Хороскоп за 25 февруари, събота

Хороскоп за 25 февруари, събота

25.2.2017 г.

 

 

25 февруари, събота

 

 

Овен 21 март - 20 април

 

 

Ден на хидрата, поглъщаща Луната. Предстои едно от най-опасните и вредни новолуния през годината, в което ще се наблюдава и слънчево затъмнение. Не се препоръчва голяма физическа активност в днешния ден. Не си докарвайте сами беля на главата с прибързани действия и избор, който може да почака. В момента сте склонни на експлозивни, рискови и ненавременни действия. Проведете прочистваща и разтоварваща диета. Приключете с тежките професионални задължения и сменете един вид труд с друг. Добре опечете храната си.

 

 

 

 

Телец 21 април - 20 май

 

 

Тежък и рисков ден, особено за родените в третата декада. Отложете пътувания, не започвайте нищо ново, от което ще очаквате пари или друг тип екстри и придобивки. Тенденцията е повече да ви се взима, отколкото да ви се дава. Тъмните сили вършат тъмните си дела в деня преди новолунието. Не носете украшения от кости и рога. Може и да ви направят рогоносец. Ден на фалшивите връзки, на фалша в отношенията и на прикриващите омразата усмивки. Препоръчва се диета. Не яжте нищо алангле. Добре е да се окади домът.

 

 

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Ден на лицемерието, което ласкае, отпуска и се надява да ви нанесе удар в момент, когато се почувствате най-добре. Бъдете внимателни. Може да ви предложат примамливи екстри, които ще ви вкарат в голяма беля в следващите дни. Днес тъмните сили се организират и прегрупират, окупират ума и съзнанието, стремят се да влязат в дома ни, да се настанят в отношенията ни с партньори и близки. Бъдете отговорни в думи и дела. Не допускайте намеси в избора си и не търсете свети. Разчистете на всички нива.

 

 

 

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

 

Предприетото днес ще тръгне накриво, ще изкриви отношенията и ще навреди на връзките. Увеличете самоконтрола, ограничете срещите с хора, които винаги ви качват кръвното. Ориентирайте се към приключване, а не към започване на каквото и да било. В мъглата на приближаващото новолуние тъмните сили се опитват да прикрият тъмните си дела. Търсете задкулисие и подмолни цели във всичко, което ви предложат. Склонни сте да измамите и ощетите, да заграбите чужда позиция, като си мислите, че добивате повече сигурност.

 

 

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Личните и груповите интереси са противопоставени на обществените. Не очаквайте и семейството да ви разбере и влезе в положението. Не тръгвайте на път, ако компанията ви е неприятна или тези, към които сте се запътили ви носят дискомфорт. Родените в третата декада са в по-тежка позиция. Не влизайте в коалиции, не обещавайте и не давайте надежди за планове, които не одобрявате. Приключеното ще донесе ползи, но започнатото днес ще ви причини само грижи и неприятности. Спазвайте диета, прочистете връзките.

 

 

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Днес имате повече свобода на действие, но може да направите ход, с който да влезете и с двата крака в капани, заложени от приятели и врагове. Очертават се физически, душевни, енергийни и финансови загуби. Не предприемайте нищо важно, за да не загубите позиции и пари. Навлизате в един от най-трудните си тридневни периоди за годината. За утре не планирайте нищо съществено не се женете, не започвайте нова връзка и не тръгвайте на път, ако обстоятелствата не го изискват. Не планирайте отваряне на ново заведение.

 

 

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Днес тъмните сили залагат примамки и слагат сиренцето в капана. Лесно може да влезете в неравностойни и рискови връзки, да объркате секса с любовта и да си докарате големи неприятности в следващите дни с избора, който правите в момента. Постарайте се да приключите дела и дейности, които сте обещали. Не затруднявайте близките си с нежелани отсъствия и присъствия. Не канете гости и не гостувайте особено на някой, с когото имате обтегнати отношения. Спазвайте закона, не предизвиквайте хора с опасно поведение.

 

 

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Тежък и разболяващ ден за родените в третата декада. Ще изгубите контрол върху ситуацията у дома. Може да влезете в разправии с партньорите и децата. Днес никой никого не слуша, разменят се удари под кръста, трети лица ни провокират и настройват против доверените ни и близки хора. Нищо съществено да не се започва. Не носете изделия от кости и рога, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент тъмните сили въздействат на подсъзнателно ниво и се опитват да ни контролират.

 

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Доведете до успешен финал поне една работа и обещан проект. Не бързайте да започвате каквото и да било. Направете разбор на връзките, прочистете се от отровите в тялото и в душата и ограничете контактите. Тази вечер не е за купон и за приятелски сбирки. Ще се събудите с огромен дискомфорт и с грешка, която няма да си простите или да ви простят. Навлизате в тридневен рисков период. Каквото се развали в следващите дни трудно ще се поправи. Не планирайте старт на нови инициативи, нови срещи и запознанства.

 

 

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Ден за прочистване на мислите и изчистване на тялото от отровите. Запалете лампите, нека е светло. В деня преди новолунието, което ще затъмни и слънцето ни липсва светлина, надежда и свежи мисли, които да променят към добро живота ни. Очаквайте опити да ви вкарват в чужда игра и в капани, от които ще излезете ощетени и наранени физически и душевно. Останете където сте, не прекрачвайте прага на отношенията, не канете гости не гостувайте. Не позволявайте намеси в личния си избор.

 

 

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Ден на промени за родените в третата декада. Бъдете внимателни, не предизвиквайте съдбата, останете където сте и нека другите направят крачката към вас, ако наистина се чувстват самотни. Обгръща ни тъмнината на предстоящото новолуние. Много съдби ще се променят, много отношения ще излязат от контрол и много сълзи ще се пролеят преди да дойдат усмивките. Денят е неблагоприятен за всичко и за всички. Нищо съществено да не са предприема и започва. И най-изгодните предложения ще носят провокации.

 

 

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

В този ден има някакво особено предчувствие за надвиснала опасност. Ще се случват събития, които ще ви дават знаци, ще поставят на карта отношенията ви с близки и приятели. Предстои изплащане на кармични дългове за вас около утрешното новолуние в Риби. Концентирайте се, кажете си, че от утре ще се откажете от вредни навици и привички. В момента пиете поредното горчиво хапче на неравностойните отношения, които сте си позволили в миналото. Сложете край на фалша, дистанцирайте се от предателите.

 

 

 

 

ЧРД

 

 

Личната ви година е единица. Предстои ви старт на нова лична и професионална програма. Може да започнете нова или паралелна работа и нов проект, от който ще се спечели много. Проблемът е, че една загуба в живота ви ще отпуши всичко това. Нищо няма да ви се даде даром, но в последните три месеца на годината ще се похвалите със заслужена победа.

Неблагоприятно за раждане днес и утре. Тези деца ще се срещнат още с първата си глътка въздух с тъмните сили. Ще се раждат и деца с генетични мутации обсебен ум. Един ден те ще отминат близките и родителите си като малка гара в желанието да просперират на всяка цена.

Лош ден за зачеване. Не се доближавайте до партньора. Ще се зачеват деца с тежка и негативна карма.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.