Овен
21 март – 20 април
Денят е провокационен. Контролирайте агресията. Лесно може да бъдете изкарани от равновесие, да реагирате несъобразно момента и обстоятелствата. Както и да постъпите ще влезете в преразход на сили, средства и пари. До вечерта напрежението ще нараства. Въоръжете се с търпение, не провеждайте събрания и срещи, на които ще бъдат предявявани претенции. Утре ситуацията ще се отпуши и разреши. Пресечете вредни връзки, не позволявайте на странични хора да ви нареждат как да действате в една ситуация на личен избор.
Телец
21 април – 20 май
Денят носи енергийни загуби на всички нива. Говори се много, но малко работа се върши. Отлагайте делови срещи. Бъдете избирателни не само във връзките, но и в разговорите и информациите, които давате. Случват се събития, които разкриват картите, свалят маските, показват истинското лице както на приятелите, така и на враговете. И в личен план ситуацията се разводнява. Не се опитвайте да налагате вето или да управлявате една неуправляема ситуация. Още утре нещата ще се успокоят и решението ще се намери.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден, в който много неща може да се объркат, но може би това е и начинът да се оправят още утре. Назряват събития, които ще проправят път на личната ви амбиция и инициатива. Не влизайте в разправии и спорове. Ще има опити да бъдат преувеличени или омаловажени действията, изказванията или личния ви избор. Както и да постъпите, ще влезете в енергийни загуби. Някой ще се ядоса и ще каже повече, отколкото е необходимо, а с това може да утежни обстановката. Запазете неутралитет. Реката на промяната си прокарва път.
РАК
22 юни – 21 юли
Ако нещо не търпи отлагане, свършете го по най-бързия начин. С напредването на деня ще срещате пречки и прегради по пътя си, ще се налага да влизате в ненужни спорове, да доказвате права и да търсите такива. Препоръчва се пост и въздържание, като последното е по-важно. Прекъснете вредни и разболяващи връзки. Вероятни са разправии на работното място, които вечерта може да рекушират и върху отношенията у дома. Навлизате в период на промени, независимо дали го желаете или не. Някои от тях ще бъдат болезнени, но нужни.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден на голямата говорилня. Вероятни са разногласия на всички нива, които в крайна сметка ще работят във ваша полза и интерес. Не се намесвайте, оставете нещата да се случват, всеки да си поеме отговорността, а не да се крие зад вашия гръб. Бъдете икономични в думи и дела. Всеки излишен коментар или неправомерно действие ще дава храна на клюката и конкуренцията. Този ден отприщва реката на промяната, която още утре ще ви донесе късмет, положителни промени и придобивки.
Дева
23 август – 22 септември
Родените в последните дни на зодията са в по-рискова и неблагоприятна позиция. Не се включвайте в коментари и разправии, които независимо че ви засягат, не са от вашата компетентност. Необходима е трезва оценка на реалността, а не включване в безсмислени спорове, които носят само емоционални и енергийни загуби. Мислите са насочени повече към материалното, към желанието за ползване и извличане на облаги. Ако се включите в общия хор, ще сбъркате и ще загубите предимства.
Везни
23 септември – 22 октомври
В хороскопа ви се образува кръст на планетни сили. Бъдете особено внимателни и не взимайте страна в споровете както у дома, така и на работното място. Ден на жабешкия хор в блатото на живота. Не взимайте важни решения, не подписвайте нови договори и не позволявайте да ви въздействат. В този ден е препоръчително посещение при учители и съветници, на които вярвате безрезервно. Трудно ще се стигне до единно мнение и ще има напредък, ако не се намеси трета страна, която е безпристрастна в ситуацията.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември

Дистанцирайте се от безсмислените спорове и разправии, ако искате да си спестите нерви и материални загуби. Ще видите в съвсем различна светлина хората, които до момента не сте приемали или пък сте допускали прекалено близко. Едно събитие вдига информационната завеса, зад която само сте надниквали за миг и не сте виждали истинските си врагове или приятели. Побързайте да се коригирате, да бъдете в час с настъпващите промени и още утре да направите своя изпреварващ ход.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Утрото е натоварено, проблемно и рисково. Ако удържите на натиска и на желанието за влизане в излишни спорове, ще постигнете успехи още на обед, ще намерите разрешението на проблема, както и пътя за изглаждане на конфликта. По някакъв начин в момента играете ролята на буфер, който може да бъде притискан от две страни, но и хвален от трета. Ако добре си изиграете картите, още утре ще извлечете максимални ползи и облаги, ще сключите изгоден договор, ще се радвате на изгодни предложения и покани.
Козирог
22 декември – 20 януари
Намалете деловата активност. Очаквайте провокации на работното място и проблеми у дома. В такъв момент е добре да се смирят претенциите, да не се нарушават обещания и да не се предизвикват околните. Лесно може да се отприщят насъбрани страсти и лично неудовлетворение. Една накриво казана дума може да прерасне в скандал, който трудно ще бъде овладян. Утре проблемите ще намерят своето разрешение по един нестандартен и неочакван начин. Бъдете дипломатични и изчакайте.
Водолей
21 януари – 19 февруари

Ден на голямото суетене. На едно място това ще ви помогне да избегнете неудобните ситуации и разговори, но на друго задължително ще ви затрудни при делови срещи и лични изяви. Очаквайте намеси на различни нива. Губи се много енергия в обяснения и изявления, вместо да се работи по важните въпроси. Не е ден за събрания, за колективни споразумения и приемане на допълнителни условия по договори. Бъдете избирателни, ограничете страничните връзки. Ако е нужно, потърсете експертно и компетентно мнение.
Риби
20 февруари – 20 март
Луната преминава през градусите на обсебването. Избягвайте странични въздействия и опити да ви вкарат в чужда игра. Не взимайте страна в спорове и не коментирайте чуждия избор. Критичен ден. Хората се суетят и взаимно си пречат в желанието да променят една ситуация в свой интерес. Не се препоръчва работа в екип. Утре и най-неприятната ситуация ще се промени и ще намери разрешението си. Сънищата са пророчески и показват къде бъркате в отношения и личен избор.
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.