Снимки

Овен 21 март – 20 април

До обед сте изложени на провокации, на агресия и желание да ви отказват от намерения и цели. С напредването на деня ще получите някакво особено вдъхновение. Потърсете тези, с които сте били в конфликт и се опитайте да стопите динстанциите. Никулден е, шаранът е на масата. С лекота може да се възродят семейни връзки, които в миналото са зациклили. Поканете на празничната трапеза хората, без които животът ви е лишен от щастие и смисъл. Греховете се прощават. Навлизаме в период на биохимични трансформации.

Р-4

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Телец 21 април - 20 май

Ден за приключения, пътуване и гостуване. Идват ви прекрасни идеи, кое как да се направи и подреди. До обед рисковете са повече поради прибързаната ви реакция и желанието да се похвалите за нещо, което още е нестабилно. Ден на благопожелания. Постарайте се да реализирате замислите си. Започвайте само такава работа, която ще приключите до края на седмицата. Не поемайте дългосрочни ангажименти. До утре на обед може да се намери и приготви лекарство за тежка болест. Вечерта ще бъде лечебна и за връзките ви.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в първата декада са в трудна позиция на избор. Както и да постъпите ще засегнете нечии интереси. До обед ограничете контактите и не предприемайте нови инициативи, ако не сте ги обмислили и съгласували. Очаквайте сблъсъци на интереси. Ще ви дават акъл тези, които сами се нуждаят от консултации и съвети. Ще се изпълните с напрежение и може да развалите празника на близките с отсъствия или прибързани изказвания. Обмислете живота си. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно и разболяващо.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Честит празник. Ще пракарате чудесно с приятели и близки. Един вдъхновен ден, който разрушава преградите на миналото, избавя ни от страхове и привички, които са ни разделяли и отдалечавали един от друг. Изживейте моменти на радост, пътувайте към приятни места и хора и се опитайте да стопите дистанциите на времето. Ден, в който честно трябва да се признаят греховете и прегрешенията, да не остане място за лъжи и завоалирани действия. Така отново нещата ще потръгнат. Ще ви движи творческо вдъхновение.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Съберете на пазничната трапеза повече хора. Този ден е обагрен с неочаквано озарение, с вдъхновени идеи, които ще ви споходят или ще зарадват хората седящи до вас. Може да научите и споделите факти и намерения, които ще ви съберат в нов екип, ще зададат нова програма за действие и ще определят нова цел. Навлизаме в процес на личностна трансформация. Утре може да се събудите различни и ръководени от нови импулси. Може да се намери лекарство за тежка блест и да се решат партньорски проблеми от миналото.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес и утре за вас се очертават трудности в общуването, проблеми с роднини и приятели, с които не сте изчистили отношенията или е останало нещо скрито и завоалирано. Не позволявайте да ви въздействат, да ви зарибяват с идеи и предложения, с които подсъзнателно не сте съгласни. Не решавайте на празничната трапеза имотни и наследствени делби. Помолете се всичко лошо и проблемно до остане в миналото. Тази вечер може да сънувате сън, който да ви покаже с какво точно да се занимавате и накъде да вървите.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Каквото си пожелаете ще се сбъдне. Не забравяйте, че този ден носи успех там, където се придържаме към справедливи каузи и играем честни игри. Следобед в организма ни се включват в действие фините енергии. Ще почувствате със сърцето и душата кои са истинските ви приятели и с кои роднини точно искате да се видите. Не си позволявайте лъжи. Опитайте да стопите дистанциите. Денят е благоприятен за пътуване и гостуване. Може да решите да се преместите окончателно на ново място и в нов дом.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един успешен ден. Ще доминирате в ситуация, която в миналото сте изпуснали от контрол. Ще получавате заслужени и незаслужени подаръци, ще ви канят на богата софра, ще се почувствате обичани и желани. Не отговаряйте на доброто отношение с агресия и забележки. От утре планетата на любовта Венера ще ви гледа вече в тъжък аспект от знака на Водолея. Днес може да спасите една своя връзка, да изявите максимално истинските си чувства, да разберете и приемете грешките на партньора и да коригирате своите.

Р-5

П-5

П-5

Л-5

З-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в първата декада да не променят плановете си под нечие въздействие. Ще се окажете зарибени и употребени. Някой ще се възползва от желанието ви и ще ви заведе на чужда трапеза, където ще плащате или ще се чувствате излишни. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Контролирайте апетита и амбициите. Не се занимавайте със сериозни дела, особено на тържествения обед или вечеря. Изчистете от съзнанието си негативните мисли и прочистете връзките си от фалша. Насладете се на празника.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Поне в едно от зациклените житейски положения ще направите пробив. Стопете дистанциите и бъдете отново заедно с хората, които обичате. Забравете и изчистете от съзнанието си проблемите на миналото. Ден за покаяние и прошка на прегрешенията. Дайте си втори шанс и в любовта. Утре Венеа ще напусне вашия знак, ще остави някаква особена празнина и студенина. Днес може да се погрижите да запазите огъня в сърцата и душите. Тази вечер може да сънувате сън показващ в какво е смисъла и целта на живота ви.

Р-4

П-6

Л-6

К-5

З-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Луната напуска вашия знак, но вдъхновението в днешния ден няма да ви напусне. Очаквайте приятни посещения и визити. Тази ден топи ледовете, сближава раздалечените сърце и дава някакъв особен смъсъл на новите ви връзки. Не започвайте дълготрайни проекти. Опитайте да изживеете пълната гама на удоволствията на празника. Пътувайте, уредете си командировки, намерете начин да се видите с тези, които ви привличат. Излизате от период на изолация или я приемате като време за духовно пречистване.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Никулден е. Луната навлиза в Риби и бърза на среща с Нептун. Един наистина рибешки ден, в който вдъхновението и озарението няма да ви напуснат. Ще намерите изход и от най-неблагоприятната ситуация, ще пътувате, ще попаднете в подходяща среда, ще се почувствате обичани и разбрани. Някой в самота ще дочака посещението на своята муза и ще сътвори шедьовър. Изискването на този ден е да не лъжем, да простим обиди и лъжи, да си позволим топлотата на една пречистваща прегръдка и да сме себе си.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка. Време е за приключване. До края на годината довършете и последното, което сте си обещали да доведете до успешен финал. През 2017 г. излизате на нов терен, започвате нова работа, намирате нова връзка и започвате нов начин на живот. Планирайте промените и делата, с които ще се захванете още от началото на януари.

Родените днес си идват с името. Ще обичат водата, ще получават и вдъхновение близо до вода, ще намерят и своя партньор роден под знака на Рибите, който ще им носи радост в живота. Родените на залез слънце ще имат незалязваща кариера.

Заченатите днес ще бъдат изключителни оратори, ще се борят за справедливи каузи, ще имат дарба, който ще ги направи велики и известни.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.