубява. В петък ще постигнете съгласие по спорен въпрос и ще получите признание. С всеки може да се разберете.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Съботният ден започва приятно, с възможности да уредите семейни проблеми и да се заемете с благоустройството на дома. Следобед в трудна позиция ще се окажат родените до 1 юли. В неделя по възможност не рискувайте излишно, не тръгвайте в командировки, особено ако не са наложителни и колега може да ви замести. На 23-ти Венера и Уран са в точна опозиция и в пречупващи аспекти спрямо родените около 10 юли. В хороскопа ви се образува кармичен кръст. При такава ситуация са вероятни изневери, раздели и неприятни обяснения с шефовете. Може да избегнете неприятното, ако туширате нещата, ако не взимате прибързани решения и не влизате в разправии. Вечерта може да ви се обади спонсор. На 24-ти имате възможност да спечелите пари, да подпишете изгоден договор и да сключите добра сделка. Това е ден, който преобръща колелото и предизвиква рокади по места. Каквото до момента ви е било отказвано, вече може да получите на добра цена и при точни условия. На 25-и всичко предприето ще носи късмет и ползи, особено ако е стиковано с колектива и персонала, с който работите. Печели съвместната инициатива. 26-и е ден на лакомията, не очаквайте компромиси, запазете неутралитет. Ако се скарате с някого, дълго няма да се помирите и сдобрите. Отложеното за петък изисква взаимноизгодни отстъпки.

 

Лъв 22 юли - 22 август

В събота е време да направите подобрения у дома и в офиса, но ако се отвори възможност за пътуване, за изживяване на приятни моменти, натоварете друг да свърши тежката работа, а за вас да остане грижата за интериора. Навлизате в силен период и в неделя ще бъдете високо оценени там, където отивате с покана или без. Някой ще дочака и публично признание. Препоръчват се сценични участия, не се страхувайте да хванете микрофона. Нечий провал ще извади на преден план вашата кандидатура. В понеделник може да получите чакани и неочаквани покани. Сключете нов договор. Не отказвайте нищо, помислете пак, претеглете ползите и предимствата, сравнете ги със загубите, които търпите в момента. 24-ти и 25-и ще са тежки дни, особено в посока на договаряне и търговска дейност. Конкурентите ви отмъкват изгодна сделка. Може да попаднете на добре подготвена и премислена финансова атака. Каквото загубите в тези дни, трудно ще си го върнете. Ако непрекъснато се занимавате с работа, партньорът ще ви изневери. На 26-и изисквате прекалено както от себе си, така и от другите. Очертават се скандали и разнобой в отношенията. Насрочете за петък преговори, посещения и дебати, които искате да минат по правилата, да донесат взаимноизгодно споразумение и удовлетворяващи ви финансови условия. В събота късметът ще е с вас.

 

