Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

 

Ден с изключително мека и блага енергетика. Може да намерите своя спасителен вариант в кризата, да откриете и закупите ново жилище или базата, на която ще развивате бъдещата си дейност. Нищо важно и значимо не отлагайте за утре. Постарайте се днес да намерите време за всеки, да проведете належащите разговори и да се срещнете с хората, които ще ви направят услуга и реклама. Пътувайте и уредете срещи на място. Енергетиката на деня действа оздравяващо, обновяващо и пречистващо. Ще сънувате пророчески сън.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Денят се свързва с обезпечението, с възможноста всеки да намери своя пристан, дом или офис, да направи изгодна брокерска сделка, с която да подсигури и бъдещето на децата. Енергетиката е блага, пречистваща и обновяваща. Добре е да се спазва диета, да се прочистят мислите и тялото от всичко вредно и разболяващо. Чудесен ден за всякакъв тип нови начинания и старт на нови проекти. Ще получите и ще дадете много добри съвети. Следете кръвното, контролирайте емоциите и дайте предимство на разумната преценка.

 

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Каквото и да предприемете днес ще работите за чужда кауза и интереси. Насочете усилията си към подкрепа на близките, към подсигуряване на базата за развитие, на бъдещето и живота на децата и родителите. Потарайте се да бъдете добре информирани. Днес конкуренцията ще направи ход засягащ личната ви територия на работа и влияние. Очаквайте опити за отнемене на предимства и възможности. Ще се появят претенции и към ползвани от вас ресурси и територии. Никой няма да оцени букета като подарък. Исканията са други.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет-4

Здраве -4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Ще имате много работа, но и много добре ще я свършите. Денят се свързва с възможноста да се подсигурите с жилище, с имот или място, на което в бъдеще ще развивате новата си бизнес инициатива. Очертават се спорове, проблеми с документи, но и предложения, които ще ви обезпечат и позволят да се окопаете на нова територия и в нова среда. Сега е момента за старт на планираните начинания, за търсене на съюзници и сътрудници. Отложеното за следващите два дни ще ви донесе болка и неприятности и ще тръгне накриво.

Работа -5

Пари -6

Любов-4

Късмет -5

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

 

Ден с прочистваща и блага енергетика позволяваща да се отървете от неприятни мисли и да намерите подход към всеки, който по един или друг начин ви затруднява или радва. Задвижете съвместни проекти, създайте нови работни места, потърсете работата и връзката, която би ви удовлетворила. Движете се в приповдигнато и творческо насторение и гледайте да яхнете всеки шанс. Препоръчва се диета около новолунието. Минете повече на сокове. Кръвното варира. И настроението ви тази вечер ще премине в по-минорни тонове.

 

 

Работа-5

Пари -5

Любов-5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Един от най-силните ви и пробивни дни за месеца. Всичко, което уредите ще помогне да стъпите на сигурна база в творчеството и в живота. Сега е момента да капарирате имот, да се обзаведете с база за работа и делови срещи. Ще получите много добри оферти. Важно е да стигнете до определено решение и да не отлагате за утре допълнително договаряне. Днешният ден има блага и пречистваща енергетика, а утрешния тъмна и заробваща сила. Не планирайте първа среща за утре, всичко важно направете днес.

 

 

Работа-6

Пари -6

Любов-5

Късмет -5

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Ден на разтварящият се лотос. Обхваща ви особено вдъхновение и любовно опиянение. Предстоящото новолуние е благоприятно за любов и зачеване. Немерете достатъчно време и за работа, за делови и творчески ангажименти. Всичко може да се получи и разреши. Може да се стигне до крайната точка в преговори по имотни и бизнес дела. Сеят се есенниците. Каквото се посее и в главите на децата ще даде плод. Възможно е духовно прозрение за пътя напред, за изискванията на момента, за важното и маловажното в живота.

 

 

Работа-5

Пари -5

Любов -6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

 

Днешният ден има своята бяла, а утрешният своята черна половинка. Добре премерете ангажименти и ходове в работата. Не отлагайте за утре нищо важно. Утрешното новолуние попадащо в сатурновата ви дупка ще покаже слабите ви места и ще оголи фронта на личната ви неприкосновеност. Сега е момента да подсигурите базата, в която ще се чувствате защитени. Чудесен ден за покупка на имот и жилище. Всеки старт ще е важен за бъдещето. Споразумейте се с роднини и партньори. Нищо важно не отлагайте. Следете кръвното.

 

 

Работа-6

Пари -6

Любов -6

Късмет -5

Здраве-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Колкото и да ви е трудно направете поне една крачка към финализиране на сделки и покупка на имот. Всичко, което отложите за утре ще носи болка и загуба, ще ви поставя пред свършен факт или в неизгодна позиция. Като капак може да се очакват и здравословни проблеми. Не е все едно къде и какво ще ядете. В момента стомахът е слабото ви място. Някои ваши непредвидени ходове ще бъдат използвани от конкуренцията. Контролирайте емоциите, не позволявайте да ви влизат в личното пространство и не споделяйте намеренията си.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Днес за вас няма невъзможни неща и незначителни такива. Всичко предприето ще носи ползи за бъдещето ви и това на децата. Може да намерите по-добра работа, да ви повишат и предложат изгоден договор. Добре е за отваряне на собствен търговски обект и за покупка на недвижима собственост. Най-благоприятният ден за намиране или капариране на жилище в този месец. Не пропускайте шансовете си, пазарете се, подпишете договорите, които ви носят обезпечение по един или друг начин. Утре късметът ще ви обърне гръб.

 

 

Работа -5

Пари -6

Любов -4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Прочистващ мислите и емоциите ден. Взимате утрезвяващи решения, поставяте ултиматуми и правите крачка към нова лична инициатива. Сега е момента да се отделите от родителите и да започнете собствен бизнес. А ако вече сте го направили, може да опитате късмета си и в нова пазарна ниша. Тази ден дава прозрение за важните творчески посоки, определя личната ни мисия и цел. Утре може да се очакват всякакъв тип намеси и опити да ви се окаже въздействие при взимане на важни решения. Действайте изпреварващо.

 

 

Работа-5

Пари -5

Любов-6

Късмет -5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Тежък ден за родените около 1-5 март. Очаквайте опити за намеса в личния ви избор. Постарайте се да определяте правилата на играта, а не да играете по чуждите. Ако днес купите жилище ще излезете от една завсимост и ще пренастроите живота си на нова плоскост. Да не се секът дървета и подаряват цветя. Пазете очите. Вероятни са пикове в емиционалното ви състояние, които ще предизвикат и проблеми с кръвното. Разчистете терена, прочистете мислите от всичко вредно и разболяващо. Спазвайте диета днес и утре.

 

 

Работа-4

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е двойка. Очертават се нови партньорства и запознанства. Намирате новия си партньор в бизнеса и в живота. Планирайте за дните около 12-16 октомври сключване на нови договори и брак. В следващата година ви предстои внедряване в нова пазарна ниша.

Родените днес ще наследят имоти, които ще станат база за личното им развитие и бизнес инициативи. Партньори родени в края на Девата и началото на Везните ще им донесат късмет и любов. Тези деца ще се добри търговци и ще владеят някакъв печеливш занаят. Постарайте се рано да откриете дарбите им и да им създадете условия да ги развият.

На заченатите днес принадлежи целия свят. Тайните на небето и земята няма да са тайна за тях. Всичко, което предприемат ще се увенчава с успех. Те ще ви учат, а не вие тях.

 
 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.