Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят завърта колелото, задвижва амбициозни начинания и проекти, които ще ви сблъскат челно с чуждата амбиция и желание за успех. Бъдете вниматени с пари и документи. Не закъснявайте за работа, но и не отивайте неглиже. Днес полезните вещества лесно се усвояват. По-трудно ще усвоите уроците, които отново ви дава живота. Не сте склонни да отстъпвате от намерения и позиции, но и конкурентите ви няма да отстъпят. Търсете нова информация по въпросите, които смятате да придвижите или да ви придвижат напред.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на успех, постижения и рекорди. И най-неприятната ситуация може да се овладее. Излизате от период на задържане и изчакване и правите крачка в нова посока. Денят се свързва с колелото, с възможноста да се направят рокади, да се започнат нови дейности и програми и да се спечели там, където в миналото сме се издънили. Не забравяйте, че трябва и да се откажете от нещо. Актуалното вчера вече губи позиции. Съобразете се с изискванията на момента и ще отбележите напредък. Някой ще направи предложение за брак.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Преди да започнете да действате делово отделете време за визията си. Никъде не отивайте неглиже. Полезните вещества и мисли днес лесно се усвояват. На място за релакс и разкрасяване може да научите и информации, които ще ви послужат. Клюката завърта колелето на отношенията, намесва се при взимане на решения, разделя или събира хора, които в миналото са имали силно привличане или отблъскване. Което е било отдолу, притиснато и притеснено бърза да се изкачи на върха. Предстоят рокади в постове и позиции.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

И докато другите дърпат нагоре към върха на постиженията и славата, вие се замотавате с ненужни действия и проекти, които ще се отразят негативно на работата и партньорските ви връзки. Конкуренцията на работното място се засилва. Бъдете в час с изискванията на момента. Информирайте се преди другите за шефските разпоредби. Проблемите у дома рекушират на работното място и обратно. Ще се окажете между два огъня, ще се наложи да играете нестинарско хоро върху жаравата на стари и нови чувства.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни в този силен и творчески ден. Ще намерите решение на тежък личен, професионален или здравословен проблем. Излизате от едно зацикляне, но утре може да влезете в друго. Започнете нови начинания и проекти, но без да поставяте в шах близки, колеги и партньори. Може да получите предложение за съвместна дейност. Денят се свързва с пръстена и с колелото. Новите ангажименти имат тенденция да ви изкачат на върха и обвържат семейно.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Дева 23 август - 22 септември

В деня на Божията майка Девите ще получат подкрепа свише повече отколкото останалите хора. До 10 септември е вашият шанс да се устроите с нова работа, връзка или престижно назначение. Действайте активно. Всичко, което искате да постигнете и уредите ще потръгне или поне ще започне да влиза в релси. Очаквайте покани и предложения. Някой ще купи или дочака и годежния пръстен. Този ден ви дава особени пълномощия и начална скорост за най-амбициозните и важни за бъдещето ви проекти. Не си подритвайте късмета.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Този ден ще разбърка живота ви преди да го оправи. Съдбата ще довее отнякъде стари и нови проблеми, ще ви накара да вземете болезнени решения, да се откажете от нещо желано и мечтано заради изискванията на някого или на момента. Ден на професионални компромиси, на неприятни съобщения и задържащи положения, които ще ви качат кръвното и вкарат в конфликти. За някой това ще е буря в чаша вода, но за друг ще е криза, която може да потопи кораба на надеждата. Бъдете внимателни в избора си.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Ден на късмет, напредък и постижения. Нищо важно и значимо не отлагайте за утре, когато късметът ще отиде при друг, ще ви остави насред полето на надеждата и амбицията. Днешният ден може да ви извади на светло в бизнеса и в партньорските връзки. Направете предложение за брак и приемете такова. Ще си устроите живота, ако днес сключите нов партньорски договор и започнете да работите по важни сделки и дейности. В следващите дни както и да постъпите ще работите за чужда кауза и всичко спечелено ще трябва да се дели.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

И независимо колко сте натоварени започнете този ден при фризьора, козметика и фитнес инстурктура. Всичко полезно лесно се усвоява. Дано усвоите и някои уроци, че за всичко си има място и време и че не бива да се подценява едно за сметка на друго. Ще получите нова информация, която ще помогне да изместите ангажиментите, да извлечете ползи от нечии отсъствия или грешен подход. Този ден е магичен. Помага да се освободим от тежестите на миналото, да прегърнем с желание и амбиция новите задачи или любовта, който тича насреща.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на промени и неочаквани обрати в отношения и житейски положения. Някой ще се окаже сам на върха на славата, а друг ще получи изненадващо предложение. Ден на пръстена и колелето. Което е било отдолу тръгва нагоре. Живота ви навлиза в нова фаза, която ще изисква отказ от едно за сметка на друго. Прегледайте задачите, променете приоритетите и се постарайте да бъдете в час с изискванията на работното място. На крачка сте от предложение и повишение. Може да ви попадне поверителна информация, възползвайте се.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

Водолей 21 януари – 19 февруари

Може би днес точно вие преобръщате нечий живот и завъртате с действията си колелото на съдбата. Отговорностите ви нарастват. Бъдете адекватни в избора си и внимавайте при намесата в чуждия. По някакъв начин излизате на светло и се рекламирате след дълъг период на задържане и стагнация. Денят е зареден с енергия за растеж. Лесно се усвояват уроците на съдбата и всичко полезно за тялото и душата. Сега а момента да се преустроите на нова позиция, особено ако усещате, че сте намерили точното място и точния човек.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Време е да заплувате срещу течението, да се опитате да промените съдбата и положението си на работното място. Може да направите силен ход и да се внедрите на престижна позиция. Един магичен ден, в който шансът идва само веднъж и после дълго няма да се повтори. Посетете фризьора и козметика си, облечете новите дрехи, явете се на изпитите, които предстоят. Имате шанс да получите ново назначение и да уредите ученето на децата. Денят помага да се решат проблемите на миналите връзки и да се тръгне към нови.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е петица. Пътувайте, променете средата, мотивацията и визията си. Не оставайте в старата позиция, използвайте трамплина на новите познанства, връзки и предложения и влезте в нова среда. През 2017 ще се окопавате на новозавладените позиции.

Родените днес ще бъдат умници, ще са на върха на ученето и славата и ще заемат престижни социални и политически позиции. Проблемът е, че при тях всичко ще става неочаквано и с рязък завой, който ще наранява понякога не само тях но и тези, които ги обичат.

Заченатите днес ще живеят дълго, но ще зависят изцяло от капризите на съдбата. Трудно ще контролират живота си и често ще попадат в объркани ситуации. Родените в средата на Везните ще им помагат и ще ги подкрепят в живота.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.