Дева 23 август – 22 септември

Изнервяте се в събота, налага се да работите на свое и на чуждо, да се занимавате със странични задачи в момент, когато ви се иска да си починете или да свършите нещо лично. Към обед лесно ще ви изнудват. 22-ри е ден, свързан с изневери както на партньора, така и на собствения ви стил и начин на живот. Не приемайте за този уикенд покани за неприятни гостувания. В понеделник започнете с едно добро дело и с жест на внимание. До края на работното време ще получите неочакван подарък от съдбата. Може да срещнете точните хора и да спечелите повече от предвиденото. Ден на колелото. Което и било отдолу, притиснато и притеснено, ще тръгне нагоре, а вие със сигурност ще стигнете върха. 24-ти и 25-и може да се окажат особено печеливши дни за вас. В сряда е добре да се организира екипна дейност, да се назначи персонал, да се подготвят кадри и да се разглеждат нови оферти в стартиращи производства. Свикайте и семейния съвет и обсъдете начинанията си. Успехите ви са гарантирани. И както сте тръгнали неудържимо напред, така и може да изпаднете от класацията на 26-и, когато апетитите ще са огромни и ще е трудно да си пробиете път сред толкова много желаещи да постигнат успех и да извлекат максимална печалба. Смирете амбицията си до средни нива. На 27-и всичко ще се дели поравно, дори заслугата да е само ваша.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ако на 21-ви започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока, довършете или започнете този ангажимент. На 22-ри и 23-ти Луна и Уран ще бъдат в опозиция на Венера от вашия знак. Очаквайте объркване във връзките, което ще ви раздалечи от едни и ще ви сближи с нови партньори. В тези дни гори с пълна сила пламъчето на изневярата, на завоалираните действия, които ще увеличат дистанциите с досегашните ви партньори. Родените във втората декада рискуват повече. Може да поставите на изпитание личната си издръжливост или тази на банковата си сметка. Не предприемайте необмислени ходове, туширайте напрежението с балансирани действия. Приближаващото пълнолуние превъзбужда, провокира тъмната страна в отношенията и със сигурност ще извади на повърхността заспали страсти. Не вадете зъб в тези дни и не предприемайте хирургически интервенции в областта на лицето. На 24-ти начинанията ви ще донесат пари, но на 25-и е добре да ограничите контактите и да смирите ламтежа за каквото и да било. В тези дни посетете близки, които са пред нервен срив, и не оставайте сами, ако чувствате някакво напрежение. Скандалите на 26-и са лош знак. Добре е да се спазва диета. Бъдете избирателни във връзките. На 27-и постигате успех независимо с какво се захващате. Действайте.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Очертава се прекрасен съботен ден. Позволете си повече екстри и приятни моменти, заемете се с любимото си хоби и с благоустройството на дома. На 22-ри Слънцето напуска вашия знак. Вече излизате от сатурнова дупка, взимате се в ръце и предприемате изпреварващи действия до вторник. 22-ри ще ви даде възможност да надскочите себе си, да изкачите висок връх, да се представите добре и да получите награда за проявените старания. На 23-ти започнете с проява на благотворителност и до вечерта ще се радвате на очаквани и неочаквани успехи. На 24-ти може да се събудите с една идея по-бедни или необичани. Луната вече ви гледа в опозиция от знака на златния Телец. Ще се наложи да работите за чужди интереси и удоволствия, а за вашите никой няма да попита. В тези дни се печелят големи пари, но дори и да ги спечелите, малко ще останат при вас. Вероятни са проблеми във връзките, партньорът трудно ще бъде удовлетворен. Не е изключено на 25-и да се създаде колективна инициатива срещу вас. Това ще помогне да видите точно на кого можете да разчитате. Ден за преброяване на пилците и отстреляните зайци. 26-и носи сила, ако знаете какво и от кого да поискате. Поставянето на ултиматуми не е верният път. В петък ще се разберете за всичко и ще разделите неделимото преди. Чака ви чудесен и задушевен уикенд.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Труден съботен ден за родените в третата декада. Очертават се допълнителни задачи. Почти не остава време за почивка, а ако остане, няма да е такава, каквато предпочитате. На 22-ри в 15,17 ч по Гринуич Слънцето навлиза във вашия знак, гответе се да почерпите. Родените във втората декада ще намерят неочаквани съюзници и подкрепа, но за всичко ще трябва да плащат в бъдеще. Помислете на какви жертви сте склонни и не правете това, което е извън вашите възможности, компетентност и ресурси. На 23-ти чакайте благотворителен жест и сами направете такъв. Ще си проличат тези, на които можете да разчитате и кой наистина ви обича. Вероятни са нови запознанства. Вървите към нова любовна връзка, която може да обезсмисли старата. На 24-ти печелите пари или конкурси, които ще ви ги осигурят. Побързайте да се внедрите в нова среда до края на седмицата. 25-и носи призив, който всеки трябва да чуе. Влезте в строя, създайте своя група за бързо реагиране или станете част от проспериращ екип с адекватно заплащане. На 26-и връзките родители-деца са опънати до скъсване. Очаквайте неприятни разговори с тийнейджъра у дома и с тези, от които зависите. Скандалите в този ден разболяват, апетитите и амбициите взимат връх над разума. И сексът не е на ниво. На 27-и запазете неутралитет.