Снимки

Овен 21 март - 20 април

Навлизаме в период на реформи. При вас нещата ще стават по трудния начин, ако не сте склонни на компромиси или решителни действия. Родените в третата декада ще получават неприятни съобщения, напомняне за несвършена работа и неплатени такси. Сега е момента да вземете решение за строителни и обновителни дейности. Стопирани проекти може да се възродят. Търсете нови партньори, спонсори и консултанти, които да ви подкрепят в инициативите. Предприетото днес трябва да бъде поставено на стабилна основа.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Огромна регенерираща и преобразуваща сила е заключена в този ден. Отключете насъбраните потенциали, включете в действие всички резерви и насочете усилията си в желаната посока. Проведете нужното лечение, търсете точните лекари и лекарства. Ще бъдете обект на спонсорска и дарителска инициатива. Ще се намери кой да ви услужи и защити в посоката, в която се готвите да тръгнете. Събужда се и сексуалната ви енергия. И да нямате партньор вече ще се огледате настойчиво и ще направите първата крачка.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Навлизаме в период на обновление. Статуквото се руши. Не се опитвайте да задържите прогреса. Приемете с разбиране новото, което навлиза като вихър в живота ви. Не се опитвайте да озаптите децата с наказания и забрани. Търсете пътя на дипломацията и се опитайте да разберете мотивацията, която движи околните. Ще получите някакво особено вдъхновение и ще намерите правилното решение. Днес чувствата се обновяват, любовта се възражда или срещате новата, която ще промени тотално живота ви.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ден на тежък избор за родените в третата декада. Не може да се продължава по старому. Ще се наложи да приемете промените и да се нагодите към тях. На всички нива тенденцията е да се започва отначало, да се заложат нови основи на делови и лични връзки. Отива се и към раздели последвани от ново обвързване. Ще останат сами тези, които не приемат фактите. Сега е момента да стартирате нова дейност, която да ви върне хъса за живот, да ви извади от застоя, да ви направи щастливи и конкурентоспособни. Не пестете усилия.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днешният ден ви дава предимства, ако реагирате бързо и адекватно на започващите промени или сами ги предизвикате. Заложете здрав фундамент на всичко, което предприемете. Не пестете от материали и усилия, проведете на място и без посредници разговорите с бъдещи и настоящи партньори. Всичко, което ставите за после, за утре или за необозримото бъдеще може да зацикли. И сексуалната ви енергия достига високи нива, хормоните бушуват. Обновете връзките си, направете жестовете, които се очакват от вас.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден с огромна задвижваща и регенерираща сила, особено за родените в третата декада. Навлизате в период на обновление и реформи, на промени в плана и отношенията с околните. Може да направите първа крачка в строителни и ремонтни дейности. В живота ви предстои разширение и вероятно преместване на ново място и сред нов колектив. И любовта ще ви посрещне по нов начин или ще я срещнете неочаквано в метрото. Препоръчват се физически упражнения на открито. Поставете открито и въпросите, които ви вълнуват.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

И докато другите правят промени и са склонни на реформи от всякакъв вид, вие оставяте обстоятелствата да се случват и събитията просто да ви влачат. Приемате болезнено всяко желание на близки и приятели да се променят нещата. С девиза „аз се колебая” днес нищо няма да постигнете. Ако не предприемете активни мероприятия и работата ви може да зацикли, и любовта да си отиде. Заемете се с лечения, не унивайте независимо какво се случва. До два дни ще направите силна крачка напред.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съветът на деня е да действате бързо, решително и изпреварващо. В следващите два дни може да попаднете в неприятни положения и да нямате право на избор. Но днес с успех ще ръководите и внасяте промени не само в своя живот, но и в този на приятели и колеги. Ден на фундамента. Залагат се основите на нови приятелства. Сексът е на ниво, връзките се обновяват. Съчетайте успешно работата с удоволствията и ще се радвате на успех. Край с нерешителността и изчаквателната политика. Ще постигнете максимума в ситуацията.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В този ден заспалите се събуждат, обезверените се зареждат с желание за работа и любов. Ден с огромна регенерираща и обновяваща сила. Не се стопирайте, поддайте се на импулсите за промяна. И сексуалната ви енергия достига високи нива. Не оставайте сами, направете предложение, заложете здрава основа на бъдещия си съвместен живот и работа. Включете в действие и отдавна спестените пари. Стартирайте нови производства, започнете ремонти и строителство. Животът ви придобива нови измерения и насоки.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят отприщва бентът на насъбраните амбиции и желания. Добре е да вземете важно решение, да започнете нов бизнес проект или нова връзка и да вложите спестените си пари в перспективни начинания. Ден с огромна стимулираща и обновяваща сила. Заспалите се събуждат. Проглеждате и в личните връзки и правите опит да излезете от средата, в която не се чувствате приети, оценени и разбрани. Сексуалните ви желания бележат връх и се отразяват на сънищата. Не сънувайте, а изживейте връзките си в реалността.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Предприетото днес ще ви донесе предимства в следващите силни и пробивни дни за вас. От особено значение е да заложете здрави основи на дейностите и връзките, които започвате. Не пестете усилия, труд и материали. Осигурете си първоначална стабилност, за да продължите и занапред печелещо и стабилно. До два дни ще получите първите плодове и придобивки от стартираната днес програма. Сънищата ви показват дали всичко е наред със сексуалната ви енергия и личните връзки. Не чакайте втора покана.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес и най-заспалите ще се събудят. Ще излезете от примката на меланхолията по собствено желание или по принуда от обстоятелствата. Сексът ще играе особено стимулираща и обновяваща роля. Ще се решите на ремонти и разширение, за да има къде да живее семейството или да приютите новата си любов. Получавате особено озарение какво и как да се направи, за да се развият нещата максимално добре за вас. Денят дава стимул за излекуване във всички посока на живота. Ще намерите нужния подтик, лечение или лекарство.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е осмица. Ще постигнете максималното, ще намерите нова работа или ще разширите дейността си. Някой ще получи протекции и пари от чужбина, ще се включи и приобщи към перспективен бизнес. Не оставайте само с една дейност, защото през 2018 г. ще трябва с нещо да се разделите.

Родните днес са новатори, защитници на прогреса и новостите във всяка област от живота ни. Тези деца притежават огромен личен потенциал и сила, способна да премести планини, да регенерира положения и болки, с които не сме се справили до момента. Ще ни подминат като малка гара, ако не се съобразим с амбициите им. И в секса ще са неотразими.

Заченатите днес ще имат за прототип Боримечката. Ще бъдат едри и силни, ще имат завиден апетит, но и някаква особена доброта и всеотдайност граничеща със себеотрицание. Не им позволявайте да лентяйстват и не ги прехранвайте в ранното им детство.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.