Снимки

 

Овен 21 март – 20 април

Ден на тежки сблъсъци на интереси. Ако срещнете преграда не зацикляйте и не хабете сили, а заобиколете и продължeте с другите задачи и изисквания към вас. След известна обсада ще превземете крепоста, която в момента не се дава и ви притеснява. Пътувайте, опознайте лично хората и местата, с които смятате да се свързвате и да имат определен предмет на дейност. Конфликтите на работното място навлизат в решителна фаза. Предстоят битки за постове и влияние. Изправяте се пред силни конкуренти.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

Телец 21 април – 20 май

Денят ви дава шансове и възможности, които до мемента са оставали скрити. Това е най-благоприятният ден за този месец, в който да отворите свое собствено заведение, да стартирате нов бизнес, да наемете помещение или база, в които да развивате новата се дейност. Всяка инициатива предприета в момента ще ви се отплаща във времето напред, ще помага да излезете от лична и професионална криза, да обезпечите бъдещето си и това на децата. Намирате и нужното кредитиране.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден за публични изяви, за посещение на пазари и търгове, за среща с посредници, мениджъри, настоящи и бъдещи партньори. Сключените договори ще носят късмет и пари, ще се окажат дълготрайни и перспективни. Ден на неудържимо движение напред и нагоре. Не се отказвайте от намеренията си. Ако на едно място не успеете, на друго ще ви приемат и ще предложат много по-изгодни условия. Обединете интересите си с качествени партньори. Пътувайте, мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на предизвикателства. Очертават се сблъсъци на интереси, възможност да получите повишение и да кандидатствате за по-добра служебна позиция. Едно пътуване ще носи късмет в бизнеса, но ще рекушира неприятно върху семейните отношения. Не смесвайте деловите връзки с любовните, особено на работното място. Явете се на конкурси и прослушвания. Денят дава възможност на предприемчивите да започнат самостоятелна търговска дейност. Спазвайте законовите разпоредби. Сънищата носят прозрение.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август

Имате шанс да стартирате нов бизнес на ново място и при много по-изгодни условия. Направете освещаване на помещенията, в които ще работите. Ще имате късмет дори и в местата, където в миналато сте получавали откази. Денят се свързва с водата, с неукротимото движение в посока на заветна цел. Вървите към морето на големите възможности и независимо трудностите по пътя и преградите, които срещате ще постигнете успехи. Ще откриете изход от задръстена ситуация. Печелите нови клиенти, намирате спонсори.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември

Навлизате в най-силния си двудневен период за месеца. Днес е особено благопритно да се стартира нов предмет на дейност, да се започне нова търговка инициатива, на свой терен и със свои хора. Направете промоция, рекламирайте се, афиширайте се в публичното пространство и се постарайте да привлечете нужната ви клиентела. Всичко, което предприемете ще носи ползи и ще ви осигурява стабилизиране в кризата. След днешните ви усилия и делови разговори доходите ви ще тръгнат нагоре. Внедрете се в престижна среда.

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

Везни 23 септември - 22 октомври

Тежък ден за родените в първата декада. Очертават се конкурентни битки, от които не бива да се отказвате и да давате назад. Ако не може да пробиете на едно място, на друго ще успеете. Контрирайте ходовете на конкуренцията или се постарайте да ги изпреварите. Извоювайте си лична и професионална самостоятелност. Денят е добър за отделяне от средата, в която до момента сте били само подчинени. Може да намерите отдавна търсената пазарна ниша или помещението, в което да съсредоточите дейноста си.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Днес поне в едно направление ще постигнете професионален напредък. Роботата ви потръгва, ставате конкурентоспособни или си извоювате отдавна чаканото повишение. Но ако отдавна мислите как да организирате самостоятелен бизнес сега е момента. Рекламирайте се, опитайте нещо странично, не се отказвайте да разработите нови дейности и продукти. Преговаряйте за наемни отношения на помещения и складова база. Ден, в който инициативните и креативни хора ще изкласят над останалите и ще вземат живота си в свои ръце.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Край с изчаквателната политика. Време е да се действа, да се предприемат добре обмислени ходове, с които да се даде ход на личната ви и творческа инициатва. Ще намерите изход от положение, което от доста време ви притеснява и пречи да разгърнете потенциала си. Всичко предприето ще ви вади на престижни житейски позиции, ще премахва ограниченията, ще дава възможност да печелите лично за себе си и за семейството. Чудесен ден за отваряне на нов търговски обект, магазин или офис.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

Козирог 22 декември – 20 януари

Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Меркурий и Плутон. Аспектът дава огромна регенерираща сила, особено в посока на бизнес интересите ви. Предприетото ще носи късмет, нова работа, възможност, за внедряване в нова пазарна ниша и самостоятелни инициативи на собствен терен. Впрегнете в работа наследените имоти, рекламирайте продуктите и новата дейност, която започвате. Откриват се възможности за развитие на личното ви хоби и за получаване на доходи от него. Действайте съобразно закона.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не се отказвайте от нито едно предложение и възможност. Препоръчителни са водни процедури. Зацикленото отдавна ще тръгне като по вода. Ще получите прозрение за посоката, в която трябва да действате и развивате личния си потенциал. Може да ви предложат изгодно съвместно сътрудничество, но в днешния ден печелят повече тези, които успяват да направят своя самостоятелен ход, да регистрират фирма или нов предмет на дейност. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Ще печелите повече.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

Риби 20 феврури - 20 март

Днес плувате в свои води, усещате някакъв особен прилив на енергия и сила и с успех задвижвате нови търговски инициативи. Не чакайте покана, стартирайте проектите, които отдавна подготвяте. Днес и утре може да намерите и помещение за бъдещия ви бизнес или да направите промоция на вече започващите да работят успешно обекти. Най-неочаквано може да намерите изход от ситуация, която от доста време не ви дава мира и покой. Интуитивно получавате съкровени знания и се ориентирате в непозната или агресивна среда.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

Честит рожден ден!

Личната ви година е деветка. Преди да предприемете каквото и да било разчистете терена, сложете край на безперспективни дейности и връзки и направете равносметка на отношенията с околните. До октомври приключете с учебни програми, вземете изпити, дипломирайте се, повишете си квалификацията. От октомври юридическата ви позиция ще е нестабилна.

Родените днес задължително трябва да имат свое седалище, търговки и рекламен обект, на който да развиват дейноста си. Постарайте се да им създадете базата, на която ще се резвиват. Имат нюх към новостите. Ще създадат своя марка, патент и пазарна ниша, от която цялото ви семейство ще се ползва. Заченатите днес ще пътуват и странстват по света. Ще имат или придобият някакъв тип алергия. Ще бъдат добри и отзивчиви, ще получат наследства от няколко места.

 

 

 

 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.

Тайните на Северняшката сватба

Да кажеш заветното „да“ в народна носия, да посрещнеш над 1000 гости със същия дрескод и да изпълниш старите български обичаи в най-важния ден от живота си – това, което е отживелица за едни, е перла в съкровищницата от родни традиции за други. За трета поредна година Врачанският балкан ще даде терен на най-големият фолклорен събор в Северозапада - „Леденика“, организиран от Общината на града, начело с кмета Калин Каменов. А неговата черешка на върха на тортата е именно  автентична българска сватба.

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.