Снимки

Овен 21 март - 20 април

Действайте активно и ефективно, но със съответните мерки за сигурност. Денят е благоприятен за рестарт, за подновяване на връзки, за връщане към стопирани в миналото производства, дейности и лични ангажименти. Подновете делови контакти, свикайте събрания на колектива и организирайте по нов начин работата си. За утре не планирайте съвместни инициативи. Сега е момента да направите запитвания, да сондирате мнение, да се рекламирате и предявите претенции към нещо, което ви се дължи.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Днес и утре вървите по тънкия лед на неуредените връзки. Пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. Във въздуха витае агресия, настройте се на самозащита. Конкурентите ви готвят ответен удар и ход, който цели да ви натика в непродуктивна пазарна ниша. Ще са ви от полза всякакви форми на аскетизъм и изолация. Уредете среща с адвокати, посредници и потенциални съюзници и набележете съответните мерки. Не планирайте подписването на нови договори, а за утре и колективни инициативи.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Сега е момента да покажете на конкурентите къде им е мястото. Който не иска да бъде в числото на жертвите и на тези, които играят второстепенна роля, нека се настрои на атака. Сега е момента да защитите интересите си по всички линии, да действате изпреварващо, с амбиция и хъс и да не се съобразявате с тези, които не се съобразяват с вас. Вътрешната ви сила и енергия нарастват, а това ще даде възможност да направите ход, за който в миналото не са ви стигнали сили и ресурси. Не планирайте за утре колективни инициативи.

Р-5

П-6

Л-4

К-5

З-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Излизате от дни на тежки изпитания, Съпротивителните ви сили нарастват, енергията ви достига високи нива и това ще позволи да направите решителна крачка в работата и личния живот. Затвърдете позициите си на работното място, направите своя отдавна премерен и претеглен ход и да чакайте реакцията. Още утре ще ви направят предложения за съвместна дейност, които няма да се изгодни. Ако искате да извлечете максимални ползи от днешната си кампания, отложете преговорите за сряда.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Тенденцията е да прекалявате с претенциите, да преигравате с натиск и манипулация в отношения, в които трябва да постъпите приятелски, с разбиране и любов. Скъсявате дъстанциите с хора, които ще ви нанесат удари и ще ви поставят в неприятна ситуация, а с тези които ви обичат и ценят вървите към раздалечаване и неразбиране. Днес и утре може да загубите повече отколкото предполагате. Правите сериозни грешки в общуването и професионалния избор. Останете в храстите на изчакването, настройте се на самозащита.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят е особено благоприятен за рестартиране на прекратени в миналото дейности. Отворете обновеното си заведние, офис или търговски обект. Добре е да се преговаря с евентуални клиенти, да се привличат бъдещи съюзници и инвеститори. Стъпете здраво на завоюваната територия, заемете мястото си в своята пазарна ниша. Днес и утре може да се окопаете на престижни места и позиции. Може да ви предложат изгодни оферти, а вие предложете допълнение към договорите, които ще устройват и двете страни.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не се стахувайте да влезете в битки за защита на територии на влияние, работни позиции и интереси. Печелят тези, които действат активно и войнствено, които не са склонни да отстъпват от места и позиции, които са заслужили в миналото. Поставете на мястото им тези, които смятат да ви елиминират. Ще се окажете костелив орех за амбициите на конкуренцията. Може да ви предложат преподписване на договори при по-изгодни условия. Побързайте и се съгласете. Днес и утре подреждате и насочвате бъдещето си в желаната посока.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Очертават се сблъсъци на интереси, мнения и позиции. Може би е добре да повторите стария опит, да направите връзка с посредници и инвеститори, да подновите стопирани дейности и да се заемете отново с това, което прибързано сте изоставили в миналото. Постарайте да затворите производствения си цикъл, да се включите в паралелни дейности и да спечелите стари клиенти. Ще сбъркате, ако насочите цялата си лична и делова активност само в една посока. Така ставате подвластни на случайноста.

Р-4

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Имате възможност да подновите стара връзка, но не само в личен план, а и в посока на бизнеса и търговската инициатива. Денят е благоприятен за възраждане на стара дейност или производство. Чудесен ден за рестарт, за повторен опит за летене в посоката, в която преди сте претърпели крах или фалит. Това, от което сте се отказали в миналото може да тръгне на нов глас и на нова навивка на личната ви и творческа инициатива. Роднини и родители ще помогнат, но на първо време трябва да си помогнете сами с активност и хъс.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят се свързва с меча и щита, с активноста и умението да се защитиш, когато е нужно, а не само да нападаш и да се правиш на герой. Може да се очакват активни мероприятия от страна на конкурентите ви. Не се препоръчва пасивност, но и да тръгвате напред без необходимата защита и подготовка ще е погрешно. Прегледайте колата и машинния парк, с който работите, наострете сечивата и инструментите и направете инвентаризацая на наличностите. Натоварете се физически, изразходвайте насъбраната енергия.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в първата декада да не умуват и мъдруват повече, а да подновят работни проекти, от които в миналото са се отказала или са ги спрели поради липса на средства, търсене и интерес. Не стойте със скръстени ръце, гледайки как конкурентите се настаняват във вашата пазарна ниша. Животът ви дава втори шанс, а любовта втора възможност да намерите своята половинка. Добре е да се преговаря, да се правят предложения, тестове, ремонти, поправки и изпитания. Този път ще успеете, повярвайте си.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

И ако до сега сте мечтали и сторили планове, вече е време да ги осъществите на практика. Който не си гони интереса в днешния ден ще бъде изтикан от яслата, ще обира само трохите от чуждата дейност и инициатива, ще недоволства и унива. Бъдете сигурни, че ако не нападнете ще ви нападнат. Поне се наежете или използвайте всякакви форми на мимикрия, за да заблудите и контрирате конкуренцията. Всеки на своето ниво трябва да използва оръжията, които владее най-добре, за да си осигури място на сцената на живота.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка. Имате шанс да влезете като победител в нова среда и да завладеете нова пазарна ниша. Действайте активно, подпишете нови договори, потърсете и осигурете по-добра работа и място за живот на семейстовто си. Юридическата ви позиция е силна до 9 септември.

Родените днес трябва да имат на всяка цена своя магазин, офис или търговски обект. Ще имат голяма клиентела. Осигурете им базата, на която да ги посрещат. Те ще обновят семейния ви бизнес. Умеят да работят с публика, а и умът им сече като бръснач. Ще надминат родителите си.

Заченатите днес ще бъдат спортисти, военни, инжинери или специолисти в нови посоки на опитност. Ако не бъдат отрано вкарани в релси може да станат просто хулигани. 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.