Овен 21 март – 20 април

Направете се красиви, облечете новите дрехи и ще се радвате на привличане и внимание. Всичко полезно лесно се усвоява. Може да тествате нова козметична процедура или нов продукт за разкрасяване. До вечерта ще ви дойдат и нови идеи как да направите и материалното си положение по-добро. Предстоят обрати в отношенята. Който е бил забравен и ощетен, сега ще бъде потърсен и възмезден, а който дълго се е радвал на незаслужени овации ще изпадне от някои класации. Ще се внедрите в по-добра среда.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Заемете се със себе си. Променете прическа и визия, идете на масаж. Този ден променя амбиции и възгледи, дава нова насока на отношенията ви на работното място и у дома. Ще се появат и нови изисквания, но вие успешно ще се впишете в новосъздалата се ситуация. Конкуренцията ще се опита да ви измести от пазара, но няма да и се получи. Днес удряте право в целта и в любовта. Планирайте за утре съвместни делови срещи и събрания. Вашето мнение ще е меродавно, околните ще се съобразяват с исканията ви.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в първата дкада ще бъдат подложени на опън и натиск. Ще трябва да се доказвате в места и позиции, в които преди не сте имали проблеми или за всичко сте получавали овации. Колелото на съдбата се завърта и ако не побързате да промените позиции и подход може да изпаднете от големите битки. На преден план ще излезат нови имена, ще бъдат назначени и одобрени нови колеги и колежки с амбиция много по-голяма от вашата. Не си позволявайте да изглеждате неглиже и да не сте в час с изискванията на момента.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Днешният ден възражда забравени хора и идеи, вкарва ви в нова програма, в която ще може да изявите талантите си в пълния им блясък. Символ на деня е колелото. Тези, които са ви закривали хоризонта ще отстъпят от позициите си. Ще получите покани и предложения за участия. Може да започнете нова или допълнителна работа и да излезете с чест от битка водена отдавна. Подгответе се и за водене на дела. Правото и законът ще ви защитават и дават възможност за развитие. Постарайте се да изглеждате добре.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на рокади и разместване в плана. Реагирайте бързо и адекватно на промените, за да останете актуални и да сте определящият фактор в ситуацията. Вслушвайте се в идеите и обсъжданията на околните. Така ще попълните липсващото звено от личния си пъзел и ще вземете правилното за момента решение. Нови хора и нови изисквания излизат на преден план. Търсете начин да направите удобни и желани от околните личните си намерения. Старите проблеми бързо ще се решат. Ще се освободи място за нови начинания.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Дева 23 август – 22 септември

Родените в първата декада може да попаднат в рискова и проблемна ситуация и да се наложи да отстъпват от позициите си. Конкуренцията ще ви изпревари и ще направи успешен ход. Защитете проектите си. Не позволявайте да ви предреждат и да ви критикуват за грешките на другите. Отнесете се спокойно към неприятните ситуации, в които попадате и търсете подкрепа от тези, които в миналото сте подкрепили. Сами трудно ще се справите с новите изисквания и с належащите задачи. Утре е важно в какъв екип ще попаднете.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На първо време посетете център за разкрасяване. Постарйте се да изглеждате магнетично. Днес и утре и най-проблемите ситуации може да се разрешат. Навлизаме в деня на колелото. Което е било отдолу, притиснато и забравено ще тръгне нагоре. Ще се внедрите успешно в нова среда и ще направите впечатление на комисиите, пред които ще се явите. На всички нива изискването е за нов подход, нови идеи и разбира се нова визия, в което сте най-силни и пробивни. Освободете се от тежестите на миналото и гледайте напред.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един магичен ден, в който може да изкачите наведнъж няколко стъпала към успеха, към новата си работа и към така желаното и чакано повишение. Не се съмнявайте в себе си, действайте без колебание. Днес и утре ще постигнете максимално възможното в ситуацията, в която се намирате. Енергията и полезните вещества прекрасно циркулират в организма ви. Ще се справите и със здравословен проблем, а законовите недоразумения ще се решат до дни. Сега е вашето време, побързайте да заявите исканията си.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Постарайте се да направите приятно впечатление където и да отивате. Който тръгне неглиже ще бъде неглижиран. Внимавайте с изповедите. Родените в първата декада може да продадат за жълти стотинки суровите си идеи или готовите проекти. Пазарете се, не се надявайте на нещо допълнително в несигурното бъдеще. Оправете си сметките, поискайте дължимата сума в момента и сега. Не е без значение в каква среда ще влезете утре. Може би е добре да си оставите вратички за преместване, ако новото място не ви харесва.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Един вдъхновен ден, в който може да опитате отново и да кандидатствате за мястото и позицията, отказани ви в миналото. Това, което сте посипали с пепел се възражда и става актуално за момента. И в любота вървите към нова връзка или възраждате старата на нов глас. Този ден предизвиква рокади в действията, в мисленето и в ситуацията, която до момента е изглеждала без изход. Имате два дни да разрешите проблемен спор. След това друг ще диктува и подрежда нещата. Ще трябва да се съобразявате искате или не.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ще бъдете търсени и желани, ще получите неочакван тласък на амбициите си и ще надигнете глава. Днес нещата при вас стават като на магия. Нещо зациклено и провалено в миналото ще се възроди. Ще пролучите признание за труда си, ще имате важни посещения. За утре планирайте делови и лични срещи, събрания и публични действия. На фона на всичко това от вас се изисква да се стегнете и да изглеждате добре. Облечете новите дрехи, мислете делово и без излишно разпиляване. Мечтаното бъдеще вече е настояще.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден, в който мечтите може да се превърнат в реалност, а обектът на любовта ви да се материализира пред вас, сякаш нищо не се е случило. Сега е момента да опитате пак в местата и позициите, в които сте получавали откази. Ще ви хрумнат блестящи идеи, които на първо време е добре да защитите с патент и сертификат. Случващото се в този ден ще помогне на един да си вади хляба, а на друг да опита чуждия. Включете се в пулични и светски инициативи. Все от някъде и за вас ще изскочи заекът на късмета.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е петица. За вас още стои на дневен ред програмата за промяна, за пътуания и устройване в нова среда. Не се колебайте, планирайте и посещения при роднини в чужбина, ако още не сте го направили. Не оставайте нито една покана без отговор. Сега е момента да заемете нова пазарна ниша и през 2018 г. да се окопаете на новата позиция.

Родените днес имат огромен потенциал за развитие, както и дарба в ръцете, която ще ги позлати. Постарайте се отрано да откриете талантите им. Ще има фактори и мнения, които ще пречат на тези деца да покажат какво могат или безплатно ще искат да се ползват от услугите им. Научете ги да защитават идеите си. Родените на обед ще бъдат щастие за работодателите си.

Заченатите днес ще бъдат изключително подвластни на капризите на съдбата и от случайността. Плановете им винаги ще се променят извън тяхната воля по стечение на непредвидени обстоятелства.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.