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Предприетото в събота ще ви радва и ще повдига самочувствието ви. Заложете здрав фундамент на всичко, което правите, особено ако е свързано със строежи и ремонти. До вечерта на хоризонта се забелязват първите облаци, които в неделя ще помрачат настроението ви и това на партньора. Очертават се кризи в отношенията, особено за родените около 5 януари. На 22-ри и 23-ти Луна, Уран и Венера образуват пречупващи аспекти с вашето Слънце и с Плутон от вашия знак. Ще бъдете поставени пред свършен факт, може да ви изнудват и поставят неприемливи искания. Вървите към изневери или ще разберете за такива. Отношенията излизат от рамките на добрия тон. Бъдете внимателни при пътуване, здравето ви е нестабилно. Да не се вади зъб, особено ако липсва точна диагноза. Въздържайте се от взимане на важни решения. Пазете си документацията и личните вещи. Отделете повече време за тези, които се нуждаят от грижа. 23-ти е ден за благотворителност, а не за поставяне на ултимативни искания. На 24-ти чакайте пари, и то в по-голямо количество. Може да направите силен ход на работното място или да намерите нова пазарна ниша. На 25-и създайте свой екип и се внедрете в нова бизнес среда. На 26-и лесно се отива към скандали и интриги. Отложете важното за петък и ще разделите неделимото преди.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Енергията ви се усилва с приближаващото пълнолуние. Имате три силни и обезпечаващи дни. Този уикенд ще ви даде възможност да влезете в нова среда, да подобрите условията у дома и да си създадете повече удобства. Заемете се с ремонти и благоустройство, а в понеделник и в офиса направете някои належащи промени. Ще ви хрумнат блестящи идеи. Може да помогнете на връзката между двама и така сами да получите шанс за партньорство и взаимност от неочаквано място и неочакван човек. Понеделнишки започнете с благотворителен жест. Бумерангът на стореното ще се върне, ще получите подкрепа в следващите трудни за вас дни. Пазете свои и чужди тайни. В момента може би играете двойни игри или срещате хора, за които не сте единственият вариант. Вечерта на 23-ти ще усетите някаква загуба, а в следващите дни тази загуба може да ви удари и по джоба. Не бързайте в тези дни да теглите кредити, да правите големи покупки и вложения с висока цена и ниска възвръщаемост на вложените средства. Не влизайте и в съдружие на 24-ти и 25-и. Предприетото ще ви вкара в игра, контролирана от друг. На 26-и сте изпълнени с амбиция нещо да направите и да докажете. Може и да успеете, но конфликтите са неизбежни. Отложеното за петък ще мине на ниво и ще ви вдигне нивото. Сключете нов договор, стиснете си ръцете за взаимноизгодна сделка.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Прекрасен съботен ден, с много варианти на избор, с желание да се подобри обстановката у дома, да се направят ремонти и разместване, за да се улеснят връзките и работата. Вечерта сте на прага на кармични срещи. До два дни на личния ви хоризонт може да изгрее нова звезда, може да намерите любовта или работата, която търсите отдавна. Големите късметлии ще си проличат, намирайки работа и любов на едно място и от човек, на когото държат. В неделя бъдете внимателни, някой до вас прави грешен ход. Не бързайте да го защитавате или обвинявате, нещата не са такива, каквито изглеждат. В понеделник не подминавайте тези, които протягат ръка и се нуждаят от милост и състрадание. До вечерта сами ще получите подкрепа, която не бива да се оценява с количество и пари. На 24-ти може да се събудите по-богати и удовлетворени, а това ще ви даде сила да предприемете важен житейски ход. 24-ти и 25-и са дни, в които може да намерите нова работа, да сключите изгодна сделка, да спечелите при брокерски инициативи от дейност, която не сте смятали за доходна. Една губеща ситуация може да се обърне във ваш интерес. На 26-и по някакъв начин прекалявате, поставяте неизпълними условия и настройвате срещу себе си тези, които е трябвало да спечелите за съюз и съвместна игра. На 27-и сваляте гарда, но изпитвате неудовлетворение.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вежди Рашидов извая Паисий за Двора на кирилицата в Плиска

Вежди Рашидов извая паметника на Паисий за алеята на писателите в Двора на кирилицата в Плиска. Създателят на културно-историческия комплекс Карен Алексанян лично покани скулптора за автор на бюста. Тържествената церемония по откриването се състоя днес, когато честваме деня на св. Паисий Хилендарски.

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Адам Лавин – секси татенце

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Един от най-сексапилните рок музиканти Адам Лавин, разголи татуси пред обектива на съпругата си Бехати Принслу, за да запечата безкрайната си любов към дъщеря им Джио Грейс.

Емилия Кларк се сбогува с "Игра на тронове"

Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове" на телевизия НВО, след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщи Контактмюзик.